reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wózki-zmiany wózkowe co mam i co planujemy kupić

Katarzynak Ankzoc-no ten niebieski z 2008 ładniejszy- ale nie ma jak porównac w realu dajcie znac- jak bedziecie cos wiedzieć i koniecznie zróbcie zdjecie fotelika- proszę:-)

reklama
Dziewczyny, przepraszam, ale dopiero mam chwilke w robocie zeby napisac. Wozek kupowalam w sklepie TOMI. Z tym że pojechalam do nich osobiscie do hurtowni. Za spacerowke i gondole zaplacilismy 1588zł czy jakos tak. Fotelik 519zl, ale bedzie dopiero za jakis czas bo nie mieli koloru ktory chcielismy. Jesli chodzi o roznice, to naprawde niewielkie, nieco inna kolrystyka, inaczej rozlozony system odblaskow, kolorowe dzyndzelki przy suwakach i chyba to wszystko. Przy spacerowce tez wiekszych zmian nie zauwazylam, wyscielana jest czarnym materialem, a nie pamietam jak bylo w 2008 czy nie byl przypadkiem szary. ja jestem naprawde zadowolona bo wozek jest solidny jak na te cene. Poki co wietrzymy go z zapachu nowosci :)

Aha dziewczyny tak dla scislosci to my nie kupowalismy fotelika x-landera tylko maxi cosi cabrio fix ;/ takze pewnie nie pomoge Wam, bo pewnie chodzi Wam bardziej o te x-landerowe. W kazdym razie wozek z czystym sumieniem moge polecic. Zobaczymy jeszcze jak bedzie jak corcia w nim bedzie jezdzic, ale mnie w kazdym razie prowadzi sie znakomicie.

Witajcie:biggrin2:
Napiszcie proszę, jakie znaczenie maja w wozku przednie koła? tzn czy lepsz ruchome czy jednak takie stałe. Jestem ciekawa roznic w prowadzeniu i np skrecaniu. Niestety nie mam kontaktu z innymi uzytkownikami wozków
:-(

aga- ja dzieci nie mam, ale z doswiadczenia rodzinki i znajomych, lepsze są przednie kółka skętne, łatwiej manewrowac wozeczkiem, no i maja tez blokadę gdyby ci nie przypasowaly te skretne mozesz je zablokowac i będą jak noprmalne. Z tego co wiem to nie skretne maja sztywniejsza konstrukcję przy manewrowaniu jest ciężko. Ja w każdym razie biorę ze sketnymi z przodu no i do tego wolę wiekszę tj, pompowane, lepieje amortyzują nierównosci. Nie przemawiaja do mnie male koleczka. Mieszkamy nie daleko morza, wiec pewnie czesto bedziemy jezdzic nad morze z niunia i bedziemy brac wozeczek a z takimi kołami to po piachu naprawde lekko mozna przebrnac!

Aha dziewczyny tak dla scislosci to my nie kupowalismy fotelika x-landera tylko maxi cosi cabrio fix ;/ takze pewnie nie pomoge Wam, bo pewnie chodzi Wam bardziej o te x-landerowe. W kazdym razie wozek z czystym sumieniem moge polecic. Zobaczymy jeszcze jak bedzie jak corcia w nim bedzie jezdzic, ale mnie w kazdym razie prowadzi sie znakomicie.
a powiedz mi czy pauja do tego fotelika maxi cosi te same mocowania co do gondolik- chodzi mi o adaptery. Czy moze dokupywałas jakies inne ???

patusia -adaptery do gondolki i fotelika sa inne, nawet na stronce x landera jest ze gondola sprzedawa z adapterami i fotelik tez.

A ja kupiłam sobie wózeczek mamas&papas ORA. Jest to wprawdzie spacerówka ale od pierwszych dni życia.I faktycznie,rozkłada sie zupełnie na płasko tworząc korytko,do tego jest śpiworek a można też dokupić takie nosidełko które sie stawia na stelażu jak ktoś chce,ja osobiście wole płasko bo sądze że to zdrowsze dla dzidzi. Przy zakupie sugerowaliśmy sie tym jak często będziemy urzywac wózek i wyszło na to że lepiej jak będzie mniej do składania bo głównie to zmotoryzowani jesteśmy.
rmpl4k.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry