reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, wózeczki...

reklama
Dzięki dziewczyny,

Dzwoniłam do Bobo wózki i rzeczywiście można dokupić pompowane koła, koszt 160zł (4szt) .Z tym ,że rama Transportera jest duzo lżejsza od 4ridera i Urban Ridera i na moje wiejskie drogi nie bardzo się nadaje:( A tamte modele już są droższe:-(

No to najpoważniejszy zakup za mną - czekam na przesyłkę - pewnie dotrze po weekendzie. Długo się zastanawialiśmy czy kupić tańszy nowy czy droższy używany. Mąż zadecydował o drugiej opcji i chyba słusznie kupiliśmy: MUTSY 4 RIDER fotelik Safe 2 Go + NOWA GONDOLA !!! (1593365848) - Aukcje internetowe Allegro
Mam nadzieję, że będziemy zadowoleni, sprzedający zgodził się na przesyłkę gratis i opinie też ma niezłe. Mam adrenalinkę:-D
Cena tego kompletu u nas w "Mama i ja" ponad 3000 - byliśmy wczoraj jeszcze obejrzeć. Mam nadzieję, że wózek jest naprawdę w dobrym stanie - tak wynikało ze zdjęć , które babeczka wysłała mi na maila. Ma wystawiony jeszcze fajny Quinny buzz 4 - kosztuje prawie 1900zł i ma mniejsze przednie kółka, więc to nie dla nas - widziałam go wczoraj w sklepie - zgrabny, zwrotny, lepiej się składa, ale jak mówił sprzedawca - bardziej miejski.

Blackbery -no wózik I klasa :-) i faktycznie z fotek wynika,że stan chyba idealny .
GRATULACJE UDANEGO ZAKUPU!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry