reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wózki-zmiany wózkowe co mam i co planujemy kupić

Isabela - wózeczek super, a kołyska przecudna :tak: oj rety czym wiecej tych kołysek oglądam tym bardziej ja sama też taką chcę :zawstydzona/y:

No my też już tylko czekamy na Marcelka :-D łóżeczko i wózek zakupiony na początku stycznia (były bardzo duże przeceny u nas :tak: i dlatego tak szybko się zdecydowaliśmy - pewnie gdyby nie to miałabym taki sam dylemat jak wy;-))

reklama
Barmanka, koszyk kupilam za 5 futow w charity shop (jeszcze z metka) a podstawe za 29,99 w mothercare. Ale koszyki widzialam juz za 20 funtow w TKMaxx albo w Argosie. Podstawy kosztuja juz od 15, ale sa brzydkie. Najladniejsza ta a'la kolyska w mothercare.

wiesz Izuś tu nie chodzi o cenę tylko o to że trudno przekonać mego męża :-( :-( :-( on uważa że taka kołyska to tylko do max 4 miesięcy i że potem pozostaje niepotrzebny mebel...
tylko że jest malutkie "ale" ;-) jego szefowa zaproponowała mu że pożyczy nam po swojej córce :rofl2: więc nie dosyć że nie musiałabym wydawać pieniążków to jeszcze potem ja jej to oddam i nie będę miała niepotrzebnego mebelka ;-) Ale mój mężuś nie chce się jej narzucać - bo on z takich co jak mu coś w łape nie wciśniesz to sam nie weźmie :confused: :confused: :confused:
.... jednak jest jeszcze troszke czas - aż 3 miesiące ;-) może uda mi się go przekonać :tak: :tak: hmmm chyba muszę wziąć go na spacerek do sklepu dziecinnego :-)

isabela - kołyska bajeczna ! :-) ale ja nie miałabym jej gdzie postawić :sorry2:, po mieszkaniu biegałam z centymetrem a i tak będzie ciasno :tak:

Isabela świetny wózeczek ...szkoda ze niedostępny w Polsce...ja przynajmniej nie znalazłam. Ile za niego dałas jeśli można spytać?
Kołyseczka słodka ,ale niestety ja nie mam miejsca na takie cudo...pozostaje mi tylko popatrzeć i powzdychać ;)

dziekuje dziewczyny. Kolyske kupilam glownie by postawic w swojej sypialni, bedzie tam ze mna spala przez pierwsze miesiace, poza tym jest lekka i bede mogla ja przenosic do kazdego pokoju w domu :)

Za wozek zaplacilam 475 funtow(po znizce i dostalam dodatkowo 15% off). Drogo, ale chce miec dobrej jakosci wozek, bede nim jezdzila po lasach :). JGdy urodze mala to chcemy leciec do Polski na miesiac- dwa. Mamy domek rodzinny na wsi, w sumie polozony w lesie. Mam zamiar inhalowac malucha swiezym, wiejskim powietrzem bo tu w Londynie wieczny syf ;)

wiesz Izuś tu nie chodzi o cenę tylko o to że trudno przekonać mego męża :-( :-( :-( on uważa że taka kołyska to tylko do max 4 miesięcy i że potem pozostaje niepotrzebny mebel...
tylko że jest malutkie "ale" ;-) jego szefowa zaproponowała mu że pożyczy nam po swojej córce :rofl2: więc nie dosyć że nie musiałabym wydawać pieniążków to jeszcze potem ja jej to oddam i nie będę miała niepotrzebnego mebelka ;-) Ale mój mężuś nie chce się jej narzucać - bo on z takich co jak mu coś w łape nie wciśniesz to sam nie weźmie :confused: :confused: :confused:
.... jednak jest jeszcze troszke czas - aż 3 miesiące ;-) może uda mi się go przekonać :tak: :tak: hmmm chyba muszę wziąć go na spacerek do sklepu dziecinnego :-)

Barmanka, wykorzystaj swoje wdzieki ;) szczegolnie dzis, mysle, ze spacerek po sklepie z art dzieciecymi tez swoje zrobi ;)

oto moja zdobycz... do tego jeszcze jest fotelik i podstawa do fotelika...

2d3a_1.JPG

reklama
a oto fotelik z podstawa... przywioza mi to wszystko po niedzieli... dla mnie super... tez czerwony..
bdc2_1.JPG

Do góry