reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WÓZKI, temat na czasie, rad udziela...EKSPERT!

Vertigo regulowany podnóżek w spacerówce dla naszych dzieci to KONIECZNOŚĆ. Dziecku do roku nie powinny zwosać nóżki!!!

Magdusiek a my z Sylą stoimy w miejscu z wyborem wózka, o kupnie jeszcze nie ma mowy :laugh:

reklama
Vertigo,
Wózeczek, najlepiej obmacać , pojexdzić pozbierać info od użytkowniczek. Ja miała trójkołowca bebe confort i byłam baardzo zadowolona, chciałam nawet tera kupić taki sam. Jestem fanka marki bebe confort, bo maja bardzo rozsądne przemyslenia co do wózków. Mój faworyt, którego raczej nie kupię bo mam ten rojs rojs, to bebe confort model cart. pozukam i wstawie linka. mutsy jest bardzo fajne i polecam, ale min. dlatego że ma skrętną oś i wózek chodzi jak po maśle. gdybym miała czterokołowca bez skretnej osi, to chyba bym się własną pięścią zabiła. Wózek powinien mieć: regulowane oparcie, podnóżek przekładana rączkę, bądź siedzisko, pasy, pałąk i dobrą gwarancję.
Na wiosnę póżną raczej kupię allegro plus. jestem przekonana do tego wózka jest lekki 6 kg, ale nie to było najważniejsze, bo nie dymam z wózkiem po schodach, a do mokego bagażnika wszedł wózek Prezezsa, bez Prezesa ;D i mój mutsy, zakupy i jeszcze coś by się zmieściło. ;D

A jak z kolkami, bo wiekszosc spcerowek ma takie male kolka i wydaje mi sie, ze na nasze nierowne chodniki albo nastpna zime to sie nie sprawdza. TYlko te modele,kotre Malgosia pokzala maja fajne kolka, tylko sa dosyc drogie,przynjmniej dla mnie.

reklama
ta spacerówka allegro, ma małe kółka, ale jeżdżą bez kłopotu po plaży . sprawdzone, dlatego biorę

Do góry