reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wózki-zmiany wózkowe co mam i co planujemy kupić

Isabela - wózeczek super, a kołyska przecudna :tak: oj rety czym wiecej tych kołysek oglądam tym bardziej ja sama też taką chcę :zawstydzona/y:

No my też już tylko czekamy na Marcelka :-D łóżeczko i wózek zakupiony na początku stycznia (były bardzo duże przeceny u nas :tak: i dlatego tak szybko się zdecydowaliśmy - pewnie gdyby nie to miałabym taki sam dylemat jak wy;-))

reklama
Barmanka, koszyk kupilam za 5 futow w charity shop (jeszcze z metka) a podstawe za 29,99 w mothercare. Ale koszyki widzialam juz za 20 funtow w TKMaxx albo w Argosie. Podstawy kosztuja juz od 15, ale sa brzydkie. Najladniejsza ta a'la kolyska w mothercare.

wiesz Izuś tu nie chodzi o cenę tylko o to że trudno przekonać mego męża :-( :-( :-( on uważa że taka kołyska to tylko do max 4 miesięcy i że potem pozostaje niepotrzebny mebel...
tylko że jest malutkie "ale" ;-) jego szefowa zaproponowała mu że pożyczy nam po swojej córce :rofl2: więc nie dosyć że nie musiałabym wydawać pieniążków to jeszcze potem ja jej to oddam i nie będę miała niepotrzebnego mebelka ;-) Ale mój mężuś nie chce się jej narzucać - bo on z takich co jak mu coś w łape nie wciśniesz to sam nie weźmie :confused: :confused: :confused:
.... jednak jest jeszcze troszke czas - aż 3 miesiące ;-) może uda mi się go przekonać :tak: :tak: hmmm chyba muszę wziąć go na spacerek do sklepu dziecinnego :-)

isabela - kołyska bajeczna ! :-) ale ja nie miałabym jej gdzie postawić :sorry2:, po mieszkaniu biegałam z centymetrem a i tak będzie ciasno :tak:

Isabela świetny wózeczek ...szkoda ze niedostępny w Polsce...ja przynajmniej nie znalazłam. Ile za niego dałas jeśli można spytać?
Kołyseczka słodka ,ale niestety ja nie mam miejsca na takie cudo...pozostaje mi tylko popatrzeć i powzdychać ;)

dziekuje dziewczyny. Kolyske kupilam glownie by postawic w swojej sypialni, bedzie tam ze mna spala przez pierwsze miesiace, poza tym jest lekka i bede mogla ja przenosic do kazdego pokoju w domu :)

Za wozek zaplacilam 475 funtow(po znizce i dostalam dodatkowo 15% off). Drogo, ale chce miec dobrej jakosci wozek, bede nim jezdzila po lasach :). JGdy urodze mala to chcemy leciec do Polski na miesiac- dwa. Mamy domek rodzinny na wsi, w sumie polozony w lesie. Mam zamiar inhalowac malucha swiezym, wiejskim powietrzem bo tu w Londynie wieczny syf ;)

wiesz Izuś tu nie chodzi o cenę tylko o to że trudno przekonać mego męża :-( :-( :-( on uważa że taka kołyska to tylko do max 4 miesięcy i że potem pozostaje niepotrzebny mebel...
tylko że jest malutkie "ale" ;-) jego szefowa zaproponowała mu że pożyczy nam po swojej córce :rofl2: więc nie dosyć że nie musiałabym wydawać pieniążków to jeszcze potem ja jej to oddam i nie będę miała niepotrzebnego mebelka ;-) Ale mój mężuś nie chce się jej narzucać - bo on z takich co jak mu coś w łape nie wciśniesz to sam nie weźmie :confused: :confused: :confused:
.... jednak jest jeszcze troszke czas - aż 3 miesiące ;-) może uda mi się go przekonać :tak: :tak: hmmm chyba muszę wziąć go na spacerek do sklepu dziecinnego :-)

Barmanka, wykorzystaj swoje wdzieki ;) szczegolnie dzis, mysle, ze spacerek po sklepie z art dzieciecymi tez swoje zrobi ;)

oto moja zdobycz... do tego jeszcze jest fotelik i podstawa do fotelika...

2d3a_1.JPG

reklama
a oto fotelik z podstawa... przywioza mi to wszystko po niedzieli... dla mnie super... tez czerwony..
bdc2_1.JPG

Do góry