reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki , wyprawka i inne

uff, nadrobiłam przynajmniej jeden wątek :)
fajne rzeczy kupujecie dziewczyny, sojnabig -super pościel i już nawet łóżeczko skręcone :)
kasia.zosia - ja szczerze polecam leżaczek Tiny Love. Najbardziej podoba mi się to ustawienie na płasko bo dzidzius leży w nim jak w gondoli.
Rodosek - super kombinezony.

ja wczoraj w końcu pojechałam do Smyka odebrac paczki i to moje łupy. teraz jak na to patrzę to średnio widać, ze to dla dziewczynki ale ja chyba jeszcze nie czuję tego pindzia style :)

Zobacz załącznik 777168
Heheheheh ja tez nie czulam tego stylu zupelnie :D zawsze wolalam ubranka dla chlopcow ale jakos sie dostosowalam :) za to teraz z chlopcem nie bede miec problemu

reklama
A tu nasze upolowane wyprawkowe z drugiej ręki [emoji4]

Załączniki

• 1475942625149.jpg
    1475942625149.jpg
    126,5 KB · Wyświetleń: 139
Jak nowe i nie drogie [emoji6] A wózek to mutsy evo farmer earth. Do fotelika dokupilismy od razu adapteryżeby wpinac fotelik do wózka. Fotel z ikei długo na niego polowałam i kiedyś udało się w kąciku z przecenami sobie stał i na mnie czekał [emoji6]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Jak nowe i nie drogie [emoji6] A wózek to mutsy evo farmer earth. Do fotelika dokupilismy od razu adapteryżeby wpinac fotelik do wózka. Fotel z ikei długo na niego polowałam i kiedyś udało się w kąciku z przecenami sobie stał i na mnie czekał [emoji6]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Kasiu_linka super wozek! Podobały mi się mutsy igo ale one niestety słabo sobie radzą w terenie, w standardzie są kółka piankowe, jak nie masz pompowanych to wiem ze w razie potrzeby można sobie zamówić.
Fotel super i widzę też mój biały stolik z ikei :)

Znalazłam na olx kombinezon/śpiworek z h&m taki jak chciałam za 55+13zł kw. Jak myślicie kupować już, czy jeszcze poczekać na wyprzedaże i np wtedy kupić?

reklama
Do góry