reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki, wózeczki...

Dziewczynki kupię od razu jak wrócę ze szpitala :tak: i na bank wkleję fotkę aby się pochwalić:-p:-D.Teraz bym już chętnie kupiła ale niestety finansów na taki wydatek brak w tej chwili bo muszę cholerne oc zapłacić :wściekła/y:a gdy młody się urodzi mąż idzie na urlop i dostaje kase za urlopowe niby takie wczasy pod gruszą i będzie na wózio i jeszcze na coś wystarczy:tak:

i dlatego cały czas twierdzę ,że becikowe powinniśmy dostawać przed porodem:)

reklama
oooo tak maggie święte słowa tylko aby mi na ten wózek wystarczyło to by musiało kilka becikowych być :-D za jedno na nic by mi nie starczyło chyba tylko na waciki :-D

no żartujesz :szok:a na tym moim zadupiu w Świnoujściu chamy tylko 1 tys. dają:wściekła/y:
Dobrze ,że dość dobrzeubezpieczyłam męża i siebie więc sporo wpadnie ale musi być na czarną godzinę gdy będę na bezpłatnym wychowawczym przez około pół roku :-(

u nas jest na szczęście 2 tys:-) zawsze to coś....

Maggie, a czy to nie jest tak, że ten drugi tysiak zależy od dochodów?
Najpierw trzeba starać się o zasiłek rodzinny i jeśli przysługuje dopiero wtedy dostajesz drugi 1000zł?

EDIT: Chyba chodzi o becikowe samorządowe, prawda?
Zależy od miasta w którym się mieszka, tak?

Ostatnia edycja:
oooo tak maggie święte słowa tylko aby mi na ten wózek wystarczyło to by musiało kilka becikowych być :-D za jedno na nic by mi nie starczyło chyba tylko na waciki :-D

Jak to:baffled:..? Przecież ten wózek kosztuje ok 1500zł..
Ogólnie LANA wizualnie bardzo mi się podoba, dużo bardziej niż Espiro, jedyne co mnie martwi to gondolka, ale najwyżej szybciej przeniesiesz Krystianka do spacerówki;-)

EDIT: Gdzieś wyczytałam, że gondola ma 72cm (wew), moim zdaniem to wcale nie jest tak mało, więc wybór doskonały:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry