reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wózki-zmiany wózkowe co mam i co planujemy kupić

reklama
a my kupiliśmy wózek TAKO i koty są bardzo zadowolone :-D. Mamy w domku dwa kocurki i normalnie walki są o miejsce w nim :tak:
Jeszcze nie wiedzą co je czeka w maju... nie toż że stracą swój pokój ;-) to jeszcze wózek... i święty spokój :-D...

Załączniki

• IMG_2119zz.jpg
    IMG_2119zz.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 72
Nina27 ten sam kształt mają własnie KUNERT, MAKED, BABY MERC, KOMEKO, ANPOL, CAREN, FOCUS, VAJPER, CROSS i jeszcze masa innych. Nie wiem jak inni ale ja obawiam się ,że jest to po prostu jakaś podstawowa chińska forma a tylko zmieniane są napisy i kolory...
na poczatku rozglądałam się za takim wózkiem ale jak zebrałam parę opinii od moich koleżanek które były średnio zadowolone to zrezygnowałam

tu masz na przykład x landera w dobrej cenie
X-lander XA spacerówka + gondola (554756414) - Aukcje internetowe Allegro

nie ma fotelika,ale fotelik Maxi Cosi możesz dostać już od 120 złotych , więc myślę ze warto :)

confi widzę że Wam bardzo podobają się wóżki chico i xlandery tylko ja jakoś nie chcę wózka trzykołowego czy z mieszanymi kółkami (duże, małe)
Wiem że te wszystkie wózki są tak do siebie podobne....kurcze już sama nie wiem co robić bo moja znajoma ma bardzo podobny wózek i bardzo go sobie chwali...a wozi już w nim drugiego maluszka....kurcze mam dylemat:confused:

reklama
Do góry