reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wózki-zmiany wózkowe co mam i co planujemy kupić

reklama
patusia, anzkoc rozpakowaliśmy złożyliśmy i spakowaliśmy wózio z powrotem do pudeł... ale bryka wygląda identycznie jak na aukcjach internetowych... przepraszam ale nie pomyślałam żeby zrobić zdjęcia... d...a ze mnie.
anzkoc kupiłam przez internet oczywiście bo taniej, ale wózek wybierałam w sklepie na life.

Bardzo dziękuję za odpowiedź. Szukam tańszego ale solidnego wózka a w tym KOMEKO troszkę zastanawia mnie ta wielofunkcyjność za tak niską cenę. Już sama nie wiem. A Ty co myślisz okruszek.emi? Nie kupiłabyś takiego wózka?

Nucha ja tego wózeczka w ogóle nie znam, więc trudno mi się wypowiadać na jego temat...:confused: Napisałam Ci o tym, który nam się trafił jest w podobnej cenie, choć używany...ale ze spokojnym sercem mogę go polecić.

Nucha w ogóle nie znam tego wózka, który przedstawiasz, ale widzę, że szukasz wózeczka w niższej cenie, tak jak ja ;-) Jedyne co mogę Ci poradzić...a raczej polecić to wózeczek, który my z M odkupujemy od jego kuzyna po ich synku. Jak poczytasz o nim na necie, to będziesz wiedziała, ze z całą pewnością warto...:tak: To wózek, który jeszcze niedawno był jednym z najlepszych na rynku...a jest polecany do tej pory.
to są linki:
wózek wielofunkcyjny DRIVER 4XL
Wózek uniwersalny Implast Driver 4XL /różne kolory/: dzieciowy.pl: Zabawki ogrodowe, dla niemowląt, przedszkolaków. Zabawki Little Tikes, Step2, Tiny Love, Fisher Price.
ale poszukaj na allego tam jest sporo ofert właśnie takich wózków...ja z czystym sumieniem ten wózek polecam...jest bardzo łatwy w obsłudze....świetnie się prowadzi, ma super amortyzatory...nie wiem...jak będziesz mieć pytania to chętnie odpowiem.:-)
nucha1 tak jak okruszek równiez mogę go polecić... w ogóle wózki Implasta mają dobrą opinię...troszkę droższymi wersjami są Bolder albo Volant ( ja kupuję Volanta) chociaz używane można dostac w dobrej cenie ...KOMEKO nie znam ale wygląda mi na masówkę...kształt się powtarza...Maked robi takie, Focus, Caren, baby Merc... i to wszystko wygląda tak samo tylko zmieniają się napisy na boku ;)
Kup lepiej cos lepszego i używanego jak coś niewiadomego pochodzenia i bez pewności ile wytrzyma

zobacz tu masz Volanta za 600 złotych (nowe od 1300-1800)
Wózek IMPLAST VOLANT 3 (556185927) - Aukcje internetowe Allegro

tu masz Boldera za 700 złotych
Wózek wielofunkcyjny BOLDER 4 (555824545) - Aukcje internetowe Allegro

tu za niecałe
Wózek dziecięcy wielofunkcyjny BOLDER 3 Implast (557669972) - Aukcje internetowe Allegro

tu masz własnie Drivera za 500 zł
implast driver (552575140) - Aukcje internetowe Allegro

tu nawet za 300 zł (wow)
Wózek wielofunkcyjny,DRIVER 4XL (552180710) - Aukcje internetowe Allegro

tu za 700 z dobrym wyposażeniem
WÓZEK DRIVER 4XL + GONDOLA...OKAZJA!!! (553931251) - Aukcje internetowe Allegro

następny za 350
trojkolowy driver jak nowy!!!!! (550057526) - Aukcje internetowe Allegro

tu masz z kolei moja droga tak uwielbiany przez nasz mamuśki X lander xa :)
za uwaga uwaga 650 zł
X-LANDER XA gondola+ spacerówka (555750771) - Aukcje internetowe Allegro

także nic tylko wybierac i zapewnić swojemu maluszkowy firmową fure ;)

dziewczyny wczoraj z mezem bylismy ogladac w gdansku w mama i ja wozeczki x-lander xa, pan nam super zaprazentowal model. Tak wiec kolorek czerwony z 2009 jest sliczniutki, ladniejszy niz w 20008, bo ten byl taki prawie bordowy. Ogolnie wziualnie sa jakies tam nowinki ale jednak decydujemy sie na model z 2009, tylko, ze teraz mamy dylemat hahah widzielismy czerwony wozeczek i teraz jest taki malinkowo- rozowy. Mezowi tak sie spodobal ten kolorek drugi, ze pewnie kupimy go! Chociaz to jeszcze nie wiadome :p w kazdy razie wybieramy miedzy tymi dwom kolorkami :p

dziewczyny wczoraj z mezem bylismy ogladac w gdansku w mama i ja wozeczki x-lander xa, pan nam super zaprazentowal model. Tak wiec kolorek czerwony z 2009 jest sliczniutki, ladniejszy niz w 20008, bo ten byl taki prawie bordowy. Ogolnie wziualnie sa jakies tam nowinki ale jednak decydujemy sie na model z 2009, tylko, ze teraz mamy dylemat hahah widzielismy czerwony wozeczek i teraz jest taki malinkowo- rozowy. Mezowi tak sie spodobal ten kolorek drugi, ze pewnie kupimy go! Chociaz to jeszcze nie wiadome :p w kazdy razie wybieramy miedzy tymi dwom kolorkami :p
My chyba tez sie zdecydujemy na ten nowy czerwony xa -czyli malinowy :tak:

reklama
Jak już wspomniałam na "Majowych mamusiach" mam już upatrzony wózek, ale co wy o nim sądzicie? Czy ktoś już miał z nim doświadczenia? Cena za cały zestaw 3w1 jest naprawdę niska i gwarancje dają... Kolory może mniej rewelacyjne, ale ogólnie mam swojego faworyta.
Chodzi o wózek TAKO Juper. Koszty do 1200zł maksymalnie, ale widziałam nawet taki za 900zl.

Do góry