reklama
moniaa- ja widziałam ten wózeczek, wydal mi sie strasznie malutki jesli chodzi o gondolkę i spaceróweczke, jesli masz mozliwosc to lepiej obejrzyj go sama na zywo!
anulinka- ile dawalas za wozeczek?? ja jeszcze nie wiedzialam u nas nowej kolekcji 2009, kupowalas caly komplet?? I jesli mozesz to napisz czy są jeszcze jakies nowinki w spacerówce? A czerwony kolorek tez jest w tych nowych modelach?? proszę o odp. Bo też chce kupić ten wózeczek!
anulinka- ile dawalas za wozeczek?? ja jeszcze nie wiedzialam u nas nowej kolekcji 2009, kupowalas caly komplet?? I jesli mozesz to napisz czy są jeszcze jakies nowinki w spacerówce? A czerwony kolorek tez jest w tych nowych modelach?? proszę o odp. Bo też chce kupić ten wózeczek!
patusia44
Mama Oliverka i Emilki
Aniulka a czy mogłabyś wkleić zdjęcie fotelika, i nakreślić nam jak sie wszystko ceno przedstawia?
katarzynak83
Majowe mamy'09
Przyłączam sie do prosby Dziewczyn w sprawie x landera bo tez chce go kupić.
anulinka, napisz gdzie kupiłaś wózeczek - w sklepie czy przez internet? Drogo kosztował, jest duża różnica w cenie mędzy nową kolekcją a starą? Czy są inne kolorki (chodzi mi głównie o czerwony i niebieski)...
anulinka, napisz gdzie kupiłaś wózeczek - w sklepie czy przez internet? Drogo kosztował, jest duża różnica w cenie mędzy nową kolekcją a starą? Czy są inne kolorki (chodzi mi głównie o czerwony i niebieski)...
katarzynak83- znalazlam go juz w necie podaje linka i jest sliczny czerwony i niebieski tez , ale nic o nowym foteliku nie ma!
nowa spacerowka
X-Lander Wózek X-A Raspberry 2009 TOMI.pl Warszawa
nowa gondolka
X-Lander Gondola X-PRAM Raspberry 2009 TOMI.pl Warszawa
nowa spacerowka
nowa gondolka
tu już cos piszą o nowym modelu xa
x-lander XA - 2009 - Wózki dziecięce - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl
x-lander XA - 2009 - Wózki dziecięce - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl
katarzynak83
Majowe mamy'09
Kurcze, no powiem szczerze że chyba ten niebieski z zeszłego roku jest ładniejszy Co do czerwonego to ten malinowy chyba mi sie bardziej podoba... Musze pomyśleć... może jednak sami sobie teraz kupimy wózek z kolekcji 2008...katarzynak83- znalazlam go juz w necie podaje linka i jest sliczny czerwony i niebieski tez , ale nic o nowym foteliku nie ma!
nowa spacerowka
nowa gondolka
ankzoc, a Ty zdecydujesz sie na wózek ze starej czy nowej kolekcji?? No i jaki kolor w końcu wybierasz? Czerwony czy ten malinowy?
katarzynak83- wiesz co kochana wlasnie wyslalam porwnanie modeli mojemu mezowi powiedzial, ze chyba ladniej wyglada stara kolekcja, no mi osobiscie sie podoba jedna i druga. Ale 16 jedziemy do sklepu mama i ja, a tam juz maja te nowa kolekcje wiec na spokojnie ja sobie obejrzymy, bo to roznie z tymi kolorkami bywa, moga troche odbiegac wygladem w necie a na zywo. Wiec poki co najpierw je obejrzymy No i zadecydujemy, jesli jednak zostaniemy przy starym modelu, to chyba kupimy go szybciej tak jak pisalam ci wczesniej hahaha
katarzynak83
Majowe mamy'09
My pewnie zrobimy podobnie. Moze przejedziemy sie w sobote do tego sklepu Tomi, z którego wstawiałaś linki bo jest niedaleko nas. Ale na razie skłaniam sie aby kupić wcześniej wózek z kolekcji 2008...
reklama
katarzynak83- widzisz to jest zabawne u nas jest firmowy sklep x-landera, a nie maja jeszcze tej kolekcji, nawet na stronie x-landera nic nie ma, dziwne. To fajnie jak bedziesz miala okazję szybciej obejrzec odemnie to proszę o opinię
Podziel się: