reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wózki-zmiany wózkowe co mam i co planujemy kupić

Patusia, jesli chodzi o adaptery do fotelika maxi cosi to trzeba dokupic, ale na szczescie kosztuja 99zl wiec tragedii nie ma.

Imagination
, jesli o mnie chodzi to najwazniejsza dla mnie w wozku jest amortyzacja i opony (no ale to sie laczy) zalezy tez gdzie zamierzasz wozkiem sie przemieszczac. Ja jestem fotografem z zamilowania i latam po bezdrozach codziennie wiec nie wyobrazam sobie wozka bez skretnej osi przedniej badz z platikowymi kolami, no ale kazdy ma inne priorytety.Pomysl w jakim terenie bedziesz sie przemieszczac.

reklama
pisałam Imagination kiedyś o tym wózku wcześmniej moja znajoma tez nie poleca każdy krawężnik był zgrozą a najbardziej irytowało ją to że kółka sie blokowały i stawały w poprzek- co najgorsze żle wyważony wózek i ciężko było nawet uniść na przednich kółkach go - zdecyducie sie na jakiś inny. X-lander jest pod tym względem idealny- koleżanka szybko sprzedała tamten i zakupiła x-landerka teraz mi dziekuje za radę i jest zadowolona :-)

Confi kochaniutka- widze że ci sie podobają wózeczki podobne do x-landerka :-) moze na niego sie zdecyduj- śa też używane na allegro :-)
A co co zaprezentowanych skreśl v3 szybciutko coneco !!!!! troszke wyżej sie na jej temat wypowiedziałam dla imagination- sasiadka miała porażka !!!!
Implasta wózeczki są dobre- choc nie miałam z nimi do czynienia - toledo podobne do x- landerka - no ale jaki jest to nie wiem - więc polecam rozejżeć sie za x-landerkiem XA

patusiu z tego co widze to w moim zasięgu cenowym sa na razie tylko spacerówki ;)
a tu mam cały zestaw razem z fotelikiem . jednak biore pod uwage Twoja opinie i będę sie rozgladać. Coneco odpuszczam skoro twierdzicie ze to bubel więc na razie zostaje Volant.

patusiu z tego co widze to w moim zasięgu cenowym sa na razie tylko spacerówki ;)
a tu mam cały zestaw razem z fotelikiem . jednak biore pod uwage Twoja opinie i będę sie rozgladać. Coneco odpuszczam skoro twierdzicie ze to bubel więc na razie zostaje Volant.
teraz są wyprzedarze x-landerkow z zeszłego roku zaraz ci podeśle linka :-)
Wiesz czasem lepiej dlołozyc do nowego - ma sie gwarancje na wypadek czegos uszkodzonego. A używany - to nie dokonca jestes pewna czy czasem cos nie jest zepsute- albo naprawione zeby tylko tylko -a po paru spacerkach sie okazuje ,że musisz dac tyle i tyle za naprawe- i plujesz cobie w brodę :tak:
OKAZJA!!!MEGA ZESTAW X-LANDER XA!!!TANIO!!POLECAM (548362980) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. ten jest uzywany ale cały koplet
Wózek X-LANDER XA +GONDOLA+TORBA+2xFOLIA x lander (550084934) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.- nowy bez fotelika.

Confi ja szczerze powiedziawszy kupiłam spacerowkę nową dla syneczka, a gondole udało mi sie dokupic w idealnym stanie za 200zł juz z przesyłką- z zeszłorocznej kolekcji - za fotelikiem tez sie rozglądam nie koniecznie nowym - byle bezwypadkowym :-)

Confi, ja też Co polecę X-landera, zwłaszcza że teraz są wyprzedaże, wcześniej podałam linka chyba do najtańszej opcji jaką znalazłam 1138 zł(nie ma w niej jedynie torby - nad czym ja osobiście nie ubolewam). Jeszcze wcześniej opisałam moje wrażenia z wyprawy po wózek - co mnie się spodobało w xa a co nie w toledo (bo te dwa porównalam). i Na co ja zwracałam uwagę kupując wózek po raz pierwszy.
Mnie też nie stać na wózek za 3 tys, ale jestem zwolenniczką rzeczy dobrych, które nie popsują mi się po kilku miesiącach intensywnego użytkowania. Nie zamierzam kupować po roku spacerówki, bo wolę wydać od razu na lepszy wózek.
Dziewczyny kupujące wózki na allegro, warto byłob się wybrać do sklepu z brykami i pooglądać Wasze wybrane cuda, na zdjęciach wszystko pięknie wygląda. A na allegro warto kupować bo taniej! Ale sprawdzcie najpierw co kupujecie, bo efekt końcowy może być niemiłym zaskoczeniem.

Confi, ja też Co polecę X-landera, zwłaszcza że teraz są wyprzedaże, wcześniej podałam linka chyba do najtańszej opcji jaką znalazłam 1138 zł(nie ma w niej jedynie torby - nad czym ja osobiście nie ubolewam). Jeszcze wcześniej opisałam moje wrażenia z wyprawy po wózek - co mnie się spodobało w xa a co nie w toledo (bo te dwa porównalam). i Na co ja zwracałam uwagę kupując wózek po raz pierwszy.
Mnie też nie stać na wózek za 3 tys, ale jestem zwolenniczką rzeczy dobrych, które nie popsują mi się po kilku miesiącach intensywnego użytkowania. Nie zamierzam kupować po roku spacerówki, bo wolę wydać od razu na lepszy wózek.
Dziewczyny kupujące wózki na allegro, warto byłob się wybrać do sklepu z brykami i pooglądać Wasze wybrane cuda, na zdjęciach wszystko pięknie wygląda. A na allegro warto kupować bo taniej! Ale sprawdzcie najpierw co kupujecie, bo efekt końcowy może być niemiłym zaskoczeniem.
Widzisz, jak kupiłam wózek Brevi 3w1 i spacerowka okazała sie totalnym niewypałem !!! waska strasznie !!!wózek kosztował 2000zł- i musiałam go sprzedac po 7 mcach uzytkowania jak tylko oLiverek w spacerowke wskoczył heh- warto kozystać z rad mam ktore sprawdziły wcześniej -szkoda ze przy pierwszej dzidzi ne siedziałam na jakims forum :-)

Imagination
, jesli o mnie chodzi to najwazniejsza dla mnie w wozku jest amortyzacja i opony (no ale to sie laczy) zalezy tez gdzie zamierzasz wozkiem sie przemieszczac. Ja jestem fotografem z zamilowania i latam po bezdrozach codziennie wiec nie wyobrazam sobie wozka bez skretnej osi przedniej badz z platikowymi kolami, no ale kazdy ma inne priorytety.Pomysl w jakim terenie bedziesz sie przemieszczac.
Bedę głównie po płaskich nawierzchniach, w najgorszym przypadku po jakimś szlaku, ale to raczej równa nawierzchnia.
Boziu, jaki wybór jest trudny :baffled: Najbardziej bym chciała wózek z fotelikiem, by już nie kupować...
Mówicie, ze ten MAKED jest zły? Hmmm...:oo: Szwagierka ma podobny (tylko głęboki) i nawet kiedys prowadziłam i nie było źle. Wózek jak wózek... Mi się podoba... I jestem nawet bardzo za tym wózkiem...
4 W 1 WÓZEK TRZYFUNKCYJNY+FOTELIK MAKED SPEED (542007377) - Aukcje internetowe Allegro
Aż taki jest zły? :confused:
Podkreslam, że nie ma negatywnych opinii wśród klientów:tak:

Ostatnia edycja:
wiesz imagination, wsrod klientow na stronie producenta nie znajdziesz nigdy negatywnych opini bo przeciez firma takich nie zamiesci ;) nikt pod soba dołków nie kopie ;) wiec rzeczywiscie najlepiej jest poszukac i popytac na forach, wsród obiektywnych uzytkownikow :)
Confi, ja rzadko sie udzielam na forum, ale jak juz mam cos konkretnego do powiedzenia to mowie głośno ;) zwłaszcza jesli moge kogos przestrzec :)

reklama
teraz są wyprzedarze x-landerkow z zeszłego roku zaraz ci podeśle linka :-)
Wiesz czasem lepiej dlołozyc do nowego - ma sie gwarancje na wypadek czegos uszkodzonego. A używany - to nie dokonca jestes pewna czy czasem cos nie jest zepsute- albo naprawione zeby tylko tylko -a po paru spacerkach sie okazuje ,że musisz dac tyle i tyle za naprawe- i plujesz cobie w brodę :tak:
OKAZJA!!!MEGA ZESTAW X-LANDER XA!!!TANIO!!POLECAM (548362980) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. ten jest uzywany ale cały koplet
Wózek X-LANDER XA +GONDOLA+TORBA+2xFOLIA x lander (550084934) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.- nowy bez fotelika.

Confi ja szczerze powiedziawszy kupiłam spacerowkę nową dla syneczka, a gondole udało mi sie dokupic w idealnym stanie za 200zł juz z przesyłką- z zeszłorocznej kolekcji - za fotelikiem tez sie rozglądam nie koniecznie nowym - byle bezwypadkowym :-)

kurczę, okazje faktycznie ale niestety...nie stac mnie . Przynajmniej na razie :(
może po prostu poczekam jeszcze. Byłam zdecydowana na Volanta a w czasie jak byłam na zakupach w Ikei to baba zakończyła aukcję przed czasem :/
widocznie nie miałam go kupić i czeka mnie lepsza okazja. Jednak się wkurzyłam...

dziękuję Wam kochane za te opinie bo duuużo mi pomogły i nawet jeśli teraz nic nie dostałam to na przyszłość będę o parę kilo wiedzy do przodu :)
Jesteście kochane :)

ko-mi dzięki Twojej przestrodze nie popełniłam błedu :) dziękuję

Do góry