reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, wózeczki...

Ale on jest bez skrętnych kół...?

Z tego co na stronie piszą to że z koła ma skretne. To na stronie jest:
wahaczowy system zawieszenia ze sprężynami umożliwiający bujanie
wyjątkowo elastyczna i miękka chromowana konstrukcja
bezpieczne i wygodne wypinanie gondoli
pompowane, 14-sto calowe koła z łożyskami
zmienne umocowanie spacerówki przodem lub tyłem do kierunku jazdy
centralny hamulec
wkładka do kosza zabezpiecza przed wypadaniem drobnych rzeczy
skrętne koła z możliwością zablokowania
ręcznie szyty uchwyt wykończony sztuczną skórą
regulowana wysokość rączki
w komplecie pompka
rama stalowa, chromowana

reklama
widziałam na żywo te wózki i ogólnie bardzo ładne i praktyczne tylko cena mnie powalała ;/
koła są skrętne ale nie 360 stopni tylko pod jakimś małym kątem coś a'la bebecary - miałam bebecara i co mnie najbardziej wkurzało to właśnie te niby skrętne koła - ale to juz moje zdanie . ale ostatnio bardzo polecane są navingtony bo nowość na rynku :))

powodzenia i trafnego wyboru ;)

arriva1-gondola jest piękna taka dopracowana :tak:.
Dziś dostałam kolejną odpowiedź na mojego e-maila z zapytaniem o sprawowanie się wózeczka Bebe Confort High Trek od babeczki i kolejny super :-).
Zacytuję Wam oba
tu pierwsza:

Niestety w praktyce nie wypróbowałam jeszcze tego wózka, gdyż czekam dopiero na narodziny synka. Wózek jedynie został złożony (to akurat bardzo proste) i wietrzony na dworze (kilka wietrzeń i już nie śmierdzi, nie trzeba prać specjalnie tapicerki). Z takich pierwszysch spostrzeżeń to jest bardzo stabilny, gondola myślę, że do 5-6 miesiąca wystarczy, dobrze się prowadzi. Ma blokadę przedniego koła w rączce do prowadzenia,nie trzeba więc specjalnie schylać się do kółka, żeby je zablokować. Jest bardzo solidnie zrobiony. Koła są naprawdę duże. Według mnie lepszy od X-Landera, o którym najpierw myślałam - na pewno lepiej wykonany. Bardzo fajna i przemyślana torba do wózka. Jedyny mankament, który na razie zuważyłam to torszkę mało pojemny kosz na dole wózka. Do pierwszego dziecka miałam Graco i tam naprawdę szło całe zakupy zmieścić. Tu już tego luksusu nie ma.
Ale wszystkie zalety i mankamenty wyjdą przy takim codziennym użyciu.
a tu kolejna :
Ja kupiłam wózek jako prezent na chrzest.
Moje wrażenia- lekko, łatwo i przyjemnie się go prowadzi.
Nie zauważyłam,żeby był wywrotny.
Dla mnie jest super- osobiście miałam mutsy na 4 i 3 kołach- i przyznam że mutsy był w porównaniu do tego fatalny- ci,ężki i wywrotny.
HIGH TREK Bebe Confort jest naprawde super, ja woziłam już troje swoich dzieci i przyznam, że nie spotkałam się z tak wygodnym wózkiem. Pasuje do każdego stelaża bebe confort.
Matka dziecka,dla którego kupiłam wózek jest bardzo zadowolona.
Wada- trzeba mieć duży bagażnik albo zdejmować zawsze przednie koło. A jeszcze jedno-trzeba sie przyzwyczaić, ze ten wózek naprawde świetnie jeździ prawie sam, więc nie można zostawiać go bez kontroli bez hamulca.
polecam- warto.
torba super

Lana widziałam ten wózek na zywo i jest super, aż załuję, że nie poczekałam z decyzją. Wózeczek prezentuje sie dużo lepiej niz na zdjeciach a i facet, który go prowadził mówił iż nie ma porównnia, bo to jego pierwsze dziecko i pierwszy wózek, ale nie zamieniłby go na żaden inny.:-)

o rany Bishopka nawet nie wiesz jak mi pomogłaś kochana w decyzji tą wypowiedzią teraz to już na bank przesądzone ,że kupujemy Bebe CONFORT :-)

LANA - Haha :-) gratuluję podjęcia decyzji! oby była tą końcową i koniecznie chcę go zobaczyć na zdjęciach jak już go kupisz :-)

reklama
Dziewczynki kupię od razu jak wrócę ze szpitala :tak: i na bank wkleję fotkę aby się pochwalić:-p:-D.Teraz bym już chętnie kupiła ale niestety finansów na taki wydatek brak w tej chwili bo muszę cholerne oc zapłacić :wściekła/y:a gdy młody się urodzi mąż idzie na urlop i dostaje kase za urlopowe niby takie wczasy pod gruszą i będzie na wózio i jeszcze na coś wystarczy:tak:

Do góry