reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, wózeczki...

hahahah serio? ja to już takich określeń bezwiednie używam hehehe
Zielonkawy przemawia mi, , bo wesoły kolorowy- u mnie z kolei fiolet odpada bo przy psach morda zaraz będzie widoczna.. no ale ten zielony właśnie taki specyficzny, pamiętam, że jak za dzieciaka się takie bluzki nosiło- moda na takie odblaski była- to owady ciągnęły masakrycznie..

reklama
a taki oczojebny zielony nie będzie przyciągał latem owadów?
:-D:-D:-D Marcelina przez Ciebie to ja urodze w 32 tygodniu :-D oczojebny
Lana kolorki ładne, oba widziałam na zywo i bardziej przemawia do mnie ten fiolet, ale to Twój wybór kochana :-) A do tego zielonego, to faktycznie te czarne muszki moga lecieć.

ja tam tez za zielenią jestem , moze dlatego ze własnie obok w pokoju wietrzy sie nowy x-landerek XA w kolorze forest ... miodzio... ja tam raczej jestem na terenie łakowo- lesnym i z mych obserwacji wynika ze rózne kolorki żołto podobne [pomarancze itd] sa nie wskazane ... zielen daje rade .... ja np. nie jestem za bardzo za mocno ciemnymi kolorami, bo sie nagrzewaja itd. ... jakos nie widze majej małej , jak sama nie moge wysiedziec w ciemnym na słoneczku [ w spacerówkach troszke te nasze pociechy beda jezdzic] , no ale to tylko problem dla tych co biora wersje 3w1 a nie sama gondolke na okres jesienno-zimowy

Nikos, ładnych kilka lat?:-D Proszę Ciebie, ja swojego wielofunkcyjnego pozbyłam się jak Li miała jakoś 7 miesięcy i przesiadłam się na lekką spacerówkę(typu parasolka).
Przecież LANA wybrała gondolę + spacerówka to chyba planuje wozić malucha w tej spacerówce....
Zawsze można kupić samą gondolę i później dokupić lekką parasolkę.

Parasolka napewno jest mega lekka i wygodna ale na dłuższe spacery czy zakupy lepiej wybrać spacerówę.

Nikos, ale ja miałam wielofunkcyjny - co napisałam. taki 3w1. I mimo to go sprzedałam, bo pakowanie jego do samochodu (oraz wielkość po złożeniu) mnie denerwowały - mimo że wózek b. dobrze się sprawował. Więc jak tylko Li zaczęła siedzieć, to przerzuciliśmy się na parasolkę (choć ma rozkładane oparcie do pozycji całkowicie leżącej). I Li jeździ tą parasolką po 3 godziny dziennie na spacery, i nikt nie narzeka - a do wielkiego 3w1 bym nie wróciła (chociaż komfort pchania był nieco lepszy).

Przecież LANA wybrała gondolę + spacerówka to chyba planuje wozić malucha w tej spacerówce....
Zawsze można kupić samą gondolę i później dokupić lekką parasolkę.

Parasolka napewno jest mega lekka i wygodna ale na dłuższe spacery czy zakupy lepiej wybrać spacerówę.
DOKŁADNIE TAK JA KUPUJĘ 2W1 na parasolkę przyjdzie czas ale nie wcześniej niż po 2 latach mimo,że parasolka lekka i zajmuje mało miejsca to jednak wygoda siedzącego w nim dziecka i wygoda w prowadzeniu z takimi malutkimi kółeczkami tym bardziej w śniegi -to jak dla mnie nie bardzo.Woziłam córę w dużej spacerówce do ponad 2 lat a parasolka tak sporadycznie jak skończyła 2 lata.Każdy ma swoje opcje oczywiście i wybiera to co uważa za stosowne ale ja zamierzam wozić młodego co najmniej 2 lata w wózku 2w1.:tak:

reklama
Do góry