reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, wózeczki...

reklama
malamii06 widzisz wózek dokładnie taki sam jak twój, no i miasto takie samo dokładnie :p gdzie kupowałaś wózek?:))

Mlodam warioria maja u mnie wszytskie dziewczyny znajome bardzo sobie chwala i podoba mi sie jest wygodny jumpera tez maja i ani jedna nie narzeka na zaden model i jesli chodzi o jakos lepszy niz baby merc ale my musielismy patzrec na koszta....
A85 piekny wozek i ten kolor ehh:-)

a85 - ooooo :) no proszę jaki ten świat mały :) ja kupowałam wózeczek w Będzinie w Dziecięcych Marzeniach - tam dostaliśmy najlepszą cenę. To gdzie będziesz jeździła na spacerki tym pięknym czterokołowcem? :p

pewnie po parku sieleckim bo najbliżej, a Ty?:p
ile kosztowal wozek w sklepie??? bo ja wlasnie nie wiedzialam gdzie moge go tu znalezc i wkoncu kupilam przez internet,

mlodam, ja mam wariora rocznik 2011, póki co, to po domu jeździ się fajnie. Ma regulowane resory, czy jak to się zwie i koła łożyskowane. Lekko się podjeżdża pod wzniesienia np. w porównaniu z Akjax (coś takiego ma moja koleżanka) Spacerówka tez fajna, tylko fotelik od kompletu bez testów ADAC. Fotelik mozna inny wsadzić. Tu masz fotki mojego.
spacerowka 2.jpgfotelik 2.jpggondola 2.jpg

Ja płaciłam 1120 za samą spacerówkę, bo gondolę mamy pożyczoną. A fotelik kupiliśmy Recaro z bazą Isofix. Ja mam ładny mały park obok bloku więc pewnie tu będę najczęściej spacerować, a jak będziemy gdzieś autkiem podjeżdżać to pewnie na Kazimierz.

Bishopka super ja jade zanieldugo z mezem po nasz woz i zobaczymy ale widze grafity szarosci gora nasz tez takie ma kolory:p

No taki niebrudzący się, dla chłopaka najlepszy. Mój już stoi od kwietnia w domu, a człowiek chciałby juz pojeździć ;-)

reklama
jej, my chyba tez nie długo złozymy naszego x-lanedra...niech troche sie wywietrzy no i chce sobie na niego popatrzec :)
a85- a ty ile dalas za swojego xa

Do góry