reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wózki-zmiany wózkowe co mam i co planujemy kupić

reklama
KOMEKO WóZEK+FOTELIK+GRATIS ŚPIWOREK NA ZIMĘ (553770161) - Aukcje internetowe Allegro

ponawiam pytanko: co myślicie o tym wózku? bardzo proszę o jakąś radę pozdrawiam

Nucha w ogóle nie znam tego wózka, który przedstawiasz, ale widzę, że szukasz wózeczka w niższej cenie, tak jak ja ;-) Jedyne co mogę Ci poradzić...a raczej polecić to wózeczek, który my z M odkupujemy od jego kuzyna po ich synku. Jak poczytasz o nim na necie, to będziesz wiedziała, ze z całą pewnością warto...:tak: To wózek, który jeszcze niedawno był jednym z najlepszych na rynku...a jest polecany do tej pory.
to są linki:
wózek wielofunkcyjny DRIVER 4XL
Wózek uniwersalny Implast Driver 4XL /różne kolory/: dzieciowy.pl: Zabawki ogrodowe, dla niemowląt, przedszkolaków. Zabawki Little Tikes, Step2, Tiny Love, Fisher Price.
ale poszukaj na allego tam jest sporo ofert właśnie takich wózków...ja z czystym sumieniem ten wózek polecam...jest bardzo łatwy w obsłudze....świetnie się prowadzi, ma super amortyzatory...nie wiem...jak będziesz mieć pytania to chętnie odpowiem.:-)

Bardzo dziękuję za odpowiedź. Szukam tańszego ale solidnego wózka a w tym KOMEKO troszkę zastanawia mnie ta wielofunkcyjność za tak niską cenę. Już sama nie wiem. A Ty co myślisz okruszek.emi? Nie kupiłabyś takiego wózka?

Niestety ja tez nie słyszałam nic o wózku KOMEKO :-(
Przeszukałam neta i inne fora i tez nic
Czasem ktoś o nim wspomniał że planuje go kupic (sporadycznie) ale żadnych opini na jego temat

Ja kupiłam wózek gondole Peg Perego (używaną po jednym dziecku z papierami) za 650zł - a nowy kosztuje ok 1500zł

Potem planuje ją sprzedać i kupuc nowiutką spacerówkę tez Peg Perego - znam tą firmę bo używałam przy pierwszym dziecku
Uważam że jest to jeden z lepszych wózeczków na rynku
Ma opinie Mercedesa wsród wózków :-) - jest to wozek włoski

Peg Perego jest super. Robią rewelacyjne foteliki samochodowe. Ostatnio oglądałam te 0-13kg i pani w hurtowni powiedziała że najlepiej wypadają w różnych testach. Mają olbrzymi wybór ale ceny w hurtowni od około 500zł w górę ale myślę że warto bo są lekkie i bardzo duży wybór w kolorach y materiałach

hej! piękne te wasze wózeczki:) a ja ciągle się zastanawiam co myślicie o x-landerze ale trzykołowym:) nie muszę nigdzie wnosić wózka,podoba mi się z wyglądu,cena bardzo fajna i firma raczej dobra.bardzo proszę o opinie bo nie długo muszę się zdecydować ponieważ są wyprzedaże i chciałabym skorzystać z atrakcyjnej ceny:)))

reklama
Ja kupiłam x lander xt(trzykołowy) wprawdzie stoi na razie i czeka na dzidziusia, ale słuszałam o nim same dobre opinie:) wiec dlatego sie zdecydowałam. A wygląda cudnie.

Do góry