reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wózki-zmiany wózkowe co mam i co planujemy kupić

reklama
KOMEKO WóZEK+FOTELIK+GRATIS ŚPIWOREK NA ZIMĘ (553770161) - Aukcje internetowe Allegro

ponawiam pytanko: co myślicie o tym wózku? bardzo proszę o jakąś radę pozdrawiam

Nucha w ogóle nie znam tego wózka, który przedstawiasz, ale widzę, że szukasz wózeczka w niższej cenie, tak jak ja ;-) Jedyne co mogę Ci poradzić...a raczej polecić to wózeczek, który my z M odkupujemy od jego kuzyna po ich synku. Jak poczytasz o nim na necie, to będziesz wiedziała, ze z całą pewnością warto...:tak: To wózek, który jeszcze niedawno był jednym z najlepszych na rynku...a jest polecany do tej pory.
to są linki:
wózek wielofunkcyjny DRIVER 4XL
Wózek uniwersalny Implast Driver 4XL /różne kolory/: dzieciowy.pl: Zabawki ogrodowe, dla niemowląt, przedszkolaków. Zabawki Little Tikes, Step2, Tiny Love, Fisher Price.
ale poszukaj na allego tam jest sporo ofert właśnie takich wózków...ja z czystym sumieniem ten wózek polecam...jest bardzo łatwy w obsłudze....świetnie się prowadzi, ma super amortyzatory...nie wiem...jak będziesz mieć pytania to chętnie odpowiem.:-)

Bardzo dziękuję za odpowiedź. Szukam tańszego ale solidnego wózka a w tym KOMEKO troszkę zastanawia mnie ta wielofunkcyjność za tak niską cenę. Już sama nie wiem. A Ty co myślisz okruszek.emi? Nie kupiłabyś takiego wózka?

Niestety ja tez nie słyszałam nic o wózku KOMEKO :-(
Przeszukałam neta i inne fora i tez nic
Czasem ktoś o nim wspomniał że planuje go kupic (sporadycznie) ale żadnych opini na jego temat

Ja kupiłam wózek gondole Peg Perego (używaną po jednym dziecku z papierami) za 650zł - a nowy kosztuje ok 1500zł

Potem planuje ją sprzedać i kupuc nowiutką spacerówkę tez Peg Perego - znam tą firmę bo używałam przy pierwszym dziecku
Uważam że jest to jeden z lepszych wózeczków na rynku
Ma opinie Mercedesa wsród wózków :-) - jest to wozek włoski

Peg Perego jest super. Robią rewelacyjne foteliki samochodowe. Ostatnio oglądałam te 0-13kg i pani w hurtowni powiedziała że najlepiej wypadają w różnych testach. Mają olbrzymi wybór ale ceny w hurtowni od około 500zł w górę ale myślę że warto bo są lekkie i bardzo duży wybór w kolorach y materiałach

hej! piękne te wasze wózeczki:) a ja ciągle się zastanawiam co myślicie o x-landerze ale trzykołowym:) nie muszę nigdzie wnosić wózka,podoba mi się z wyglądu,cena bardzo fajna i firma raczej dobra.bardzo proszę o opinie bo nie długo muszę się zdecydować ponieważ są wyprzedaże i chciałabym skorzystać z atrakcyjnej ceny:)))

reklama
Ja kupiłam x lander xt(trzykołowy) wprawdzie stoi na razie i czeka na dzidziusia, ale słuszałam o nim same dobre opinie:) wiec dlatego sie zdecydowałam. A wygląda cudnie.

Do góry