reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZKI, temat na czasie, rad udziela...EKSPERT!

kasiek, traxx jest swietny - tez wchodzi w gre, ale niestety nie mam go gdzie na zywo obejrzec ;) a xlander ktory? 3- czy 4-kolowy?

reklama
no nie wiem.... Na trzech wygląda efektowniej.....jak ja jadę ty hauckiem to się wszyscy zachwycają.....musisz sama zdecydować.....ja bym chyba brała na trzech.....

kasiek wiem co to parasolka ;D tylko pytam jaki to ten chicco trecking bo nigdzie nie moge go znalezc :mad:

kasiek74 pisze:
no nie wiem.... Na trzech wygląda efektowniej.....jak ja jadę ty hauckiem to się wszyscy zachwycają.....musisz sama zdecydować.....ja bym chyba brała na trzech.....

no tak, ale ten podnozek i kolo...

sorry, mój błąd na wózku jest trekking. On jest z kolekcji chyba 2004. Na allegro ja też go nie znalazłam. jak znajdę czs to prześlę zdjęcia. Rewelacją jest w budce chowane okrecie przeciwdeszczowe i dopinany tył budki. Tak samo jak w ty co adres podałam.

[

no tak, ale ten podnozek i kolo...
racja, wobec tego odpada całkowicie.
problem się rozwiązał. ;)

ciekawa jestem kiedy ja postanowię kupić parasolkę.
Hej, Doxa, Syla - jak Wasze wózki?

ja na pewno nie kupowałabym parasolki, gdyby nie fakt, że mieszkam na 3 piętrze z wąską klatką schodową i bez windy. a mój wózek jest cięzki jak sto >:D >:D
więc bebecar pojedzie do rodziców gdzie posłuzy jako wózek na spacery w terenie (rodzice mieszkają w domku jednorodzinnym więc nie ma problemu targania go po schodach) tzn w lesie itd. a u sieebie będę miała parasolkę... z palstikowymi kółkami ;D na szczęście u nas większość chodników to polbruk niedawno ułozony, więc chyba nie będzie problemu z tymi kółkami... zresztą ostatnio widuję babki z takimi parasolkami mknące po oblodzonych chodnikach...

ale parasolke, parasolce nierowna... :)

ja jestem fanka Inglesiny Zippy... to raczej spacerowka, ale skladana w trybie parasolkowatym...
...no i gdyby nie te raczki... a tak, to mam A.

reklama
wiem o tym dlatego szukam odpowiedniej... też myślałam o tej inglesinie... ale nie widziałam jej na żywo :( u nas w sklepach teraz nie ma spacerówek... dopiero na wiosnę.
prowincja
wsciekly.gif

Do góry