reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wózki-zmiany wózkowe co mam i co planujemy kupić

Kurcze powiem wam ze w sklepie kazdy wydaje sie wozio prze cudowny a tak naprawde nie licze sprawdzaja sie w codziennym życiu niestety :-(. x-lander XA jest naprawdę swietny po mimo swych gabarytow uzywam wiec pisze z doświadczenia :-)

reklama
aga- ceny maja takie normlane, chcociaz pani mowila ze jak caly zestaw sie bedzie bralo to cos mozna z ceny zjechac albo cos dorzuca!

nasza bryka dla niuni już stoi w pokoju, wczoraj kurier nam dostarczył :-) od razu rozpakowaliśmy i złożyliśmy, jesteśmy zadowoleni z wyboru xa :-)

guska- a ja jeszcze mam metlik co do xa bo nie wiem czy bedziemy brac model 2008 czy 2009 :), ale w poniedzialek wybieramy sie na zakupy to pewnie sobie porownamy i zdecydujemy :) A ty zamawialas przez internet?? Wrzuc fotki jak mozesz :) i pochwal nam sie nowym nabytkiem

Byłam dziś znowu na wózkowym rekonesansie i okazuje się że w XV jednak nie można wpinać spacerówki przodem do mamy (pani w innym sklepie wprowadziła nas w błąd) a siedzenie jest kubełkowe - co też niektórym mamom przeszkadza choć dla dziecka jest wygodne (dla małych brzdąców jest dodatkowa wkładka). Co do wielkości siedziska to różnica w porównaniu z XA to jakieś 3-4 cm więc niewiele. Małe nie jest na pewno. No i znowu mam zgryza. Jeszcze się trochę porozglądam. Wychodzi na to że wszystkiego mieć nie można niestety. Chyba trzeba się skupić na tym żeby wózek się nie psuł. A reszta to już indywidualne upodobania mam (małe kółka, duże kółka, dmuchane, piankowe, cztery czy trzy, duża gondola czy mała, duże siedzisko czy nie, przodem czy tyłem do mamy, z pałąkiem czy bez, regulowane stopniowo czy paskiem itd). Za dużo zbędnych dylematów. W końcu wszystkie jakoś są dopuszczone do użytkowania więc szkodliwe dla maluchów na pewno nie są. Ci producenci to też takie głupoty piszą: (cyt. "stworzyliśmy go po to, by Twoje dziecko od urodzenia miało do czynienia z najnowszymi, europejskimi trendami i zaawansowaną myślą techniczną.") - bo moje dziecko na pewno będzie zwracać uwagę na to w jakim wózku ono jeździ a w jakim dzieci innych mam. Ech. Szkoda gadać.

A to wszystko przez to, że mamy za duży wybór. Ja już ostatnio stwierdziłam, że gdyby były 2 modele to nie miałabym problemu, a tak to też chodzę po sklepach i oglądam i nie wiem na co się zdecydować. Co sklep to zobaczę jakiś inny wózeczek i znowu mam dylemat. Ale na jakiś trzeba się w końcu zdecydować. A czas ucieka...

Kupilam dzis wozek firmy Quantum, fotelik samochodowy i podstawe do wiklinowego nosidelka (bujaczek) wrzucam wszystko, TERAZ JUZ TYLKO CZEKAMY NA MAJ ;)

Załączniki

• 140220091400.jpg
    140220091400.jpg
    48,4 KB · Wyświetleń: 96
  • 140220091404.jpg
    140220091404.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 93
  • 140220091406.jpg
    140220091406.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 89
  • 140220091407.jpg
    140220091407.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 88
  • 140220091409.jpg
    140220091409.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 92
reklama
Kupilam dzis wozek firmy Quantum, fotelik samochodowy i podstawe do wiklinowego nosidelka (bujaczek) wrzucam wszystko, TERAZ JUZ TYLKO CZEKAMY NA MAJ ;)
Isabela cudo ten wozek kolyska i caly kacik maluszka rzeczywiscie tylko czekac na dzidzie:-):-):-) szybko zleci:-):-)

Do góry