reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZKI, temat na czasie, rad udziela...EKSPERT!

Magdusiek, to moj tak samo... ::)

ja sie pytam: Misiu, jak ci sie np. ten widzi... a on: no fajny....
....i tak przy kazdym o ktory zapytam, pod warunkiem ze mu sie kolor podoba... ;)

natomiast ja patrze pod takim katem, zebym potem nie qrwila jadac nim... a wyglad to mi wisi... ;)

reklama
zrobilam podsumowanie i'coo Croco i Pico, wyszlo na to, ze
Croco ma stalowa rame......ze tez ja na to w sklepie nie wpadlam, ale tak pisze w opisie na ich stronie, jako jedyny jest stalowy
tylne kola pompowane
przestawiany 7 krotnie palak przedni - jak tez nie pokazali mi w sklepie - do sprawdzenia.
inny material obiciowy, jakis bardziej wytrzymaly....chociaz Pico ma tez podony na oko :laugh:

NO i jak na mnie ma beznadziejne kolory :( i cene ;D :laugh:

Ten wózek, co wstawiła Teddy, to nawet podobny do Mutsy ;)
Kolory faktycznie dziwne, szczególnie jak dla dziewczynki, ale Niemcy są praktyczni, więc pewnie stąd ta "praktyczna' kolorystyka. ;)
Gdy wybieraliśmy wózek, bardzo podobał mi się ten kolor

product_info.php

(ja lubię jasne), Doxa odwrotnie, im ciemniej, tym lepiej.
Mążw tym wypadku przyznał rację Koleżance i may ciut, ciut ciemniejszy :laugh:

Ten wózek, co wstawiła Teddy, to nawet podobny do Mutsy ;)
Kolory faktycznie dziwne, szczególnie jak dla dziewczynki, ale Niemcy są praktyczni, więc pewnie stąd ta "praktyczna' kolorystyka. ;)
Gdy wybieraliśmy wózek, bardzo podobał mi się ten kolor

http://calineczka.pl/sklep/product_info.php?products_id=3379

(ja lubię jasne), Doxa odwrotnie, im ciemniej, tym lepiej.
Mążw tym wypadku przyznał rację Koleżance i may ciut, ciut ciemniejszy :laugh:

Doxa, to Platon 4 Air... jest tam na stronie - kolor Forest Camp

z reszta pooglagaj rozne kolory, bo sa inne ujecia... :)

mnie sie bardzo podoba ten kolor:

coopico16bz.png

no i takiego wozka nie chce kupowac uzywanego, mysle, ze pojezdze nim dlugo a potem zostanie dla nastepnych dzieciakow jak sie bedzie dobrze trzymal :laugh: ;)

NO wlasnie Platon i Peak maja super kolorki .

reklama
na ww.ebay.de jest ich troszke roznych...ciekawe czy zostana zlicytowane.

np. ten Platon 3Air z torba Cocon i plecaczkiem jest za 389euro. + 16 za przesylke.
ebayplaton3a8ad.png

Do góry