reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wózki-zmiany wózkowe co mam i co planujemy kupić

reklama
dzieki dziewczeta.... ja tez mam nadzieje ze moje zamartwianie przyniesie jakis pozytywny skutek.... i juz bede miala wozik w domku....
a fotki z pewnoscia wkleje... buzka dla was kochane...

Paula właśnie czytam, że sprawa w miarę się wyjaśniła. To chociaż tyle dobrze. Mam nadzieję, że wózeczek szybko do Ciebie dotrze.

hej
Slonkoonline byłam dziś w hurtowni art. dziecięcych i dowiedziałam się że wózki Tako Jumper X trzeba zamawiać z miesięcznym wyprzedzeniem, bo podobno producent się nie wyrabia. Więc niebawem wybieram się zaliczkować i zamówić, a cena skoczyła pod ostatniego czasu do 1000 zł za wózek ale bez fotelika. A jak u Ciebie sprawy wyglądają?

dziewczyny kupujące tako Jumpera, mam takie pytanie...a czy musicie kupowac je w sklepie? Zawsze w sklepach jest drożej , ja widziałam nowe jumpery z fotelikiem na allegro juz za 1150 złotych, na dodatek za przesyłkę nie płacicie.Nie żebym się wtracała ,ale czy warto czekac niewiadomo ile czasu i na dodatek przepłacać?
tu taki mały przyklad
Wózki JUMPER X wózek TAKO NOWY MODEL 4 gratisy ! (576276253) - Aukcje internetowe Allegro
Lonty TAKO JUMPER 3W1+FOTELIK SAMOCH 0-11kg -wys 0 (579557422) - Aukcje internetowe Allegro

Ja też myślałam o tym wózku Jumper, ale jednak się nie zdecyduję. Oglądałam go w sklepie na żywo i nie jest zły, ale uległam jednak chyba opiniom na temat wózka X-lander. Można go kupić na Allegro już za 750 zl (0 zl za przesyłkę) - gondola i spacerówka. Ja, tak jak mówi Confi, zamówię wózek na Allegro - najpierw jeszcze dokładnie obejrzę w sklepie, a potem zamówię.

anecik bylam wczoraj w tym sklepie co mial mi go sciagnac. Cena z fotelikiem jest taka jak na Allegro, chociaz nawet troche nizsza. Niecale 1200zl. Latalam z tym wozkiem po sklepie... Testowalam nawet z zablokowanymi kolkami "na wprost".
Mysle, ze nie bede wogole z producentem sie cackać! Oni maja klienta detalicznego w "D". Poinformowali mnie tylko, ze jak zamowie wozek w swoim "wybranym" kolorku to 7 dni czekac bede na realizacje zamowienia, czyli zapewne na uszycie wozka. No a potem przesylka. Zdecydowalam sie jednak, ze zaklepie go w sklepie u mnie i odloze... Pojedziemy pewnie w przyszlym tygodniu, zeby juz zamowic. Sklep bedzie placil za koszty sprowadzenia go tu, a ja sklepowi tylko za wozek.
Nie pamietam dokladnie ceny, ale wychodzi praktycznie na jedno czy przez Allegro, czy od producenta, czy ze sklepu. Pamietam tylko dokladnie, ze za wozek bez fotelika chca 1039zl. i jakies tam sto cos za fotelik. W sklepie mam o tyle lepiej, ze moge go odlozyc i trzymac, az tesciowie go odbiora w maju.

dziewczyny kupujące tako Jumpera, mam takie pytanie...a czy musicie kupowac je w sklepie? Zawsze w sklepach jest drożej , ja widziałam nowe jumpery z fotelikiem na allegro juz za 1150 złotych, na dodatek za przesyłkę nie płacicie.Nie żebym się wtracała ,ale czy warto czekac niewiadomo ile czasu i na dodatek przepłacać?
tu taki mały przyklad
Wózki JUMPER X wózek TAKO NOWY MODEL 4 gratisy ! (576276253) - Aukcje internetowe Allegro
Lonty TAKO JUMPER 3W1+FOTELIK SAMOCH 0-11kg -wys 0 (579557422) - Aukcje internetowe Allegro

Rozmawialam ze sprzedawca z pierwszego linka, a drugi link dotyczy starego Jumpera z malymi kolkami, dlatego cena jest nizsza. Ogolnie dowiedzialam sie ze sklepu tyle, ze TAKO stalo sie popularne i wozki zaczynaja drozec, nawet te stare.
Co do ceny tego pierwszego sprzedawcy to cena jest taka sama jak u producenta. Producent nie pobiera oplaty za kuriera, wiec wychodzi na to samo. A u produceta mozna sobie wybrzydzac w kolorach do woli :D Widzialam juz nawet rozewego Jumpera X.
Ja mam to szczescie, ze w sklepie jest ten grafitowy i nawet mi sie podoba, wiec tylko isc odlozyc. Dodatkowo jak zrobie duze zakupy w tym sklepie to bede miala tez spory rabat. Za kazde 300zl 10% rabatu, a to juz zawsze cos...

Wczoraj jak porownywalismy ceny produktow w sklepie z cenami z Allegro wychodzi na jedno. Roznice sa jakies groszowe, a na Allegro zawsze przesylka dochodzi. No i ta niepewnosc czy paczka dotrze.... Jak sie domyslacie tych kwot 300zl bedzie sporo. Najmniej licze na dwa rabaty po 10% :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry