reklama
malamii06
Fanka BB :)
Granatowy na pewno będzie się mniej brudził. Ale z drugiej strony latem jak słońce przyświeci to pod budką będzie solarium..
Ja też jestem niezdecydowana (ale to zawsze byłam ), ale teraz zrobiłam się jeszcze mega niezdarna!! Wszystko mi z rąk leci, obijam się o ściany i w ogóle takie małe* niezdarne słoniątko jestem
*może nie aż tak małe..
Ja też jestem niezdecydowana (ale to zawsze byłam ), ale teraz zrobiłam się jeszcze mega niezdarna!! Wszystko mi z rąk leci, obijam się o ściany i w ogóle takie małe* niezdarne słoniątko jestem
*może nie aż tak małe..
mucha_nie_siada
Maggie, mi się podoba bardziej piaskowy, ale granatowy jest bardziej praktyczny (nie tyle co mniej się brudzi, co będzie to mniej widoczne)
zapomniałam się pochwalić. Kupiłam wózek Jednak ten piaskowy.
Gość od tego granatowego najpierw mi obiecał,że dołoży w tej cenie śpiworek i folię a później się z tego wycofał. Więc ten jasny trochę taniej wyszedł. Muszę do niego dokupić tylko moskitierę i torbę.
Jutro ma być kurier to się pochwalę
Gość od tego granatowego najpierw mi obiecał,że dołoży w tej cenie śpiworek i folię a później się z tego wycofał. Więc ten jasny trochę taniej wyszedł. Muszę do niego dokupić tylko moskitierę i torbę.
Jutro ma być kurier to się pochwalę
malamii06
maggie - koniecznie się pochwal super! masz już z głowy A z wózeczka będziesz na pewno zadowolona
Do mnie właśnie dzwonili, że w czwartek mebelki przywiozą więc też jestem happy
Do mnie właśnie dzwonili, że w czwartek mebelki przywiozą więc też jestem happy
malamii06
I jak?? Efekt końcowy można już ocenić czy czegoś Ci jeszcze brakuje? Wstaw zdjęcie jak możesz (niekoniecznie w tym wątku ) Fajnie oglądać takie miłe kąciki dla naszych bąbli
reklama
Podziel się: