reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wózki-zmiany wózkowe co mam i co planujemy kupić

Patusia, zamek sluzy do odpiecia materialu z budki i wtedy masz opcje wentylowania maluszka bo pod spodem jest azurowa siateczka.

reklama
moniaa- ja widziałam ten wózeczek, wydal mi sie strasznie malutki jesli chodzi o gondolkę i spaceróweczke, jesli masz mozliwosc to lepiej obejrzyj go sama na zywo!

anulinka- ile dawalas za wozeczek?? ja jeszcze nie wiedzialam u nas nowej kolekcji 2009, kupowalas caly komplet?? I jesli mozesz to napisz czy są jeszcze jakies nowinki w spacerówce? A czerwony kolorek tez jest w tych nowych modelach?? proszę o odp. Bo też chce kupić ten wózeczek!

Przyłączam sie do prosby Dziewczyn w sprawie x landera bo tez chce go kupić.
anulinka, napisz gdzie kupiłaś wózeczek - w sklepie czy przez internet? Drogo kosztował, jest duża różnica w cenie mędzy nową kolekcją a starą? Czy są inne kolorki (chodzi mi głównie o czerwony i niebieski)...:confused:

katarzynak83- znalazlam go juz w necie podaje linka i jest sliczny czerwony i niebieski tez :), ale nic o nowym foteliku nie ma!
nowa spacerowka
X-Lander Wózek X-A Raspberry 2009 TOMI.pl Warszawa
nowa gondolka
X-Lander Gondola X-PRAM Raspberry 2009 TOMI.pl Warszawa
Kurcze, no powiem szczerze że chyba ten niebieski z zeszłego roku jest ładniejszy :dry::confused: Co do czerwonego to ten malinowy chyba mi sie bardziej podoba... Musze pomyśleć... może jednak sami sobie teraz kupimy wózek z kolekcji 2008...:confused:
ankzoc, a Ty zdecydujesz sie na wózek ze starej czy nowej kolekcji?? No i jaki kolor w końcu wybierasz? Czerwony czy ten malinowy?

katarzynak83- wiesz co kochana wlasnie wyslalam porwnanie modeli mojemu mezowi powiedzial, ze chyba ladniej wyglada stara kolekcja, no mi osobiscie sie podoba jedna i druga. Ale 16 jedziemy do sklepu mama i ja, a tam juz maja te nowa kolekcje wiec na spokojnie ja sobie obejrzymy, bo to roznie z tymi kolorkami bywa, moga troche odbiegac wygladem w necie a na zywo. Wiec poki co najpierw je obejrzymy :) No i zadecydujemy, jesli jednak zostaniemy przy starym modelu, to chyba kupimy go szybciej tak jak pisalam ci wczesniej hahaha :)

My pewnie zrobimy podobnie. Moze przejedziemy sie w sobote do tego sklepu Tomi, z którego wstawiałaś linki bo jest niedaleko nas. Ale na razie skłaniam sie aby kupić wcześniej wózek z kolekcji 2008...:sorry2:

reklama
katarzynak83- widzisz to jest zabawne u nas jest firmowy sklep x-landera, a nie maja jeszcze tej kolekcji, nawet na stronie x-landera nic nie ma, dziwne. To fajnie jak bedziesz miala okazję szybciej obejrzec odemnie to proszę o opinię :)

Do góry