reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, wózeczki...

reklama
czyli ceny dosc mocno podskoczyly odkad ja kupilam naszego x-landera :/ dobrze ze P. mnie wtedy przycinal i namowil na taki szybki zakup wozka, teraz bysmy nie mogli sobie pozowlic na X-a

u mnie Dziadkowie- moi Rodzice stwierdzili, że kupią wózek dla Wnuka :) mam tylko nadzieję, że bedziemy z niego zadowoleni :)))

A 85 na pewno bedziecie ja juz podkreslilam ze jakbym miala kasy wiecej tez qpilabym x landera;-)
A o to woz dla naszego szkraba:-) P1040777.jpgP1040778.jpgP1040779.jpgP1040780.jpgP1040781.jpgP1040782.jpgP1040783.jpgP1040785.jpg
pochwale sie czyms to 1 model w tej kolorystyce z tej firmy nie ma takiego poki co nikt procz nas ( taki sobie wymyslilismy z mezem sami) i facet powiedzial ze bardzo mu sie spodobal i wprowadza go na rynek heheh ;-) do tego dostalismy parasoleczke do spacerowki zestaw do jedzenia i pciiai( kubek niekapek talerzyki i sztucce) i transport do domu wszystko gratis, za to ze nie byl gotowy na wczoraj i wszystko wyszlo nas 950 zl:-)a ogolnie za wymyslanie itd pobieraja oplaty;-) oby sprawowal sie jak najdluzej :-)

Saga dziś mi o nim opowiadąła kumpela, też go wybrali i zamówili, szczerze zaczęłam się nad nim zastanawiać, teraz mam dylomat między baby merc q7 a tako warrior...???
czy któraś kupiła może warriora?

Ja kupilam i czekam na dostawę, w sklepie ogladalam na zywo i mi sie podobał. Kolezanka ma go i naprawd e nienarzeka nic się w nim nie psije i latwo prowadzi sie po sniegu i wertepkch, a kolor tapicerki wybralam taki. Na zime sie sprawdzi
5200c832d6b24baa0508728ef3a7f0ed.jpg

Ja po konsultacji z mężulkiem -wychodzi na to ,że chyba jednak zostaje 1-opcja z wózkiem czyli Espiro Gtx :-D-1 wersja była kolor citro a teraz jeszcze zastanawiamy się nad fioletem bo fiolet chyba bardziej praktyczny na błoto i tak się nie będzie brudził.
No tak jak już się zdecydowaliśmy na konkretny model wózka to teraz kolejny problem z kolorem:-D
kopia-wozek-gleboko-spac_3995.jpgkopia-wozek-gleboko-spac_3994.jpg
gtx-06-gon.jpg06-purple.jpg
Kolorki w realu są piękne o wiele intensywniejsze,bardzo soczyste:tak:

Załączniki

• 93fcb0d4498299c1gen.jpg
    93fcb0d4498299c1gen.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 38
Ostatnia edycja:
Lana, obydwa kolorki ładne. Ja bym chyba fiolet wybrała, bo bardzo lubię ten kolor:) Zresztą ja w moim XA też będę mieć wstawki fioletowe :) Wydaje mi się też, że ten kolor nie jest na wózkach opatrzony, zielonych dużo jeździ.

reklama
Ja po konsultacji z mężulkiem -wychodzi na to ,że chyba jednak zostaje 1-opcja z wózkiem czyli Espiro Gtx :-D-1 wersja była kolor citro a teraz jeszcze zastanawiamy się nad fioletem bo fiolet chyba bardziej praktyczny na błoto i tak się nie będzie brudził.
No tak jak już się zdecydowaliśmy na konkretny model wózka to teraz kolejny problem z kolorem:-D

U mnie też raczej będzie ten wózek.
Mam tylko pytanie czy kupujecie przez internet czy jest szansa kupić w sklepie?

Do góry