reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wózki-zmiany wózkowe co mam i co planujemy kupić

Ja postanowiłam zrezygnować z zakupu typowej gondoli. Postawiłam na spacerówkę z opcją leżenia dla niemowląt i pokrowcem na nóżki. Moja koleżanka - doświadczona mama :-D odradziła mi zakupu gondoli :tak:
Podobno jak już dziecko zacznie siedzieć to nie ma mowy aby zmusić je do leżenia... jest takie ciekawskie, że poprostu musi podziwiać świat zza budki ;-)
(oczywiście pewnie są wyjątki).
a jak już zacznie chodzić ... to tylko parasolka:tak:

reklama
Ladygab - ja używam akurat pompki samochodowej ale zwykła rowerowa też pasuje. Warto przed zakupem w tej kwestii się zorientować, ale wszystkie znajome mamy mające różne wózki z pompowanymi kołami używały popmki samochodowej.

dzieki zaraz zobacze czy bedzie pasowac:-)

Na x-landera bylam zdecydowana po 2 - miesiecznych analizach i opinii innych mam, tylko zwatpilam jak zobaczylam go w sklepie. Strasznie trudno jest podjac decyzje. Moj maz bardziej patrzy na moja wygode a ja na wygode dziecka.

ankzoc, ania_77 - macie racje! tak trudno mi ruszyc wyobraznie i wiedziec co bedzie za pol roku
.
Ogladalam wozki w sklepie mamaija ale dziewczyny z obslugi nie wiedzialy jak mi odp. wybiore sie jeszcze do innych sklepow, jeszcze jest troche czasu:tak:

hmmm...nie wiem po ile "chodza" uzywane wozki.
Pierwszy mi sie podoba, wyglada na zadbany i kolor dla chłopca.
Drugi - jezeli cena minimalna to 600 zł. to wybralabym pierwszy
Natomiast jesli chcesz kupic wozek z fotelikiem to trzecia oferta tez jest atrakcyjna. Na zdjeciach wyglada na ładny zółty kolor szkoda ze to przeklamanie aparatu.
Nie wiele Ci pomogłam, ja bym pewnie wybrala 1

hmmm...nie wiem po ile "chodza" uzywane wozki.
Pierwszy mi sie podoba, wyglada na zadbany i kolor dla chłopca.
Drugi - jezeli cena minimalna to 600 zł. to wybralabym pierwszy
Natomiast jesli chcesz kupic wozek z fotelikiem to trzecia oferta tez jest atrakcyjna. Na zdjeciach wyglada na ładny zółty kolor szkoda ze to przeklamanie aparatu.
Nie wiele Ci pomogłam, ja bym pewnie wybrala 1

dziękuję za odzew :)

własnie w pierwsze wersji nie ma opcji kup teraz i nie wiadomo jaka jest cena minimalna. jest to dość ryzykowne bo wystawiający nie ma obowiązku sprzedać towaru jeśli nie osiagnie ceny minimalnej. Druga wersja wydaje mi się ciekawsza z tego względu ,że fotelik mozna dokupic juz za 150 zł.
Poczekam na inne uzytkowniczki tegoz modelu by zebrać komplet informacji :)

Confi, pierwsza propozycja byłaby git ale to aukcja (napisz maila do sprzedawcy ze swoją ofertą) ma wszystko to co daje producent w nowym czyli pokrowiec na nóżki, moskitierę i folię przeciwdeszczową, druga opcja to sama spacerówka?? więc się nie opłaca no i nie wierzę że po roku dziecko wyrosło z tego wózka, jak dla mnie był uzywany więcej niż rok, a jeśli chodzi o trzecią... fotelik kupisz za 100 zł nowy, używany za mniej, oczywiście nie bedziesz go mogła założyc na stelażu, ale czy będzie taka potzreba??

Ostatnia edycja:
guska35 faktycznie masz rację co do drugiej propozycji, nie doczytałam a na zdjęciach gondola jest widoczna. Odpada . Dzieki za zwrócenie na to uwagi. jeśli chodzi o fotelik to dobrze by było gdyby była taka opcja...to wygodne szczególnie dla tak mobilnych osób jak my ;)

ja gondoli nie widzę...
a trzecia opcja troszku drogo jak na dwuletni wózek.... nowy kosztuje 1138 zł tyle że bez fotelika

reklama
ja gondoli nie widzę...
myślałam ,że gondolka jest na trzecim czy czwartym zdjęciu a to odwrócona budka :/
muszę zrobic sobie przerwę...idę na spacer

a co to trzeciej oferty to masz rację...dałam ją z ciekawości bo zastanawiałam się jakie sa opinie na temat wózków używanych :)

bardzo Ci dziękuję za pomoc...idę się przewietrzyć bo mi juz na wzrok pada ;)

Do góry