reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, wózeczki...

pochwale sie niezdecydowanym w sobote wozem do naszego szkraba;-)
Wybralismy ten tanszy baby merc q7 kolory wybrane indywidualnie mam nadzieje ze bedzie sie jakos fajnie prezentowal bo jak nie to sie pochlastam;p a tak z autopsji przed ciaza zawsze wiedzialm ze chce cos od razu bez zmiany zdania a teraz nie ma szans na nic sie nie umiem od razu zdecydowac wiec mamuski zycze Wam powodzonka w wyborach wozow do Waszych pociech;-)

reklama
I NAWZJAJEM SAGA !!!!!!!!!!nawzajem kochana :-)
to choroba ciążowa jak nic to niezdecydowanie brak konsekwencji itp.-na bank choroba ciążowa:-Dja nigdy taka nie byłam a teraz -masakra jakaś:szok:

Lana MAM TAK SAMO TO jest tak wqrzjace ze masakra ale co zrobic;/???no nic juz niedlugo tylko ta mysl podrzymuje mnie na duchu i mama nadzieje ze wszytsko wroci do normy;-)

uffff, a ja już mam problem z głowy:-)

Dzisiaj przyszedł mój mercedes i jest naprawdę super!!! Bardzo jestem zadowolona:)

Tylko nie potrafię go złożyć.... Zaraz muszę poćwiczyć...

oto czerwone ferrari dla naszego szkraba. Jest jeszcze fotelik i spacerówka ale już nie miałam siły tego zakładać.Wózek może być, chociaż ja jestem zakochana w tako ale ten jest lżejszy o 6 kilo i to miało największe znaczenie. A teraz mam już tak zagracone mieszkanie że ledwo można się ruszyć, co dopiero będzie potem
P1040671.jpgP1040677.jpgP1040674.jpg
pencil.png

maggie, cieszę się, że jesteś zadowolona z zakupu :) w końcu trochę się na niego napatrzysz ;)
pełne oczarowanie będzie jak już złożysz wózeczek :)

ja już go rozłożyłam tylko teraz złożyć nie potrafię:) blondynka...

Maggie super i ktory wybralas granatowy??;-)

w końcu piaskowy. Troszkę taniej wyszedł a mnie i tak się bardziej podobał. Najwyżej będę go prała co 2 dni:-)
Ale jest naprawdę w super stanie...

reklama
Do góry