Ja dalej nie jestem zdecydowana na wózek. Na razie ma być ten Roan, a w sklepie zakochalismy się w Mutsy Evo i Igo - ale opinie użytkowniczek nie są rewelacyjne :/ ja patrzę głównie na opinię dotyczące spacerówki,bo gondola to zazwyczaj każda spełnia wymagania moje, schody są dopiero później jak trzeba ja zamienic na spacerowke. A nie chce kupować potem innej.
reklama
rozmaryn
1+1+1+1 :)
Airfix ja też bardzo długo się zastanawiałam nad wózkiem analizowałam i sprawdzała i miałam mętlik w głowie aż w końcu trafiłam się okazja i kupiliśmy używany. Opierała się na opinie mojej znajomej bo od niej kupiłam wózek a i sama miałam okazję wozić dwulatkę, prowadzenie i amortyzacja bajka. Firma mi nie znana bo wózek nazywa się tutek triso a opinie w necie są pół na pół
kasiu_linka
Fanka BB :)
Afrix, a my właśnie postawiliśmy na mutsy evo. Opinie są różne to fakt też z początku się naczytalam, a to kółka nie takie, a to daszek za mały... itp. A okazało się, że kółka dmuchane można dokupić o ile wogole mi będą potrzebna, daszek można dodatkowo rozsunac zameczek i daszek się powiększa [emoji3] i spacerówka rozkłada się na płasko więc takiego nie siedzącego maluszka będzie można przesadzić do spacerowki gdyby wyrósł z gondoli zbyt szybko. Ja tez chcialam zeby spacerowka była z nami do końca. Tak naprawdę musisz sama zdecydować czy ci dany produkt odpowiada czy nie. Bo ile mam tyle opini. A ja jak się zastanawiałam nad naszym wózkiem to czym bardziej mi się podobał tym mniej miał internetowych wad [emoji16]
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Rozmaryn O tak, dziś o Tutku Triso czytałam. I to chyba faktycznie jest tak ze jednym będzie odpowiadał,drugim nie. Mam mętlik w głowie jak nie wiem.
Kasiu.linka O widzisz i Ty też trafiłaś na te opinie co ja. A kółka nie takie,a bo się tłuką, a bo budka za krotka w Evo, a kosz w Igo nie taki. Mąż zobaczył w sklepie ten wózek i mówi - TEN! ..Ja mówię zejdź na ziemię 3600zł 2w1 wózek w Krakowie w sklepie. .tyle nie damy. Kolory piękne,wózek piękny. Więc zebym miała nad czym myśleć odpalilam neta i opinie - resztę sama znasz . A mam ten wózek w idealnym stanie do odkupienia za 2000-2500zl. Jaki masz kolor? Mi się te z rudą rączka podobają i taki biały tzn srebrny. Zresztą,wszystkie są cudne.
Kasiu.linka O widzisz i Ty też trafiłaś na te opinie co ja. A kółka nie takie,a bo się tłuką, a bo budka za krotka w Evo, a kosz w Igo nie taki. Mąż zobaczył w sklepie ten wózek i mówi - TEN! ..Ja mówię zejdź na ziemię 3600zł 2w1 wózek w Krakowie w sklepie. .tyle nie damy. Kolory piękne,wózek piękny. Więc zebym miała nad czym myśleć odpalilam neta i opinie - resztę sama znasz . A mam ten wózek w idealnym stanie do odkupienia za 2000-2500zl. Jaki masz kolor? Mi się te z rudą rączka podobają i taki biały tzn srebrny. Zresztą,wszystkie są cudne.
U
użytkownik 902
Gość
Moja koleżanka ma mutsy evo i jest bardzo zadowolona
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
kasiu_linka
Fanka BB :)
Airfix ja mam evo farmer earth gdzieś go tu wklejalam parę dni temu ja na YouTube podglądam taka dziewczynę szavke i ona ma właśnie mutsy evo używa spacerowki jej synek urodził się jakoś koniec stycznia tego roku i poleca również. A w dodatku jak tylko wrzuci coś ze swoim synkiem i wózkiem to zawsze podglądam jak taki maluch wygląda w obecnej chwili w wózku [emoji3]
kasia.zosia
Moderatorka
Jak spacerówka dobry tez jest podobno (moja znajoma ma) mutsy nexo.
reklama
rozmaryn
1+1+1+1 :)
Ją myślę że nie ma na rynku wózka który w 100℅zadowoliłby wszystkich i każdy szuka czegoś innego. Jedni piszą że wózek im się nie podoba bo z ciężkimi zakupami jest wywrotny... Hmm nie znam nikogo kto by zaprzeczył w praktyce prawom fizyki i z ciężkimi zakupami na rączce każdy wózek będzie wywrotny. Czy np jedną pani miała pretensje że wózek jest plastikowy a zarazem narzekała że za ciężki i już wogóle nie wiem o co chodzi. Ją jakiś czas temu pisałam że nawet zaczepiałam mamy na ulicy i pytałam o opinie na temat swoich wózków i taka opinia jest wiarygodna. Bo np. Jeżeli dziewczyna sprzedaje mo wózek którym jeszcze rano była na spacerze z dwólatką to chyba wózek nie może być taki zły?