reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wózki-zmiany wózkowe co mam i co planujemy kupić

uu, to nie wiedziałam, że jest taki ciężki :dry: A ja sie nastawiam na dużo jazdy autobusami z tym wózkiem bo mieszkam daleko od centrum i nie chce tam siedziec ciagle sama i liczylam na spacerki z koleżankami... No ale może jakoś dam reade ;-) Myślę że wszytskie wózki z normalną gondolą mniej wiecej ważą tyle samo...
Jeśli chodzi o wsiadanie do autobusu to spokojnie dasz sobie radę to tylko trzy schodki zawsze znajdziesz kogoś do pomocy, chodziłam na dwa razy bo mój synek ważył na 6 miesięcy 9,6kg- także kluseczka z niego była więc wygodniej było mi najpierw wuzio staszczyć potem tą kulseczkę hehe :-)

reklama
No cóż... zobaczymy jak to bedzie... na razie zaparłam się że nie bede siedzieć całymi dniami u siebie tylko bede jezdzic do mamy do centrum... niestety nie mam prawa jazdy :zawstydzona/y: No ale w sumie w wózku najważniejsze aby był wygodny dla dziecka i łatwo się prowadził z resztą jakoś sobie poradzę (nawet ze schodami;-)). A tak w ogóle to który kolor Wam się podoba tego x landera?
co do koloru spacerówki mam taką beżową- kawa z mlekiem a gondolkę kupiłam jasno niebieską z tegorocznej kolekcji. A dziewczynki kuknijcie na allegro bo są niezłe wyprzedaże za 1100 zł mozecie nabyć wózio razem z gondolką w sklepie ja zapłaciłam tyle za samą spacerówkę i torbę -- opłaca sie a dużo jest ofert właśnie z Warszawy !!! jak bedziecie chciały podam linki buziulki :-)

patusia44- ja tez własnie chce tego x-landera i wiem jak bardzo ceny różnią się w necie a w sklepie bo u nas jest firmowy sklep x-landera. A pozatym trzeba zwracać uwagę, bo nie zawsze na tych aukcjach sprzedawane sa najnowsze modele. Np nowa gondolka jest w srodku ze znaczkami x-landera a na ukcjach sprzedaja te starsze gondole, wylożone takim jakby srebrnym materialem. Mi tez się strasznie podoba ten kolorek kawa z mlekiem, ale juz nie ma tych kolorkow w sprzedazy, szkoda bo sa naprawde sliczne!

patusia44- ja tez własnie chce tego x-landera i wiem jak bardzo ceny różnią się w necie a w sklepie bo u nas jest firmowy sklep x-landera. A pozatym trzeba zwracać uwagę, bo nie zawsze na tych aukcjach sprzedawane sa najnowsze modele. Np nowa gondolka jest w srodku ze znaczkami x-landera a na ukcjach sprzedaja te starsze gondole, wylożone takim jakby srebrnym materialem. Mi tez się strasznie podoba ten kolorek kawa z mlekiem, ale juz nie ma tych kolorkow w sprzedazy, szkoda bo sa naprawde sliczne!
Powiem ci ,że te niebieskie są też śliczniutkie z tego roku i dokupiłam gondolkę niebieską - uważam ze kolorek dobry jak idla chłopca tak i dla dziewczynki- choć tej małej kobietki mi sie che bardziej :tak:.
Natomiast ten wściekły pomarańhcz czy zieleń z zeszłorocznej kolekcji totalny niewypał jak dla mnie

Mi tez się podoba niebieski x-lander...:tak: zastanawiam się też nad czerwonym... jeszcze jest trochę czasu więc zobaczymy. Oglądałam model xa w sklepie w ten weekend i dobrze się prowadził i chyba się na niego zdecydujemy :tak:

reklama
A co myśie o wózku jumper TAKO ( z pełnym wyp. ),
Producent wózków i artykułów dziecięcych - TAKO - wózki dziecięce, wózki lalkowe...
to pytanie raczej do tych które miały z nim styczność. Mam już wózkowe doświadczenie więc wiem czego chcę ale zdjęcie nie oddaje tego jak on się sprawdza w praktyce
Wiesz co podwozie jest całkiem podobne do Coneco V3- sąsiadka miała właśnie V3 i strasznie narzekała na przednie kółka były stosunkowo małe i przy najmiejszym zejściu z krawężnika miała z nim problem bo to utknoł, to koło sie w poprzek ustawiło i ruszyc nie mogła bo ciężko było go unieść na dwuch tylnich kołach - najlepiej jak byś poczytała opinie na temat tego wózeczka użytkowników - a najlepiej wybież sie ze znajomą i jej dzieckiem w wieku około dwuch lat i w jakimś sklepie zrób kilka rundek wóziem - i zobacz jak sie zachowuje przy zakrętach przy poniesieniu przednich kół itd

Do góry