reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZKI, temat na czasie, rad udziela...EKSPERT!

Orzeszku, ja nadal to przechodzę ;)
Też jeszcze nie kupiłam spacerówki. Mamy podobne z Doxą dylematy :laugh:

Też mam gondolę pożyczoną i chciałabym już teraz poważnie pomyśleć o spacerówce.

reklama
bo najpierw to trzeba sie zastanowic co jest w wozku wazne, zrobic liste cech istotnych i pod tym katem ogladac wozki, a nie ogladac i zastanawiac sie czy aby ktoremu czego nie brakuje... ;)

Oj hiper-mamo Teddy Ty to umiesz jasno postawić sprawę :)

.... ale to nie taaakie łatwe :( każdy ma coś na "+" i coś na "-" i trzeba wybrać mniejsze zło ...

Doxa, no przecie zwlasnie o to chodzi, bo co jest dobre dla jednych jest niedobre dla innych... wiec jak masz taka liste z najwazniejszymi cechami na gorze a mniej waznymi nizej, i pierwsze dziesiec plusow zanotujesz, to znaczy, ze masz to, czego chcialas... a idealow nie ma... ;)

a no ideałów nie ma ... bo niby jak ;) skoro każdy chce co innego ;D

W weekend zamaillowałam do Deltima z kilkoma pytaniami dot. wózka Photon 4, który można kupić za coś ponad 1000zł w ramach promocji -50% (wklejałam linka) .... Właśnie dostałam od nich odpowiedź no i niestety serwis świadczy firma Deltim z Częstochowy, wózek trzeba by wysłać kurierem, a gwarancja na te wózeczki wynosi tylko 6 miesięcy!!!

Doxa, ja bym do tego jakiejś strasznej wagi nie przykładała, tzn. do serwisu. Przez 6 miesięcy wątpię aby coś się popsuło. Jeśli w ogóle to później. Wtedy sprawa jasna. Jedzie się do najbliższego serwisu wózków.

mam pytania, 2 ;)

1. czy jest bardzo wazne, zeby spacerowka miala regulowany podnozek? co wazniejsze: podnozek czy plynna regulacja oparcia?

2. co to znaczy, ze w wozku 3kolowym przednie kolo jest obrotowe ??? co to skretna os w zwyklym to wiem, ale obrotowe?

Bardzo ważny jest regulowany podnóżek, bo jak dziecko śpi to podnóżek do góry i mu nóżki nie opadają.jak siedzi to na dól i już.
Oparcie musi się rozkładać, nawet w parasolce. Dzieci długo sypiają na spacerach.Wierz mi mam doświadczenie w wózkach . Przy 3 dzieci przerobiłam ich trochę!
Ja mam wózek 3 kołowy, ale przednie koło jest nieobrotowe. Nie radziłabym Ci koła obrotowego, bo jedno koło powoduje,że wózek jest mniej stabilny przy podjeżdżaniu. Kiedy jeszcze zaczęłoby się krecić łatwo o wypadek.

reklama
czyli to obrotowe to znaczy, ze na boki sie kreci, tak?

no wlasnie mam do wyboru z 4kolkami, regulowanym podnozkiem i 4stopniowa regulacja oparcia i 3kolowy, z obrotowym kolem, plynna regulacja oparcia, ale bez regulacji podnozka. jak myslisz, kasiek, ktory lepszy?
a jesli moge spytac, to jaki masz wozek?

no to bedzie moj drugi wozek, teraz mamy wielofunkcyjny deltima, ale nie jestem zadowolona...

Do góry