Oli.B
Fanka BB :)
Cześć Dziewczyny! Jestem tu pierwszy raz, dzisiaj się zarejetrowałam. Chciałabym poradzić się Was w kwestii wózków ... Widzę, że jest tu mnóstwo odpowiedzi, ale same wiecie jak to jest z małym dzieckiem nie bardzo jest czas na to, żeby tyle tych postów przeczytać, dlatego proszę Was o opinie i sugestie na temat wózków spacerowych typu parasolki. Mamy wózek 3w1 i obecnie korzystamy z wersji spacerowej. Wszystko jest ok, wózek super tyle, że w bagażniku zajmuje za dużo miejsca, w sumie to zajmuje cały bagażnik... a zbliżają się wakacje i musi być też miejsce na bagaż! Poradźcie jakie wózki się sprawdzają na naszych nierównych chodniach,najlepiej z aortyzatorami, chciałabym, żeby ten wózek po złożeniu nie zajmował dużo miejsca, ale i też żeby dziecku było wygodnie. Dodam, że Mała ma obecnie 8 miesięcy, także musiałaby posłużyć nam na troche ta parasolka. Czekam na odpowiedzi i pozdrawiam
Ja mam pewne doświadczenia. Też posiadam wózek 3 w 1 i miałam ten sam problem. Zakupiłam najpierw tanią spacerówkę za jakieś 200 zł i wywaliłam ją po miesiącu. Od pół roku mamy taki Maclaren Techno XT CHARCOAL. Wygodny, lekki i mimo że kupiliśmy używany za 400 zł na allegro posłuży na pewno kolejnemu dziecku