reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wózki-zmiany wózkowe co mam i co planujemy kupić

Patusia, zamek sluzy do odpiecia materialu z budki i wtedy masz opcje wentylowania maluszka bo pod spodem jest azurowa siateczka.

reklama
moniaa- ja widziałam ten wózeczek, wydal mi sie strasznie malutki jesli chodzi o gondolkę i spaceróweczke, jesli masz mozliwosc to lepiej obejrzyj go sama na zywo!

anulinka- ile dawalas za wozeczek?? ja jeszcze nie wiedzialam u nas nowej kolekcji 2009, kupowalas caly komplet?? I jesli mozesz to napisz czy są jeszcze jakies nowinki w spacerówce? A czerwony kolorek tez jest w tych nowych modelach?? proszę o odp. Bo też chce kupić ten wózeczek!

Przyłączam sie do prosby Dziewczyn w sprawie x landera bo tez chce go kupić.
anulinka, napisz gdzie kupiłaś wózeczek - w sklepie czy przez internet? Drogo kosztował, jest duża różnica w cenie mędzy nową kolekcją a starą? Czy są inne kolorki (chodzi mi głównie o czerwony i niebieski)...:confused:

katarzynak83- znalazlam go juz w necie podaje linka i jest sliczny czerwony i niebieski tez :), ale nic o nowym foteliku nie ma!
nowa spacerowka
X-Lander Wózek X-A Raspberry 2009 TOMI.pl Warszawa
nowa gondolka
X-Lander Gondola X-PRAM Raspberry 2009 TOMI.pl Warszawa
Kurcze, no powiem szczerze że chyba ten niebieski z zeszłego roku jest ładniejszy :dry::confused: Co do czerwonego to ten malinowy chyba mi sie bardziej podoba... Musze pomyśleć... może jednak sami sobie teraz kupimy wózek z kolekcji 2008...:confused:
ankzoc, a Ty zdecydujesz sie na wózek ze starej czy nowej kolekcji?? No i jaki kolor w końcu wybierasz? Czerwony czy ten malinowy?

katarzynak83- wiesz co kochana wlasnie wyslalam porwnanie modeli mojemu mezowi powiedzial, ze chyba ladniej wyglada stara kolekcja, no mi osobiscie sie podoba jedna i druga. Ale 16 jedziemy do sklepu mama i ja, a tam juz maja te nowa kolekcje wiec na spokojnie ja sobie obejrzymy, bo to roznie z tymi kolorkami bywa, moga troche odbiegac wygladem w necie a na zywo. Wiec poki co najpierw je obejrzymy :) No i zadecydujemy, jesli jednak zostaniemy przy starym modelu, to chyba kupimy go szybciej tak jak pisalam ci wczesniej hahaha :)

My pewnie zrobimy podobnie. Moze przejedziemy sie w sobote do tego sklepu Tomi, z którego wstawiałaś linki bo jest niedaleko nas. Ale na razie skłaniam sie aby kupić wcześniej wózek z kolekcji 2008...:sorry2:

reklama
katarzynak83- widzisz to jest zabawne u nas jest firmowy sklep x-landera, a nie maja jeszcze tej kolekcji, nawet na stronie x-landera nic nie ma, dziwne. To fajnie jak bedziesz miala okazję szybciej obejrzec odemnie to proszę o opinię :)

Do góry