patusia44
Mama Oliverka i Emilki
Katarzynak Ankzoc-no ten niebieski z 2008 ładniejszy- ale nie ma jak porównac w realu dajcie znac- jak bedziecie cos wiedzieć i koniecznie zróbcie zdjecie fotelika- proszę:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a powiedz mi czy pauja do tego fotelika maxi cosi te same mocowania co do gondolik- chodzi mi o adaptery. Czy moze dokupywałas jakies inne ???Aha dziewczyny tak dla scislosci to my nie kupowalismy fotelika x-landera tylko maxi cosi cabrio fix ;/ takze pewnie nie pomoge Wam, bo pewnie chodzi Wam bardziej o te x-landerowe. W kazdym razie wozek z czystym sumieniem moge polecic. Zobaczymy jeszcze jak bedzie jak corcia w nim bedzie jezdzic, ale mnie w kazdym razie prowadzi sie znakomicie.