reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, wózeczki...

reklama
Jak to:baffled:..? Przecież ten wózek kosztuje ok 1500zł..
Ogólnie LANA wizualnie bardzo mi się podoba, dużo bardziej niż Espiro, jedyne co mnie martwi to gondolka, ale najwyżej szybciej przeniesiesz Krystianka do spacerówki;-)

EDIT: Gdzieś wyczytałam, że gondola ma 72cm (wew), moim zdaniem to wcale nie jest tak mało, więc wybór doskonały:-)
kochana bez fotelika upolowałam za 1600 zł.tylko dlatego ,że kupiłam już fotelik który własnie pasi do tego wózka a cena promocyjna bo wyprzedaż tapicerek z 2009 lub 2010 a wnecie takie komplety chodzą po prawie 3 tyś. sama spacerówka chodzi po 1500zł.więc mam nadzieję ,że wszystkich mi nie sprzedadzą,bo dostanę zawału :szok:.Śpiworek do tego wózia to koszt 300zł.:szok:masakra ale kupię do spacerówki nie orginalny cieplejszy z wełny owczej i przy okazji tańszy o połowę.Z tymi pomiarami to też jakaś masakra na maxa wszędzie piszą co innego zostaje mi tylko kupić i samej cm.zmierzyć:-) ja wyczytałam gdzieś znowu ,że gondolka ma 68cm.:baffled:

Ostatnia edycja:
szuszu-ja na allegro znalazłam 2w1 +wypasiona torba która sama kosztuje około 240zł. za 1580zł. ale widziałam juz na internetowych sklepach same spacerówki za 1800 i głębokie po 1100 bez toreb ooo

np.FAMILY SHOP - W�zek spacerowy Bebe-Confort High Trek Choco Mint

za tyle to bym wózka nie kupiła:no: komplecik 2w1 wychodzi prawie 3 tysiaki:szok: a mnie interesuje tylko taki kolorek tapicerki choco mint:tak:ten sam wózek a dlaczego taka różnica w cenie -nie mam pojęcia tu są nawet takie drogie z tapicerką z kolekcji 2009-2010:szok: ocipieli chyba :szok:

Ostatnia edycja:
szuszu masz rację też tak myślałam ale u mnie w sklepie gdybym chciała zamówić ten wózek to właśnie prawie 3 tysiaki a w internecie jak im prześle zaliczkę tak nie bardzo chociaż własnie znalazłam taką jeszcze tańszą ofertę ale musze poszperać ile wysyłka .Spójrz na cenę -jaka obniżka ile kosztował wcześniej :szok:
http://www.mulan.pl/products/259/p/1047

Ostatnia edycja:
szuszu masz rację też tak myślałam ale u mnie w sklepie gdybym chciała zamówić ten wózek to właśnie prawie 3 tysiaki a w internecie jak im prześle zaliczkę tak nie bardzo chociaż własnie znalazłam taką jeszcze tańsząofertę ale muszeposzperać ile wysyłka .Spójrz na cenę -jaka obniżka ile kosztował wcześniej :szok:
HIGH TREK Bebe Confort + torba Essential + gondola WINDOO GRATIS !!! - ARTYKU

LANA, w części sklepów internetowych jest również opcja wpłaty zaliczki.
Link jakiś dziwny;-)

reklama
Do góry