reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wózki-zmiany wózkowe co mam i co planujemy kupić

Kurcze powiem wam ze w sklepie kazdy wydaje sie wozio prze cudowny a tak naprawde nie licze sprawdzaja sie w codziennym życiu niestety :-(. x-lander XA jest naprawdę swietny po mimo swych gabarytow uzywam wiec pisze z doświadczenia :-)

reklama
aga- ceny maja takie normlane, chcociaz pani mowila ze jak caly zestaw sie bedzie bralo to cos mozna z ceny zjechac albo cos dorzuca!

nasza bryka dla niuni już stoi w pokoju, wczoraj kurier nam dostarczył :-) od razu rozpakowaliśmy i złożyliśmy, jesteśmy zadowoleni z wyboru xa :-)

guska- a ja jeszcze mam metlik co do xa bo nie wiem czy bedziemy brac model 2008 czy 2009 :), ale w poniedzialek wybieramy sie na zakupy to pewnie sobie porownamy i zdecydujemy :) A ty zamawialas przez internet?? Wrzuc fotki jak mozesz :) i pochwal nam sie nowym nabytkiem

Byłam dziś znowu na wózkowym rekonesansie i okazuje się że w XV jednak nie można wpinać spacerówki przodem do mamy (pani w innym sklepie wprowadziła nas w błąd) a siedzenie jest kubełkowe - co też niektórym mamom przeszkadza choć dla dziecka jest wygodne (dla małych brzdąców jest dodatkowa wkładka). Co do wielkości siedziska to różnica w porównaniu z XA to jakieś 3-4 cm więc niewiele. Małe nie jest na pewno. No i znowu mam zgryza. Jeszcze się trochę porozglądam. Wychodzi na to że wszystkiego mieć nie można niestety. Chyba trzeba się skupić na tym żeby wózek się nie psuł. A reszta to już indywidualne upodobania mam (małe kółka, duże kółka, dmuchane, piankowe, cztery czy trzy, duża gondola czy mała, duże siedzisko czy nie, przodem czy tyłem do mamy, z pałąkiem czy bez, regulowane stopniowo czy paskiem itd). Za dużo zbędnych dylematów. W końcu wszystkie jakoś są dopuszczone do użytkowania więc szkodliwe dla maluchów na pewno nie są. Ci producenci to też takie głupoty piszą: (cyt. "stworzyliśmy go po to, by Twoje dziecko od urodzenia miało do czynienia z najnowszymi, europejskimi trendami i zaawansowaną myślą techniczną.") - bo moje dziecko na pewno będzie zwracać uwagę na to w jakim wózku ono jeździ a w jakim dzieci innych mam. Ech. Szkoda gadać.

A to wszystko przez to, że mamy za duży wybór. Ja już ostatnio stwierdziłam, że gdyby były 2 modele to nie miałabym problemu, a tak to też chodzę po sklepach i oglądam i nie wiem na co się zdecydować. Co sklep to zobaczę jakiś inny wózeczek i znowu mam dylemat. Ale na jakiś trzeba się w końcu zdecydować. A czas ucieka...

Kupilam dzis wozek firmy Quantum, fotelik samochodowy i podstawe do wiklinowego nosidelka (bujaczek) wrzucam wszystko, TERAZ JUZ TYLKO CZEKAMY NA MAJ ;)

Załączniki

• 140220091400.jpg
    140220091400.jpg
    48,4 KB · Wyświetleń: 93
  • 140220091404.jpg
    140220091404.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 90
  • 140220091406.jpg
    140220091406.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 86
  • 140220091407.jpg
    140220091407.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 85
  • 140220091409.jpg
    140220091409.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 90
reklama
Kupilam dzis wozek firmy Quantum, fotelik samochodowy i podstawe do wiklinowego nosidelka (bujaczek) wrzucam wszystko, TERAZ JUZ TYLKO CZEKAMY NA MAJ ;)
Isabela cudo ten wozek kolyska i caly kacik maluszka rzeczywiscie tylko czekac na dzidzie:-):-):-) szybko zleci:-):-)

Do góry