reklama
jak czytam o tych waszych watpliowsicach ktore zamiast sie rozwiewac jeszcze bradziej sie poteguja, po raz kolejny ciesze sie ze juz mamy naszego x-lnadera w domu i ze w sumie nie mialam wyboru bo P. powiedział "albo x-lander albo zaden" wiec problem z głowy
Po raz kolejny trzymam kciuki zz Wasze decyzje
Po raz kolejny trzymam kciuki zz Wasze decyzje
Tonya
Zadowolona z życia :)
Tonya, LANA powinnyście może iść razem na zakupy
Dobre
Poszłam na łatwiznę i zrzuciłam wybór wózka na mojego M. Trochę już wie o moich potrzebach i preferencjach, poczyta, posprawdza i po męsku podejmie decyzje, a jak mi na koniec przedstawi dwa modele to chyba dam radę ;-)
LANA
Fanka BB :)
hi hi :-)a co tam pewno ,że pójdziemy nawet wirtualnieTonya, LANA powinnyście może iść razem na zakupy
sagaa31
ja tez mialam dziewczyny niezly kolowrotek w glowie z wozkami ale u nas tez cena grala bardzzo duza role... tez za bardzo bralam pod uwage opinie uzytkonikow i choc jest pol pozytywow na pol negtywow z wozka ktory zamowilismy mam ndzieje ze bedziemy zadowoleni poza tym za cene jaka kupujemy 950 zl nie spodziewam sie cudow najwazniejsze ze jest wygodny w prowadzeniu wg mnie ladnie wyglada i ma wszystko co potrzeba, wiem ze gdybym miala kase na pewno zdecydowalambym sie na x landera:-)
Nikos
Mama Kuby i Leny
Piękny ten wózek!
Napiszesz jaki to model x-landera i ile kosztował??
Napiszesz jaki to model x-landera i ile kosztował??
edyta.editt
Wózeczek super-także rozważaliśmy takowego,ale zdecydowaliśmy sie na inny.Niech Maluszkowi wygodnie się jeździ.
reklama
Podziel się: