reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wózki-zmiany wózkowe co mam i co planujemy kupić

reklama
Nucha1 widzę że mamy podobnie zapatrywania na wózek...mnie też interesuje wózek 2 w 1 (gondola i spacerkowy) ...4 kółka (duże)
Tylko ten wózek o którym pisałaś to bym nie polecała bo jest na piankowych kołach...najlepiej kup z pompowanymi ...ja właśnie za takimi się rozglądam i też nie są takie strasznie drogie...podeślę Ci później linka bo mam upatrzony wózek który jest sprawdzony przez moją znajoma i bardzo sobie go chwali

Tylko powiem Wam szczerze, ze na zywo jeszcze nie widzialam tego koloru :) Widzialam tylko poprostu ten model wozka. Hiehie... Mam nadzieje, ze nie bede zawiedziona. Podobno to nie jest taki 100% czarny, raczej grafitowy.

slonkoonline ja na początku także rozważałam zakup wózka TAKO Jumper albo Driver, z tymże wyprzedaż zeszłorocznej kolekcji x-lamdera przeważyła zarówno jeśli chodzi o cenę jak i o komfort prowadzenia. Ale jezeli sprzwdziłaś wózio w sklepie, jak się prowadzi i wogle... i pasuje Tobie to jest to na pewno dobry wybór.

Jak już wspomniałam na "Majowych mamusiach" mam już upatrzony wózek, ale co wy o nim sądzicie? Czy ktoś już miał z nim doświadczenia? Cena za cały zestaw 3w1 jest naprawdę niska i gwarancje dają... Kolory może mniej rewelacyjne, ale ogólnie mam swojego faworyta.
Chodzi o wózek TAKO Juper. Koszty do 1200zł maksymalnie, ale widziałam nawet taki za 900zl.

jest śliczny widziałam taki na żywo bardzo mi się podoba i gdybym miała kupować wózeczek to też bym sie właśnie na taki zdecydowała no i cena super:tak::tak:

Ja oglądałam taki sam wózek w sklepie i też jak narazie zdecydowaliśmy się na kupno właśnie takiego modelu. Nawet wzór ten sam, tylko kolory kółeczek (wzorku) inny (czarno białe o ile dobrze pamiętam) :happy2:
Wózek nie jest czarny tylko właśnie taki grafitowy - też o ile dobrze zapamiętałam.
Nie znam się kompletnie na wózkach, ale ten model wydał mi się bardziej "miękki" od innych oglądanych w sklepie, np. coneco.

reklama
Nucha1 widzę że mamy podobnie zapatrywania na wózek...mnie też interesuje wózek 2 w 1 (gondola i spacerkowy) ...4 kółka (duże)
Tylko ten wózek o którym pisałaś to bym nie polecała bo jest na piankowych kołach...najlepiej kup z pompowanymi ...ja właśnie za takimi się rozglądam i też nie są takie strasznie drogie...podeślę Ci później linka bo mam upatrzony wózek który jest sprawdzony przez moją znajoma i bardzo sobie go chwali

Nina27 masz już jakiś wózek na oku?? ten KOMEKO również można dostać na kołach pompowanych!! pozdrawiam

Do góry