reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki , wyprawka i inne

Ja dalej nie jestem zdecydowana na wózek. Na razie ma być ten Roan, a w sklepie zakochalismy się w Mutsy Evo i Igo - ale opinie użytkowniczek nie są rewelacyjne :/ ja patrzę głównie na opinię dotyczące spacerówki,bo gondola to zazwyczaj każda spełnia wymagania moje, schody są dopiero później jak trzeba ja zamienic na spacerowke. A nie chce kupować potem innej.

reklama
Airfix ja też bardzo długo się zastanawiałam nad wózkiem analizowałam i sprawdzała i miałam mętlik w głowie aż w końcu trafiłam się okazja i kupiliśmy używany. Opierała się na opinie mojej znajomej bo od niej kupiłam wózek a i sama miałam okazję wozić dwulatkę, prowadzenie i amortyzacja bajka. Firma mi nie znana bo wózek nazywa się tutek triso a opinie w necie są pół na pół

Afrix, a my właśnie postawiliśmy na mutsy evo. Opinie są różne to fakt też z początku się naczytalam, a to kółka nie takie, a to daszek za mały... itp. A okazało się, że kółka dmuchane można dokupić o ile wogole mi będą potrzebna, daszek można dodatkowo rozsunac zameczek i daszek się powiększa [emoji3] i spacerówka rozkłada się na płasko więc takiego nie siedzącego maluszka będzie można przesadzić do spacerowki gdyby wyrósł z gondoli zbyt szybko. Ja tez chcialam zeby spacerowka była z nami do końca. Tak naprawdę musisz sama zdecydować czy ci dany produkt odpowiada czy nie. Bo ile mam tyle opini. A ja jak się zastanawiałam nad naszym wózkiem to czym bardziej mi się podobał tym mniej miał internetowych wad [emoji16]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Rozmaryn O tak, dziś o Tutku Triso czytałam. I to chyba faktycznie jest tak ze jednym będzie odpowiadał,drugim nie. Mam mętlik w głowie jak nie wiem.

Kasiu.linka O widzisz i Ty też trafiłaś na te opinie co ja. A kółka nie takie,a bo się tłuką, a bo budka za krotka w Evo, a kosz w Igo nie taki. Mąż zobaczył w sklepie ten wózek i mówi - TEN! ..Ja mówię zejdź na ziemię 3600zł 2w1 wózek w Krakowie w sklepie. .tyle nie damy. Kolory piękne,wózek piękny. Więc zebym miała nad czym myśleć odpalilam neta i opinie - resztę sama znasz :). A mam ten wózek w idealnym stanie do odkupienia za 2000-2500zl. Jaki masz kolor? Mi się te z rudą rączka podobają i taki biały tzn srebrny. Zresztą,wszystkie są cudne.

Airfix ja mam evo farmer earth gdzieś go tu wklejalam parę dni temu :) ja na YouTube podglądam taka dziewczynę szavke i ona ma właśnie mutsy evo używa spacerowki jej synek urodził się jakoś koniec stycznia tego roku i poleca również. A w dodatku jak tylko wrzuci coś ze swoim synkiem i wózkiem to zawsze podglądam jak taki maluch wygląda w obecnej chwili w wózku [emoji3]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ją myślę że nie ma na rynku wózka który w 100℅zadowoliłby wszystkich i każdy szuka czegoś innego. Jedni piszą że wózek im się nie podoba bo z ciężkimi zakupami jest wywrotny... Hmm nie znam nikogo kto by zaprzeczył w praktyce prawom fizyki i z ciężkimi zakupami na rączce każdy wózek będzie wywrotny. Czy np jedną pani miała pretensje że wózek jest plastikowy a zarazem narzekała że za ciężki i już wogóle nie wiem o co chodzi. Ją jakiś czas temu pisałam że nawet zaczepiałam mamy na ulicy i pytałam o opinie na temat swoich wózków i taka opinia jest wiarygodna. Bo np. Jeżeli dziewczyna sprzedaje mo wózek którym jeszcze rano była na spacerze z dwólatką to chyba wózek nie może być taki zły?

Do góry