reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, wózeczki...

reklama

no rzeczywiście kuszące.... A jesteś pewna ,że można dokupić koła pompowane?
A ten fotelik do Mutsy to do jakiego wieku jest? (wiem,że nie ma go w komplecie)

no rzeczywiście kuszące.... A jesteś pewna ,że można dokupić koła pompowane?
A ten fotelik do Mutsy to do jakiego wieku jest? (wiem,że nie ma go w komplecie)

Te foteliki montowane na stelażu Mutsy są do 13kg. Ale możesz kupić Maxi Cosi lub inny pasujący model.
Co do kółek tak mówiła mi Pani w sklepie, ale na wszelki wypadek zapytaj jeszcze.
Moim zdaniem oferta bardzo kusząca i wózek super:-)

Pytam o fotelik bo koleżanka taki ma i powiedziała,że mi da jak mały wyrośnie a on jest z grudnia 2010. W sumie gondolę też chce mi dać więc tak naprawdę to potrzebuję jedynie spacerówkę, tylko na tej stronie nie mają samych spacerówek...

szuszu, optymistko!:D:D Wiem, że niby do 13kg, ale prawda jest taka, że dają radę gdzieś do 7-8 miesiąca. Moja miała z 7 kg jak musieliśmy wymienić na większy(0-18kg), bo była tak długa i nie mieściła się(więc to nie była kwestia pulchnego dziecka).
Mam w domu do 13 również i ostatnio była awaria - Li zwymiotowała w samochodzie, musieliśmy ją przesiąść do tego mniejszego(ma niespełna 9kg teraz), to cały czas kopała tak w fotel, że fotelik stawał pionowo:|

Pytam o fotelik bo koleżanka taki ma i powiedziała,że mi da jak mały wyrośnie a on jest z grudnia 2010. W sumie gondolę też chce mi dać więc tak naprawdę to potrzebuję jedynie spacerówkę, tylko na tej stronie nie mają samych spacerówek...

Nie wiem czy oni w ogóle mają w sprzedaży same spacerówki..

reklama
szuszu, optymistko!:D:D Wiem, że niby do 13kg, ale prawda jest taka, że dają radę gdzieś do 7-8 miesiąca. Moja miała z 7 kg jak musieliśmy wymienić na większy(0-18kg), bo była tak długa i nie mieściła się(więc to nie była kwestia pulchnego dziecka).
Mam w domu do 13 również i ostatnio była awaria - Li zwymiotowała w samochodzie, musieliśmy ją przesiąść do tego mniejszego(ma niespełna 9kg), to cały czas kopała tak w fotel, że fotelik stawał pionowo:|

W sumie my też wcześniej wymieniliśmy. Ale te foteliki Mutsy to chyba jakieś większe są, sama nie wiem;-)

Do góry