reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, wózeczki...

Nikos-u mnie w Świnoujściu to takie zadup... ,że tylko 3 sklepy z wózkami a w tym dwa jednego właściciela:-( i nie można obejrzeć tych wózków na żywo ale można zamówić z tym ,że cena 100 zł. różnicy i łysek bez foli ,moskitiery itp.więc ja zamówię przez neta znalazłam stronkę gdzie wysyłka kurierem,parasolka i pościel do wózka gratis.Ja kupuję 2w1 bo fotelik już zamówiłam z bebe confort bo jest lepszy i może dziś do mnie dotrze .Tak wogóle to mąż go widział na żywca i jeździł po sklepie w Szczecinie kolorki piękne te zdjęcia z neta nie ma porównania zrobił mi jedną fotkę w sklepie dla porównania koloru już Ci wklejam.Wózek ma super opinie jest może ciężki ale za to ma przekładane siedzisko w 2 kierunkach a na tym mi zależało i jest bardzo solidnie i starannie zrobiony taki dopieszczony.Torba taka trochę nie bardzo ale ma za to sporo kieszonek.A jaki kolorek chcesz kupić?
malamii06 dzięki za doradzenie ja chyba też teraz tak bardziej w kierunku fioletu się kieruję
espiro gtx.jpg

Dziewczynki doradźcie kolor fioletowy czy zielony??????????

reklama
A ja będę mieć chłopczyka i kolor wózka jest szaro-fioletowy. Są różne odcienie fioletu i akurat w XA ten fiolet jest raczej ciemniejszy i daleko mu do różu czy lila pasującego tylko i wyłącznie do dziewczynki. Jak dla mnie mógłby być trochę jaśniejszy a i tak bym go jeszcze kupiła dla chłopca bez obaw :) Wszystko zależy od intensywności koloru.
A ten GTX wydaje mi się taki ładny śliwkowy :) mi tam się podoba :)

LANA dla dziewczynki to bardziej fioletowy kolor.
Natomiast wybierz taki kolor jaki Tobie się bardziej podoba no i żeby praktyczny był.
Ma nam służyć kilka dobrych lat.

Pozdrawiam

Nikos, ładnych kilka lat?:-D Proszę Ciebie, ja swojego wielofunkcyjnego pozbyłam się jak Li miała jakoś 7 miesięcy i przesiadłam się na lekką spacerówkę(typu parasolka).

LANA, mi się te dwa kolory podobają jednakowo. A czy fiolet bardziej dziewczęcy? Co za różnica - miałam wózek amarantowy, kołderkę różową, a i tak mnie się pytali czy to córka czy synuś :-D

Marcelina -ty to jak walniesz tekstem to normalnie wysiadam :-Daż sie popłakałam ze śmiechu ,jeszcze się zanoszę "oczojebny"-no nie mogę :-D.

też mi się wydaje,że bardziej chyba praktyczny fiolet ,bo ciemniejszy .Nawet tak sobie pomyslałam ,że samą torbę otwiera się kilka razy na spacerku i dotyka rękoma wię chyba ciągle taką jasną musiałabym prać:crazy:,o i te owady od Marceliny na tej zieleni :-D.
Powiem szczerze,że nawet mi czy mężowi przez myśl nie przeszło ,że fiolet bardziej dziewczęcy kolorek to taka śliwka więc pasuje i dla mojego synunia:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry