reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WÓZKI, temat na czasie, rad udziela...EKSPERT!

W trzykołowcu koło kręci się wkól własnej osi. Ja bym brała ten drugi na czterech kołach z regulacją podnózka i oparcia. Ja mam Haucka. Zaraz prześlę link. Kupiliśmy go jako wielofunkcyjny, mój mą był zachwycony.Ja mniej. Po miesiącu okazało się ,,,,ze Nadulka nie mieści się do nosidła (takie wąskie) . No i trzeba było kupić normalny wózek z gondolą , bo nie miałam od kogo pożyczyć.KupiłamEL-jot`a model matrix. Teraz, tzn od soboty wróciliśmy do Haucka - spacerówki. Jako spacerówka-bardzo dobry +.
Dostałam w między czasie też Chicco trecking parasolkę-rewelacja.Mały, lekki, regulowane oparcie i podnóżek tylko małe koła, nie na śnieg.Ale na wakacje będzie git.

reklama
ja już sobie upatrzyłam chicco ponee xs... pierwszy który wypróbowałam w sklepie i od razu go pokochałam  ;D
chociaż myślę też nad baby dreams mini...
w moim wypadku najwięcej "robi" waga wózka. nie może ważyć więcej niż 6 kg! góra 7!
czy któraś z was wie coś na temat tego chicco albo baby dreamsów?

kasiek, ktory xlander? parasolki nie planuje. chcialabym, zeby teraz kupiony wozek byl juz tym ostatecznym... no i nie wiem co teraz - xlander czy ten Twoj hauck? jak myslisz? w sumie ten 4kolowy ma najwiecej funkcji...

reklama
Do góry