My również kupujemy x-landera xa w kolorku czerwonym , tylko,że model z 2008 r.Właściwie to moja mama Nam kupujeMy chyba tez sie zdecydujemy na ten nowy czerwony xa -czyli malinowy
reklama
slonkoonline bardzo ciekawy ten wozeczek i kolorek super.
slonkoonline
Mama Juleczki
chanelka - bardzo dziekuje za poparcie mojego gustu Mam nadzieje tylko, ze nie zabraknie akurat dla mnie i Julki na kwiecien
Nina27
Majowe mamy'09
Nucha1 widzę że mamy podobnie zapatrywania na wózek...mnie też interesuje wózek 2 w 1 (gondola i spacerkowy) ...4 kółka (duże)
Tylko ten wózek o którym pisałaś to bym nie polecała bo jest na piankowych kołach...najlepiej kup z pompowanymi ...ja właśnie za takimi się rozglądam i też nie są takie strasznie drogie...podeślę Ci później linka bo mam upatrzony wózek który jest sprawdzony przez moją znajoma i bardzo sobie go chwali
Tylko ten wózek o którym pisałaś to bym nie polecała bo jest na piankowych kołach...najlepiej kup z pompowanymi ...ja właśnie za takimi się rozglądam i też nie są takie strasznie drogie...podeślę Ci później linka bo mam upatrzony wózek który jest sprawdzony przez moją znajoma i bardzo sobie go chwali
slonkoonline
Mama Juleczki
Tylko powiem Wam szczerze, ze na zywo jeszcze nie widzialam tego koloru Widzialam tylko poprostu ten model wozka. Hiehie... Mam nadzieje, ze nie bede zawiedziona. Podobno to nie jest taki 100% czarny, raczej grafitowy.
slonkoonline ja na początku także rozważałam zakup wózka TAKO Jumper albo Driver, z tymże wyprzedaż zeszłorocznej kolekcji x-lamdera przeważyła zarówno jeśli chodzi o cenę jak i o komfort prowadzenia. Ale jezeli sprzwdziłaś wózio w sklepie, jak się prowadzi i wogle... i pasuje Tobie to jest to na pewno dobry wybór.
jest śliczny widziałam taki na żywo bardzo mi się podoba i gdybym miała kupować wózeczek to też bym sie właśnie na taki zdecydowała no i cena superJak już wspomniałam na "Majowych mamusiach" mam już upatrzony wózek, ale co wy o nim sądzicie? Czy ktoś już miał z nim doświadczenia? Cena za cały zestaw 3w1 jest naprawdę niska i gwarancje dają... Kolory może mniej rewelacyjne, ale ogólnie mam swojego faworyta.
Chodzi o wózek TAKO Juper. Koszty do 1200zł maksymalnie, ale widziałam nawet taki za 900zl.
slonkoonline
Mama Juleczki
O to super, ze widzialas. Czy on jest zupelnie czarny? Bo ja czytalam gdzies u producenta podaj, ze jest grafitowy.jest śliczny widziałam taki na żywo bardzo mi się podoba i gdybym miała kupować wózeczek to też bym sie właśnie na taki zdecydowała no i cena super
Kaatharina
Majowe mamy'09
Ja oglądałam taki sam wózek w sklepie i też jak narazie zdecydowaliśmy się na kupno właśnie takiego modelu. Nawet wzór ten sam, tylko kolory kółeczek (wzorku) inny (czarno białe o ile dobrze pamiętam)
Wózek nie jest czarny tylko właśnie taki grafitowy - też o ile dobrze zapamiętałam.
Nie znam się kompletnie na wózkach, ale ten model wydał mi się bardziej "miękki" od innych oglądanych w sklepie, np. coneco.
Wózek nie jest czarny tylko właśnie taki grafitowy - też o ile dobrze zapamiętałam.
Nie znam się kompletnie na wózkach, ale ten model wydał mi się bardziej "miękki" od innych oglądanych w sklepie, np. coneco.
reklama
Nucha1 widzę że mamy podobnie zapatrywania na wózek...mnie też interesuje wózek 2 w 1 (gondola i spacerkowy) ...4 kółka (duże)
Nina27 masz już jakiś wózek na oku?? ten KOMEKO również można dostać na kołach pompowanych!! pozdrawiam
Podziel się: