reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wózki-zmiany wózkowe co mam i co planujemy kupić

Ja postanowiłam zrezygnować z zakupu typowej gondoli. Postawiłam na spacerówkę z opcją leżenia dla niemowląt i pokrowcem na nóżki. Moja koleżanka - doświadczona mama :-D odradziła mi zakupu gondoli :tak:
Podobno jak już dziecko zacznie siedzieć to nie ma mowy aby zmusić je do leżenia... jest takie ciekawskie, że poprostu musi podziwiać świat zza budki ;-)
(oczywiście pewnie są wyjątki).
a jak już zacznie chodzić ... to tylko parasolka:tak:

reklama
Ladygab - ja używam akurat pompki samochodowej ale zwykła rowerowa też pasuje. Warto przed zakupem w tej kwestii się zorientować, ale wszystkie znajome mamy mające różne wózki z pompowanymi kołami używały popmki samochodowej.

dzieki zaraz zobacze czy bedzie pasowac:-)

Na x-landera bylam zdecydowana po 2 - miesiecznych analizach i opinii innych mam, tylko zwatpilam jak zobaczylam go w sklepie. Strasznie trudno jest podjac decyzje. Moj maz bardziej patrzy na moja wygode a ja na wygode dziecka.

ankzoc, ania_77 - macie racje! tak trudno mi ruszyc wyobraznie i wiedziec co bedzie za pol roku
.
Ogladalam wozki w sklepie mamaija ale dziewczyny z obslugi nie wiedzialy jak mi odp. wybiore sie jeszcze do innych sklepow, jeszcze jest troche czasu:tak:

hmmm...nie wiem po ile "chodza" uzywane wozki.
Pierwszy mi sie podoba, wyglada na zadbany i kolor dla chłopca.
Drugi - jezeli cena minimalna to 600 zł. to wybralabym pierwszy
Natomiast jesli chcesz kupic wozek z fotelikiem to trzecia oferta tez jest atrakcyjna. Na zdjeciach wyglada na ładny zółty kolor szkoda ze to przeklamanie aparatu.
Nie wiele Ci pomogłam, ja bym pewnie wybrala 1

hmmm...nie wiem po ile "chodza" uzywane wozki.
Pierwszy mi sie podoba, wyglada na zadbany i kolor dla chłopca.
Drugi - jezeli cena minimalna to 600 zł. to wybralabym pierwszy
Natomiast jesli chcesz kupic wozek z fotelikiem to trzecia oferta tez jest atrakcyjna. Na zdjeciach wyglada na ładny zółty kolor szkoda ze to przeklamanie aparatu.
Nie wiele Ci pomogłam, ja bym pewnie wybrala 1

dziękuję za odzew :)

własnie w pierwsze wersji nie ma opcji kup teraz i nie wiadomo jaka jest cena minimalna. jest to dość ryzykowne bo wystawiający nie ma obowiązku sprzedać towaru jeśli nie osiagnie ceny minimalnej. Druga wersja wydaje mi się ciekawsza z tego względu ,że fotelik mozna dokupic juz za 150 zł.
Poczekam na inne uzytkowniczki tegoz modelu by zebrać komplet informacji :)

Confi, pierwsza propozycja byłaby git ale to aukcja (napisz maila do sprzedawcy ze swoją ofertą) ma wszystko to co daje producent w nowym czyli pokrowiec na nóżki, moskitierę i folię przeciwdeszczową, druga opcja to sama spacerówka?? więc się nie opłaca no i nie wierzę że po roku dziecko wyrosło z tego wózka, jak dla mnie był uzywany więcej niż rok, a jeśli chodzi o trzecią... fotelik kupisz za 100 zł nowy, używany za mniej, oczywiście nie bedziesz go mogła założyc na stelażu, ale czy będzie taka potzreba??

Ostatnia edycja:
guska35 faktycznie masz rację co do drugiej propozycji, nie doczytałam a na zdjęciach gondola jest widoczna. Odpada . Dzieki za zwrócenie na to uwagi. jeśli chodzi o fotelik to dobrze by było gdyby była taka opcja...to wygodne szczególnie dla tak mobilnych osób jak my ;)

ja gondoli nie widzę...
a trzecia opcja troszku drogo jak na dwuletni wózek.... nowy kosztuje 1138 zł tyle że bez fotelika

reklama
ja gondoli nie widzę...
myślałam ,że gondolka jest na trzecim czy czwartym zdjęciu a to odwrócona budka :/
muszę zrobic sobie przerwę...idę na spacer

a co to trzeciej oferty to masz rację...dałam ją z ciekawości bo zastanawiałam się jakie sa opinie na temat wózków używanych :)

bardzo Ci dziękuję za pomoc...idę się przewietrzyć bo mi juz na wzrok pada ;)

Do góry