czesc DziewczynkiChcialabym sie poradzic.Otoz moj wozek dwa w jednym firmy kinderwagen baby-merc okazal sie niewypalem(choc najgorszy nie jest)Gondola jest bardzo mala,moj synek ma 4 miesiace i dawno sie w nia nie miesci-rozkladam spod (spacerowke) i tak go woze.Prowadzi sie okropnie.Wyglad ma nie najgorszy i pakowny koszyczek na zakupy na dole plus kilka przydatnych kieszonek np na tel czy napoj.W kazdym razie probuje sie go pozbyc,chcemy z mezem kupic spacerowke MAMAKIDDIES 3 WHEELER PUSHCHAIR BUGGY STROLLER JOGGER | eBay UK dodam,ze mieszkamy w uk.Wiem ,ze sa lepsze i drozsze,ale akurat na taka nas teraz stac.Co o niej myslicie???Macie jakies podobne??jak doswiadczenia???Wybralismy ten wozeczek poniewaz ma duze kolka,pompowane,sprawdza sie w kazdych okolicznosciach przyrody podobno i jest malutki.Tak mi sie wydaje,co myslicie???
reklama
anusia wydaje mi sie ze ten wozek nadaje sie dla starszego dziecka ok 1,5-2 lata . Nie ma rozkładanego podnóżka... co dla maluszka ważne przy spaniu . I przypatrz sie jak rozłożona jest spacerówka to nie jest na płasko a kręgosłup dziecka bardzo delikatny a w tym wózku bedzie ciągle w pozycji pół leżącej ....
to moje zdanie jeszcze masz czas ... więc pomyśl zamin kupisz i znowu będziesz niezadowolona
to moje zdanie jeszcze masz czas ... więc pomyśl zamin kupisz i znowu będziesz niezadowolona
ehhhh Gabinia chyba masz racje,a ten podnozek tez mnie zastanawial.No coz poszperam jeszcze ,z tym moim nie moge wytrzymac -prowadzi sie jak czolg.W tym wozeczku jest spod rozkladany,na lezaco ale faktycznie podnozki rozkladanej nie ma.fffffffff.......
karolinka85
Zaangażowana w BB
anusiak66 mysle,ze ten nie byl by zly
Babylo Max from Birth Pushchair – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores
I moze na eBay znajdziesz tanszy
Babylo Max from Birth Pushchair – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores
I moze na eBay znajdziesz tanszy
ehhhh Gabinia chyba masz racje,a ten podnozek tez mnie zastanawial.No coz poszperam jeszcze ,z tym moim nie moge wytrzymac -prowadzi sie jak czolg.W tym wozeczku jest spod rozkladany,na lezaco ale faktycznie podnozki rozkladanej nie ma.fffffffff.......
miej rękę na pulsie ja x-landera głęboki i spacerówkę kupiłam za 250 zł - więc można trafić
albo kup na razie tylko głęboki a później będziesz rozglądać się za spacerówką
życzę trafnego wyboru
CzescDziekuje za propozycje i pomoc,napewno rozwazesama tez poszperam moze znajde cos sensownego.Raczej chcialabym kupic jakas spacerowke z zastosowaniem od urodzenia.Jak cos fajnego jeszcze macie to podsylajcie linkiDziekuje
karolinka85
Zaangażowana w BB
Gabina za 250zl?Gdzies Ty go dorwala :-)?!
Mysle,ze kolezance juz sie oplaca kupowac glebokiego wozka
Mysle,ze kolezance juz sie oplaca kupowac glebokiego wozka
Pflaume
Szczęśliwa Mama :)
My wybraliśmy taki, a teściowie zapłacili WÓZEK WIELOFUNKCYJNY 3w1 BABY ACTIVE JET CLASSIC kolorek j12
reklama
cokies
Fanka BB :)
Pflaume-super wózeczek i ten kolorek hmm..
a my wyciągnęliśmy nasz wózek z piwnicy, przepraliśmy i wczoraj mężuś umył i zakonserwował i ubrał (skręcił z materiałem) zachwycony że jak nowy wygląda, także się ciesze że mimo użytkowania ok czterech lat
a my wyciągnęliśmy nasz wózek z piwnicy, przepraliśmy i wczoraj mężuś umył i zakonserwował i ubrał (skręcił z materiałem) zachwycony że jak nowy wygląda, także się ciesze że mimo użytkowania ok czterech lat
Podziel się: