reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wózki-zmiany wózkowe co mam i co planujemy kupić

imagination- w tym wozku czerwony jest najlepszy bo pozostale kolorki sa bardzo jasne i zaraz bedzie upackany:-) Ja dzisiaj palnuje sie wybrac wlasnie po ten wozeczek, mam nadzieje ze zdarze zanim zamkna sklepy - dopiero po 15 wybieram sie do sklepu , a mam duze wymagania bo i laktator i lozeczko chce odrazu kupic, bo beirzemy na raty:-D

reklama
imagination- w tym wozku czerwony jest najlepszy bo pozostale kolorki sa bardzo jasne i zaraz bedzie upackany:-) Ja dzisiaj palnuje sie wybrac wlasnie po ten wozeczek, mam nadzieje ze zdarze zanim zamkna sklepy - dopiero po 15 wybieram sie do sklepu , a mam duze wymagania bo i laktator i lozeczko chce odrazu kupic, bo beirzemy na raty:-D
Napisz koniecznie jak Ci się podoba po zakupie, jakie ma plusy a jakie minusy, choć na allegro wymienili, ale co ludzkie oko, to jednak ludzkie oko ;-) Czerwony jest właśnie najlepszy pod względem zachowania czystości, no i chyba nadaje sie zarówno dla dziewczynki jak i dla chlopca ;-)

Anulinka, a mnie sie wydawało (po zdjęciach) że spacerówka xa 2009 jest troche inna niz 2008, że ma większe siedzenie :confused:Ale moze to tak na zdjęciach sie wydaje..
Dam znać jeśli uda mi sie obejrzeć ten wózeczek w sobote.
Mnie sie podoba nawet malinowy kolor ale martwie sie ze w razie czego nie bedzie pasował dla chłopca... niby ma być Hania ale w skrytości liczyłam, ze drugi bedzie synek no i nie ukrywam, że wózek chciałabym mieć dla obojga dzieci ten sam...aby juz drygi raz nie kupowac, tylko parasolkę...

A ja już upatrzyłam wózek CONECO. Według mnie najlepszy ze wszystkich jakie oglądałam do tej pory :tak: Puki co upatrzyłam na allegro:
WÓZEK CONECO V4 +FOTELIK +ŚPIWÓR+ 2xFOLIA+WYS=0 (541664448) - Aukcje internetowe Allegro
ale mozliwe, ze w sklepach w moim mieście tez mają, wiec pochodzę i popytam :-)
Jak Wam sie podoba?
Mi się najbardziej czerwony podoba, wg mnie uniwersalny jest:

Imagination jako była uzytkowniczka tego wózka muszę Cię przestrzec, wózek jest beznadziejny tylko ładnie wyglada, nietrwały, brak amortyzacji, przednie kółeczka blokują się, stają w poprzek i każdy krawężnik albo nawet nierówność na chodniku jest ogromna przeszkodą, już na samym początku popsuł się hamulec, potem odpadały tylne koła, gondola od strony nóżek opadła tak ze dziecko zsuwało się w tę własnie stronę, zreszta jego wady mogę wyliczac w nieskonczonosc, delikatnie mówiąć NIEPOLECAM!!!!!

Ostatnia edycja:
Imagination jako była uzytkowniczka tego wózka muszę Cię przestrzec, wózek jest beznadziejny tylko ładnie wyglada, nietrwały, brak amortyzacji, przednie kółeczka blokują się, stają w poprzek i każdy krawężnik albo nawet nierówność na chodniku jest ogromna przeszkodą, już na samym początku popsuł się hamulec, potem odpadały tylne koła, gondola od strony nóżek opadła tak ze dziecko zsuwało się w tę własnie stronę, zreszta jego wady mogę wyliczac w nieskonczonosc, delikatnie mówiąć NIEPOLECAM!!!!!
o kurde, to juz sama nie wiem jaki kupić :-(
A co myślicie o tym, lepszy by był?
http://allegro.pl/item542007377_4_w_1_wozek_trzyfunkcyjny_fotelik_maked_speed.html

Ostatnia edycja:
Poszlam dzisiaj z zamiarem kupna v4, ale sprzedawca mi go odradzil, ze wzgledu na duza awaryjnosc, i wlasnie brak amortyzachi, powiedzial ze jest dobry na wloskie rowne chodniki a nie na polskie i polecil nowa wersje Toledo, wlasnie ja zlozylam sobie, amortyzacja rzeczywiscie fajna, gondolka duza, spacerowka z ruchomym oparciem w komplecie jest spiworek i okrycie na nozki do obu wersji,
czego mi brakuje na poczatek, przekladanej raczki, badz spacerowki, nie ma tez mozliwosci montarzu fotelika...musielismy kupic osobno, ale nie mozna miec wszystkiego... jutro dolacze zdjecia fotelika i wozeczka w obu wersjach i pewnie beda tez kupione jakies ciuszki dla Zosi:tak:

aaaa ratunku :/ wózek który chciałąm kupić przepadł najprawdopodobniej ... koleżanka nie moze go odzyskac od znajomej u której miała go na przechowanie ... grrrr

pomóżcie ... nie stac mnie na nówkę za kupe pieniędzy, czasem aż mi żal jak widze jakie piękne wehikuły sobie upatrzyłyście :(

POMÓŻCIE ...
mam na oku parę używanych
pierwszy to bebe confort za 650 zł spacerówka , gondolka i fotelik

k4wb3d.jpg

6iscau.jpg

pljtg.jpg

drugi to coneco v3 równiez komplet z fotelikiem (680 zł)
29n6tn8.jpg

2rgdqok.jpg

20kroeb.jpg

następnie coneco toledo bez fotelika ale z gratisami ;) (549 zł)

24l5z5l.jpg

2ihkvnm.jpg

2v1t6z4.jpg

teraz Volant taki jak miałam kupić(nawet ten kolor ) ale trochę droższy z fotelikiem (przesyłka gratis) 880 zł

fvz8l4.jpg

fm3on4.jpg

vws4zc.jpg

i jeszcze jeden Volant tym razem bez fotelika (650 zł)
jg1irn.jpg

rh5q4h.jpg

2ilze9x.jpg

wszystkie są w moim zasięgu ,ale nie mam pojęcia co wybrać...co Wy byście wybrały? ;-)

ja wybralabym voilanta, absolutnie coneco odpada z przyczyn które opisalam wyzej ;) chociaz coneco toledo nie uzytkowalam ale jakos mam uraz do tej firmy, wydaje mi sie ze skoro jeden model byl totalnym bublem to ten nie bylby wiele lepszy :)

reklama
ko-mi ślicznie dziękuję za opinię :) dzięki temu zaczyna mi się przejaśniać w głowie. Masz rację skoro coś było bublem to nie sądzę by następny model był wiele lepszy a mnie jak wspomniałam nie stać na zmianę wózka za 3 miesiące. Poczekam jeszcze na inne opinie a Tobie jeszcze raz dziękuje :*

Do góry