reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, wózeczki...

reklama
Gabiczek, wózek bardzo fajny i podoba mi się bardziej niż Tako, no i przede wszystkim sporo lżejszy;-)
Maggie, gratuluję zakupu. Ja też jestem zdecydowana na Mutsy, ale Transporter. Już się nie mogę doczekać zakupu:-)

maggie-gratuluję zakupu najważniejszy zakup masz już z głowy:-)
gabiczek-Tobie również gratuluję zakupu :-)-wózek super, bardzo ładny. Ładniejszy niż tako jak dla mnie oczywiście:tak:
Rany a ja mam mętlik w głowie jeśli chodzi o wybór wózka na dodatek znalazłam jeszcze jeden :-D i teraz nie wiem czy Espiro gtx,czy X-Lander czy może ten najnowszy mój wynalazek Bebe Confort High Treck(ten ostani ma piękny kolor brążowo-miętowy ,ale 3 kołowy:eek:) i podejżewam ,że tak będzie aż w końcu w lipcu będę się musiała na coś zdecydować :szok:Myślę ,że wózek kupię przez neta dopiero w dniu kiedy wyjdę ze szpitala po cesarce. Zamówie i przecież dostawa to kwestia dosłownie 2 dni.Wcześniej przynajmniej nie będzie mi gracił w mieszkaniu a i tak nie bardzo mam gdzie go wstawić a z młodym i tak na spacerek dopiero gdzieś po tygodniu wyjdziemy.Kupiłam fotelik więc mam w czym go przetransportować ze szpitala:tak:

Nooo dziewczyny - widzę, że wszystkie finalizujecie wózeczkowe zakupy :) Najwyższy czas ;)
Gabiczek - wózek wygląda bardzo ładnie, a przez kolor faktycznie można na niego mówić ferrari :p
Lana - tylko pamiętaj, że jak wyjdziesz z bąblem ze szpitala możesz nie mieć głowy do podejmowania takich ważnych decyzji ;) będziesz pochłonięta maluchem. Lepiej wybierz konkretny model wózeczka przed porodem. Tak mi się wydaje. Ja się boję, że będzie mi ciężko wybrać potem matkę edukacyjną a co dopiero wózek :p

Ostatnia edycja:
malamii06-na pewno wybór już będzie konkretny ,będe tylko musiała kliknąc na kup tera i to wszystko :-)
maggie-Ty mnie nie strasz :-D mam nadzieję ,że do porodu wybór już padnie na jakiś konkretny model-chyba:-D.Matko dobrze ,że mam tylko 3 opcje modeli a nie 10 dopiero byłaby dup.... blada :szok:

malamii06-na pewno wybór już będzie konkretny ,będe tylko musiała kliknąc na kup tera i to wszystko :-)
maggie-Ty mnie nie strasz :-D mam nadzieję ,że do porodu wybór już padnie na jakiś konkretny model-chyba:-D.Matko dobrze ,że mam tylko 3 opcje modeli a nie 10 dopiero byłaby dup.... blada :szok:

poczekaj chwilę. Na pewno jakiś nowy model się pojawi:-D

Po wizycie w sklepie wózkowym na żywo, chyba zacznę czytać ten wątek od nowa, taki mam kołowrotek wózkowy w głowie...ja się chyba nie zdecyduję :shocked2:

reklama
Do góry