reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, wózeczki...

Gondola na żywo wygląda dość obicująco- niektóre wózki tego nie mają. Większe na oko to były te tylko takie mega klasyczne z takimi ogromnymi kółkami. A czerwony dla chłopca jak najbardziej moim skromnym zdaniem. My albo beż albo szary:) z kolekcji (STTF) A co do fotelika to maxi cosi bezpieczne są. Podrzucę ci linka do tej aukcji na którą my się szykujemy
TAKO JUMPER X 70KOL 4W1 MAXI COSI CABRIO 15xGRATIS (1589126147) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
P050511_14.56_[01].jpg
hej
my sie zdecydowalismy chyba na taki wozeczek , zobaczymy czy sie nie zmieni po niedzieli nam wizja
jak Wam sie podoba?
to jest tako captiva mohican 2011

Nie znam się na wózkach Tako, jedyne co mogę to ocenić je wizualnie i wydają mi się strasznie masywne, ale to rzecz gustu;-)
A czemu waga Wam nie przeszkadza?

ja też jestem za Tako ;-)
szuszu - np waga dla mnie nie jest decydująca bo nie mam gdzie go dźwigać a ważna dla mnie była duża gondola , a wybrałam tako, który waży 14 kg a to raczej standardowa waga.

Dla mnie uciążliwe było nawet nie samo dźwiganie a prowadzenie, podjazdy na krawężniki itd. Ale fakt 14kg to w miarę standardowa waga. Mam nadzieję, że będziecie zadowolone, bo to najważniejsze;-)

mi sie wydaje , ze wozek powinien byc masywny tym bardziej, ze mamy termin na sierpien , pozniej cala zima przed nami... wiec nie bedzie lekko jezdzic po sniegu . a pozniej i tak sie pewnie kupi "parasolke" jakas, bo wszystkie spacerowki waza
wielkiej roznicy nie ma w wadze
ogladalam dzisiaj wozek coletto 360 stopni co sie obraca i fakt, jest on lekki, ale jest to produkt wloski, sam material jest o wiele tandetniejszy niz w tako, poza tym w zimie, o czym od razu kobieta w sklepie powiedziala, bedzie ciezko nim jezdzic

mi sie wydaje , ze wozek powinien byc masywny tym bardziej, ze mamy termin na sierpien , pozniej cala zima przed nami... wiec nie bedzie lekko jezdzic po sniegu . a pozniej i tak sie pewnie kupi "parasolke" jakas, bo wszystkie spacerowki waza
wielkiej roznicy nie ma w wadze
ogladalam dzisiaj wozek coletto 360 stopni co sie obraca i fakt, jest on lekki, ale jest to produkt wloski, sam material jest o wiele tandetniejszy niz w tako, poza tym w zimie, o czym od razu kobieta w sklepie powiedziala, bedzie ciezko nim jezdzic

Używałam zarówno masywnego i spacerówki lekkiej w zimie i wolę lekką spacerówkę;-) Fakt, że ta miała za małe kółka i to był problem ale na pewno nie jej waga.
Co do różnicy pomiędzy wagami spacerówek to są i to duże, ta co ja wybrałam waży 10,8kg, ma duże koła i nie jest kubełkowa;-) A gondola ma 78cm, też chyba dość spora.
Tylko mojemu A. się nie podoba..:angry:

reklama
Do góry