reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki , wyprawka i inne

A skarpetki no norma, kij ze skarpetkami które nie są drogie, ale jak kupisz coś drogiego a ona powie "eee brzydkie, nie podoba mi się" To można zwątpić:/

reklama
886a1ba3427799072f75f9a1cd19.jpg

dziś otrzymałam :D

Załączniki

• 886a1ba3427799072f75f9a1cd19.jpg
    886a1ba3427799072f75f9a1cd19.jpg
    40,3 KB · Wyświetleń: 456
U nas trzy sztuki stały na wyprzedaży (149zł);) a miałam być twarda i nie kupować :D ale mój małżon, jak zobaczył jak się ślinię do niego to go wrzucił do koszyka :)

Używała któraś z was może smoczków z kauczuku?
Ja mam taka
T4264.jpg
podobne kolory do tej która kupowalyscie :)
I zastanawiam się czy nie wymienić lezaczka na ten Tiny love... mam ten bright starts
f-bright-starts-kaczuszka-6978.jpg

reklama
uff, nadrobiłam przynajmniej jeden wątek :)
fajne rzeczy kupujecie dziewczyny, sojnabig -super pościel i już nawet łóżeczko skręcone :)
kasia.zosia - ja szczerze polecam leżaczek Tiny Love. Najbardziej podoba mi się to ustawienie na płasko bo dzidzius leży w nim jak w gondoli.
Rodosek - super kombinezony.

ja wczoraj w końcu pojechałam do Smyka odebrac paczki i to moje łupy. teraz jak na to patrzę to średnio widać, ze to dla dziewczynki ale ja chyba jeszcze nie czuję tego pindzia style :)

WP_20161007_002.jpg

Załączniki

• WP_20161007_002.jpg
    WP_20161007_002.jpg
    316,2 KB · Wyświetleń: 611
Do góry