reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, wózeczki...

Cześć Dziewczyny! Jestem tu pierwszy raz, dzisiaj się zarejetrowałam. Chciałabym poradzić się Was w kwestii wózków ... Widzę, że jest tu mnóstwo odpowiedzi, ale same wiecie jak to jest z małym dzieckiem nie bardzo jest czas na to, żeby tyle tych postów przeczytać, dlatego proszę Was o opinie i sugestie na temat wózków spacerowych typu parasolki. Mamy wózek 3w1 i obecnie korzystamy z wersji spacerowej. Wszystko jest ok, wózek super tyle, że w bagażniku zajmuje za dużo miejsca, w sumie to zajmuje cały bagażnik... a zbliżają się wakacje i musi być też miejsce na bagaż! Poradźcie jakie wózki się sprawdzają na naszych nierównych chodniach,najlepiej z aortyzatorami, chciałabym, żeby ten wózek po złożeniu nie zajmował dużo miejsca, ale i też żeby dziecku było wygodnie. Dodam, że Mała ma obecnie 8 miesięcy, także musiałaby posłużyć nam na troche ta parasolka. Czekam na odpowiedzi i pozdrawiam

Ja mam pewne doświadczenia. Też posiadam wózek 3 w 1 i miałam ten sam problem. Zakupiłam najpierw tanią spacerówkę za jakieś 200 zł i wywaliłam ją po miesiącu. Od pół roku mamy taki Maclaren Techno XT CHARCOAL. Wygodny, lekki i mimo że kupiliśmy używany za 400 zł na allegro posłuży na pewno kolejnemu dziecku

reklama
tak jak pisałam wcześniej jestem tu dzisiaj pierwszy dzień i jeszcze nie bardzo wiem jak się tu "poruszać"...

a jednak się ktoś znalazł :) dziekuje za informacje, zaraz będę oglądać w necie :)

jesli ma ktoś jeszcze jakieś doświadczenia w tej kwestii- czekam na info! :)

Marcelina gratuluję zakupu:) Ja to tą Twoją Pindzię to sobie bardziej wyobrażałam w jakiś czarnych śpiochach a Ty tutaj z różem wyskakujesz:)

Marcelinaa-ale będziesz miała radoche przy składaniu -super ,aż Ci zazdroszczę :-)

maggie, widziałam wózeczek Bebe Confort model Elea z gondolą Windoo Plus. Muszę przyznać, bardzo mi się podoba ten wózeczek. Ładny wizualnie i do tego zachwycił mnie pod względem składania. Mianowicie można go składać jak parasolkę! Łatwo wpina się poszczególne części (gondolę, spacerówkę, fotelik). Zaskoczyła mnie natomiast waga 13 kg (czyli raczej taki standard), bo spodziewałam się, że przy piankowych kołach będzie lżejszy..
Czy piankowe koła to to samo co gumowe? :p

reklama
dzięki malami. U mnie już ten wózek odpada. W czwartek koleżanka mi zadzwoniła,że mas cały zestaw i może mi go dać a w pt okazało się ,że jej mąż go sprzedał:(

Do góry