reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WÓZKI, temat na czasie, rad udziela...EKSPERT!

hmmm ale ten jest 3 kołowy ...

Czy któraś z Was wie czym różni się Platon od Photona? Mają troszkę inne rozmiary, inną cenę, inne kolory, ale czy funkcjonalnie czymś się różnią??

reklama
no ten to co innego :) właśnie ten kolorek najbardziej mi się podoba ;D
ciekawe za ile on pójdzie? Co prawda to nie jest sama spacerówka ...

Zadam głupie pytanie, ale dręczy mnie to trochę.
Czy Wy kupujecie teraz spacerówki bo nie macie dwufunkcyjnych wózków, tak ???
Bo ja mam dwufunkcyjny i jak narazie to o kupnie pomyślę dopiero gdy będzie mi potrzebna zwykła parasolka (czyli mam jeszcze duuużo czasu :) ), spacerówkę mam w "zestawie" do gondoli. Myślę też że narazie taka spacerówka mi wystarczy.

Patka,

ja mam wozej dwufunkcyjny, Deltim Premier, ktory kupilam wlasciwie tylko z mysla o gondoli...
w tej Deltimowej spacerowce Prezes jezdzi od miesiaca, bo juz mu sie nie podoba ogladanie sufitu budki... i pojezdzi dopoki snieg nie stopnieje...

od poczatku mialam zamiar kupienia na wiosne jakiejs ekstra specerowki - lekkiej i wygodnej, bo jestesmy niezmotoryzowani, a nie mam zamiaru poruszac sie tylko w obrebie osiedla... :)

Patka, nie martw się, ja tez na razie nie szukam ;) We dwie pozniej bedziemy korzystały z doswiadczenmia kolezanek :)

Ja szukam spaceróki, bo mam pożyczoną gondolę. Założyłam sobie, że pożyczona gondola na zimę, a na wiosnę kupiuję "wypasioną" spacerówkę ... no i teraz mam zagwozdkę ::) :)

ja dokladnie tak jak Doxa.
Pozyczylam gondole z zalozeniem, ze na wiosne kupie sobie super spacerowke......jak widze jak ciezko sie zdecydowac, to sie ciesze, ze mamy do gondoli pozyczone tez siedzisko spacerowe :laugh:

Doxa , Orzech ja również mam pożyczoną gondolę i coraz większy problem ze znalezieniem odpowiedniej spacerówki.Mam nadziję,że do wiosny nareszcie się na coś zdecyduję ;D

reklama
Kasia ja nei wiem, czy zdaze sie do wiosny zdecydowac.........licze na rady Doxy, Teddy ale i Syli i MAlgosi, ktore juz raz to przechodzily :laugh:

Do góry