reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki, wózeczki...

dokładnie tak myślę jak assiaB-każda z nas kupi taki wózeczek jaki będzie sie jej podobał -no i już :-)
assiaB-a wracając do Espiro gtx to czytałam opinie na jego temat w necie osób ,które nim jeździły i wszystkie bardzo zadowolone i tym sie właśnie kieruję tym bardziej ,że wygląd mi sie jego zdecydowanie podoba jest taki estetyczny i dopracowany -dopieszczony mimo jego wagi jeździ sie nim fantastycznie i lekko podbija pod krawężniki.Pani w sklepie w moim mieście chciała mojego męża naciągnąć na tańszy model ,które akurat miała w sklepie na stanie i mówiła ,że Espiro nie koniecznie ,że te tańsze lepsze bo akurat espiro był na zamówienie a chciała sie pozbyc towaru ze sklepu:tak:
no ale na 1 miejcu u mnie jest ABC DESIGN MAMBA a na drugim ESPIRO GTX okaże sie za miesiąc co kupimy :tak:

reklama
Lana
ja też całe święta do przedwczoraj byłam za espiro - ale sama widzisz, że ile sklepów, ile kobiet w nim tyle wersji...
ja to juz zamowie chyba po niedzieli, bo co chwile cos innego i zglupiec mozna, a tak to spokoj bedzie i sie zajme czyms innym
bo na dobra sprawe to gondola na ponad pol roku, spacerowka kilka msc i trzeba bedzie myslec o spacerowce lekkiej, jakiejs parasolce- bo z tego co widze po znajomych, tak własnie to jest ( a szał wozkowy i myslenie ogladanie w sumie pochłania wiekszosc naszego czasu hi hi :) )

no to moze i ja sie wypowiem i na tym wątku... w koncu podjeliśmy decyzje... zaczynałam w typowaniu w wózkach od TAKO, nastepnie Jedo [fyn], MaxiCosi MURA 4 i inne... jednak po jezdzie do sklepu zdecydujemy sie na x-landera XA :-)kolor zielony - jungle+ fotelik MaxiCosi cabrio fix, jezdziłam chyba ze 2 godziny po sklepie kazdym z wózków + były cwiczenia bojowe z bagażnikiem

Ostatnia edycja:
ze sie wtrace :-) u mnie w miescie dosc sporo jezdzi tych wozeczkow espiro i przyznam ze calkiem niezle sie prezentuja, nie wygladaja na mega ciezkie, spacerowki tez fajne maja.
Tak jak pisze assiaB kazdy kupi to co mu sie podoba i to na co go stac, ja tez mialam wydac mase na wozek, ale po przemysleniach, ze i tak kupie na lato inna spacerowke, lzejsza zakupilam Tako warrior 2011, ktory sie mega lekko prowadzi, poki co bez dziecka :-)

reklama
i dupa wielka z tym moim zdecydowaniem :confused2::confused2::confused2::confused2::confused2: boli mnie ta 75 cm gondola.. dużo wózków ma większą.. po jakiego tu taka mała??????
Ja wielka baba 176 cm, dziad 196 cm.. oboje się urodziliśmy powyżej 60 cm- nie chciałabym żeby Pindzia w lutym czy marcu nie właziła już do gondoli !!
i nie wiem co robić...:confused2::confused2::confused2::confused2:

Do góry