reklama
Vertigo
Październikowa Mama 2005
kasiek74 pisze:no nie wiem.... Na trzech wygląda efektowniej.....jak ja jadę ty hauckiem to się wszyscy zachwycają.....musisz sama zdecydować.....ja bym chyba brała na trzech.....
no tak, ale ten podnozek i kolo...
sorry, mój błąd na wózku jest trekking. On jest z kolekcji chyba 2004. Na allegro ja też go nie znalazłam. jak znajdę czs to prześlę zdjęcia. Rewelacją jest w budce chowane okrecie przeciwdeszczowe i dopinany tył budki. Tak samo jak w ty co adres podałam.
ja na pewno nie kupowałabym parasolki, gdyby nie fakt, że mieszkam na 3 piętrze z wąską klatką schodową i bez windy. a mój wózek jest cięzki jak sto > >
więc bebecar pojedzie do rodziców gdzie posłuzy jako wózek na spacery w terenie (rodzice mieszkają w domku jednorodzinnym więc nie ma problemu targania go po schodach) tzn w lesie itd. a u sieebie będę miała parasolkę... z palstikowymi kółkami ;D na szczęście u nas większość chodników to polbruk niedawno ułozony, więc chyba nie będzie problemu z tymi kółkami... zresztą ostatnio widuję babki z takimi parasolkami mknące po oblodzonych chodnikach...
więc bebecar pojedzie do rodziców gdzie posłuzy jako wózek na spacery w terenie (rodzice mieszkają w domku jednorodzinnym więc nie ma problemu targania go po schodach) tzn w lesie itd. a u sieebie będę miała parasolkę... z palstikowymi kółkami ;D na szczęście u nas większość chodników to polbruk niedawno ułozony, więc chyba nie będzie problemu z tymi kółkami... zresztą ostatnio widuję babki z takimi parasolkami mknące po oblodzonych chodnikach...
reklama
Podziel się: