reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, wózeczki...

Hej.
Bardzo fajny ten Coletto!
Rozumiem, że w tej cenie (około 1300zł) jest gondola, spacerowy i otelik samochodowy??

Pozdrawiam

reklama
BOLDER EcoLine - Implast - Twojewozki.pl

Hej.

Co myślicie o tym wózeczku? Czy któraś z was taki sobie kupiła, bądź zamierza kupić.
Bardzo mi się podoba...
Nikos-bardzo ładny i zgrabny wózeczek też pewnego czasu sie nad nim zastanawiałam ,najlepiej poczytaj opinie na necie.Wizualnie bardzo ładny.
a ja wynalazłam coś takiego wiecie może coś na jego temat bo opini na necie jakośmało ale pozytywne tyle ,że gondolka podobno mała.Zastanawiam się bo podoba mi się wygląd chciałabym 2w1 bo fotelik właśnie wczoraj wygrałam na aukcji za śmieszne pieniądze a ogólnie nowy kosztuje ponad 500zł. a oto wózeczek
HIGH TREK 2w1 Bebe Confort + Essential + WINDOO (1635918385) - Aukcje internetowe Allegro
1635918385.jpg

HI HI maggie ty to masz dobrą pamięć :-) no niby byłam zdecydowana na Espiro gtx ale wczoraj kupiłam fotelik BEBE CONFORT CREATIS FIX i on pasi do tego wózka i mogłabym go sobie wpinać do wózika a fotelik wypasiony tak właśnie się zastanawiam ,niby mi 3 kołowe też tak nie bardzo przekonują ale ogólnie firma wypasiona .Stwierdziliśmy z mężem po długich zastanowieniach i opiniach innych rodziców ,że te foteliki w wielu wózkach 3w1 są do bani i ten w espiro podobnie a ten który wczoraj zakupiłam na allegro nowy kosztuje ponad 500zł.a ja wylicytowałam używany bardzo zadbany (okaże się gdy go otrzymam :-D)za 41 zł. +przesyłka 30zł.czyli razem wyniósł mnie 71zł. jak za darmo:tak:

LANA nawet nie wiesz jak się cieszę ,że nie tylko ja jestem taka niezdecydowana w ciąży:-) A fotelik rzeczywiście w super cenie. Ty to masz dar do wyszukiwania takich okazji:)
moja kolezanka miała bebe confort tylko 4 kołowy i była b.zadowolona...

maggie w końcu jesteśmy w ciąży samo przysłowie mówi ,że "niezdecydowana i marudna jak baba w ciąży" :-D-więc co tam możemy sobie powybierać ,pomarudzić itp:-D

dzięki maggie poczekam aż mąż na wekend zjedzie to będziemy razem rozmyślać, a bo jeszcze po głowie nam x-lander chodził ostatnio -mąż jeżdził kilka dni temu u sąsiadów właśnie x-landerem po mieszkaniu i był zachwycony :-D

LANA - gratuluję zakupu fotelika - cena niesamowita!! :)
Moja koleżanka ma Bebe Confort ale inny model i jest zadowolona. Wydaje mi się, że ogólnie firma jest godna polecenia. Mają fajne rozwiązania. Ładne kolorki ma ten High Trek :)

reklama
Hej.
Bardzo fajny ten Coletto!
Rozumiem, że w tej cenie (około 1300zł) jest gondola, spacerowy i otelik samochodowy??

Pozdrawiam

Coletto za 1300 zł na necie to bez fotelika. Ja zapłaciłam za komplet tj: gondola, spacerówka, fotelik + torba + termos niecałe 1400 zł. A generalnie w necie komplet kosztuje 1500-1600 zł.

Do góry