patusia44
Mama Oliverka i Emilki
dziewczynki zainteresowane kupnem fotelika X-car do X-LANDERKA- ZNALAZŁAM NOWE NIEDROGO - FOTELIK X-LANDER X-CAR RACE + ADAPTER PROMOCJA! (557326506) - Aukcje internetowe Allegro
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Paula -spacerowke miałam dla Oliverka model XA teraz dokupiłam gondolke niebieską i powyzszy fotelik czerwoniasty hihipatusia- widze ze strasznie podoba ci sie ten X-lander...
Bardzo dziękuję za odpowiedź. Szukam tańszego ale solidnego wózka a w tym KOMEKO troszkę zastanawia mnie ta wielofunkcyjność za tak niską cenę. Już sama nie wiem. A Ty co myślisz okruszek.emi? Nie kupiłabyś takiego wózka?
nucha1 tak jak okruszek równiez mogę go polecić... w ogóle wózki Implasta mają dobrą opinię...troszkę droższymi wersjami są Bolder albo Volant ( ja kupuję Volanta) chociaz używane można dostac w dobrej cenie ...KOMEKO nie znam ale wygląda mi na masówkę...kształt się powtarza...Maked robi takie, Focus, Caren, baby Merc... i to wszystko wygląda tak samo tylko zmieniają się napisy na bokuNucha w ogóle nie znam tego wózka, który przedstawiasz, ale widzę, że szukasz wózeczka w niższej cenie, tak jak ja ;-) Jedyne co mogę Ci poradzić...a raczej polecić to wózeczek, który my z M odkupujemy od jego kuzyna po ich synku. Jak poczytasz o nim na necie, to będziesz wiedziała, ze z całą pewnością warto... To wózek, który jeszcze niedawno był jednym z najlepszych na rynku...a jest polecany do tej pory.
to są linki:
wózek wielofunkcyjny DRIVER 4XL
Wózek uniwersalny Implast Driver 4XL /różne kolory/: dzieciowy.pl: Zabawki ogrodowe, dla niemowląt, przedszkolaków. Zabawki Little Tikes, Step2, Tiny Love, Fisher Price.
ale poszukaj na allego tam jest sporo ofert właśnie takich wózków...ja z czystym sumieniem ten wózek polecam...jest bardzo łatwy w obsłudze....świetnie się prowadzi, ma super amortyzatory...nie wiem...jak będziesz mieć pytania to chętnie odpowiem.:-)
My chyba tez sie zdecydujemy na ten nowy czerwony xa -czyli malinowydziewczyny wczoraj z mezem bylismy ogladac w gdansku w mama i ja wozeczki x-lander xa, pan nam super zaprazentowal model. Tak wiec kolorek czerwony z 2009 jest sliczniutki, ladniejszy niz w 20008, bo ten byl taki prawie bordowy. Ogolnie wziualnie sa jakies tam nowinki ale jednak decydujemy sie na model z 2009, tylko, ze teraz mamy dylemat hahah widzielismy czerwony wozeczek i teraz jest taki malinkowo- rozowy. Mezowi tak sie spodobal ten kolorek drugi, ze pewnie kupimy go! Chociaz to jeszcze nie wiadome w kazdy razie wybieramy miedzy tymi dwom kolorkami