reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wózki, wózeczki...

Ale on jest bez skrętnych kół...?

Z tego co na stronie piszą to że z koła ma skretne. To na stronie jest:
wahaczowy system zawieszenia ze sprężynami umożliwiający bujanie
wyjątkowo elastyczna i miękka chromowana konstrukcja
bezpieczne i wygodne wypinanie gondoli
pompowane, 14-sto calowe koła z łożyskami
zmienne umocowanie spacerówki przodem lub tyłem do kierunku jazdy
centralny hamulec
wkładka do kosza zabezpiecza przed wypadaniem drobnych rzeczy
skrętne koła z możliwością zablokowania
ręcznie szyty uchwyt wykończony sztuczną skórą
regulowana wysokość rączki
w komplecie pompka
rama stalowa, chromowana

reklama
widziałam na żywo te wózki i ogólnie bardzo ładne i praktyczne tylko cena mnie powalała ;/
koła są skrętne ale nie 360 stopni tylko pod jakimś małym kątem coś a'la bebecary - miałam bebecara i co mnie najbardziej wkurzało to właśnie te niby skrętne koła - ale to juz moje zdanie . ale ostatnio bardzo polecane są navingtony bo nowość na rynku :))

powodzenia i trafnego wyboru ;)

arriva1-gondola jest piękna taka dopracowana :tak:.
Dziś dostałam kolejną odpowiedź na mojego e-maila z zapytaniem o sprawowanie się wózeczka Bebe Confort High Trek od babeczki i kolejny super :-).
Zacytuję Wam oba
tu pierwsza:

Niestety w praktyce nie wypróbowałam jeszcze tego wózka, gdyż czekam dopiero na narodziny synka. Wózek jedynie został złożony (to akurat bardzo proste) i wietrzony na dworze (kilka wietrzeń i już nie śmierdzi, nie trzeba prać specjalnie tapicerki). Z takich pierwszysch spostrzeżeń to jest bardzo stabilny, gondola myślę, że do 5-6 miesiąca wystarczy, dobrze się prowadzi. Ma blokadę przedniego koła w rączce do prowadzenia,nie trzeba więc specjalnie schylać się do kółka, żeby je zablokować. Jest bardzo solidnie zrobiony. Koła są naprawdę duże. Według mnie lepszy od X-Landera, o którym najpierw myślałam - na pewno lepiej wykonany. Bardzo fajna i przemyślana torba do wózka. Jedyny mankament, który na razie zuważyłam to torszkę mało pojemny kosz na dole wózka. Do pierwszego dziecka miałam Graco i tam naprawdę szło całe zakupy zmieścić. Tu już tego luksusu nie ma.
Ale wszystkie zalety i mankamenty wyjdą przy takim codziennym użyciu.
a tu kolejna :
Ja kupiłam wózek jako prezent na chrzest.
Moje wrażenia- lekko, łatwo i przyjemnie się go prowadzi.
Nie zauważyłam,żeby był wywrotny.
Dla mnie jest super- osobiście miałam mutsy na 4 i 3 kołach- i przyznam że mutsy był w porównaniu do tego fatalny- ci,ężki i wywrotny.
HIGH TREK Bebe Confort jest naprawde super, ja woziłam już troje swoich dzieci i przyznam, że nie spotkałam się z tak wygodnym wózkiem. Pasuje do każdego stelaża bebe confort.
Matka dziecka,dla którego kupiłam wózek jest bardzo zadowolona.
Wada- trzeba mieć duży bagażnik albo zdejmować zawsze przednie koło. A jeszcze jedno-trzeba sie przyzwyczaić, ze ten wózek naprawde świetnie jeździ prawie sam, więc nie można zostawiać go bez kontroli bez hamulca.
polecam- warto.
torba super

Lana widziałam ten wózek na zywo i jest super, aż załuję, że nie poczekałam z decyzją. Wózeczek prezentuje sie dużo lepiej niz na zdjeciach a i facet, który go prowadził mówił iż nie ma porównnia, bo to jego pierwsze dziecko i pierwszy wózek, ale nie zamieniłby go na żaden inny.:-)

o rany Bishopka nawet nie wiesz jak mi pomogłaś kochana w decyzji tą wypowiedzią teraz to już na bank przesądzone ,że kupujemy Bebe CONFORT :-)

LANA - Haha :-) gratuluję podjęcia decyzji! oby była tą końcową i koniecznie chcę go zobaczyć na zdjęciach jak już go kupisz :-)

reklama
Dziewczynki kupię od razu jak wrócę ze szpitala :tak: i na bank wkleję fotkę aby się pochwalić:-p:-D.Teraz bym już chętnie kupiła ale niestety finansów na taki wydatek brak w tej chwili bo muszę cholerne oc zapłacić :wściekła/y:a gdy młody się urodzi mąż idzie na urlop i dostaje kase za urlopowe niby takie wczasy pod gruszą i będzie na wózio i jeszcze na coś wystarczy:tak:

Do góry