reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WÓZKI, temat na czasie, rad udziela...EKSPERT!

Doxa zobacz, ze kazde 2 duze kolka kosztuja dodatkowe 100 euroskow... :)
Ty pisalas o jakims Photonie...

a tu ten podnozek wcale tak wysoko nie jest:
d-04-372111b.jpg

serwis to faktycznie klopotliwa sprawa, ale jak patrze na te wozki, to nie wyobrazam sobie, co moglo by sie w nich popsuc... ;)
Orzeszku, zauwazylas cos, co Ci sie niepewne wydaje??

reklama
hiper-mamo Teddy Photon i Platon różnią się chyba tylko hamulcem na rączce, chyba że jeszcze ewentualnie kolorystyką ... w sklepie oglądalam Platona, a ulotkę dostałam od Photona ;)

O tym podnóżku napisałam dlatego, ze widziałam ten wózek obok innych i w nim podnóżek był najwyżej ...
aaaa i jeszcze jedno, jeśli dziecko samodzielnie wchodzi do tego wózka, to chyba depcze akurat po przycisku do blokowani/odblokowania skrętnej osi ???

A z tym serwisem dokładnie wczoraj tak mówiłam do męża :laugh: że można założyć że nic się nie popsuje ;)

Qrcze żałuję, że w sklepie nie przyjrzałam się aż tak dokładnie tym wózkom - pierwszy rz o nich słyszałam i je widziałam, myślałam że to jakies podróby :( ... a Traxxa od razu skreśliłam :( chyba tam nie da się zablokować przedniej skrętnej osi która dodatkowo chodzi góra, dół ... a teraz jest za zimno żeby znowu jechać je oglądać - nie mam co z Olim zrobić :( :(

Doxa, ja nie wiem, czy to jest akurat wozek, do ktorego dziecko bedzie samo wsiadac... :)

samodzielnie, to do parasolek, a nie do takich spacerowek...

Nie wiem, co by tam moglo pasc - kobieta powiedziala, ze nie mieli jeszcze nigdy zadnej reklamacji i nich, ale np. przy mnie przyszla do sklepu kobieta z QUini bo ucieklo powietrze z przedniego kola.

Jak chcialam wyciagnac to Croco to okazalo sie, ze jedno z przednich kolek jest w powietrzu i mowie sobie ooooo feler...ale okazalo sie, ze one nie byly symetrycznei zablokowane - wiec bylo OK za moment.

poczytalam dokladnie opisy na stronce i'coo i niestety Pico jest najubozszy jesli chodzi o rozwiazania.
a podnozek i ten palak przed dzieckiem sa przestawialne w Croco i Platonie.

Orzech pisze:
Nie wiem, co by tam moglo pasc - kobieta powiedziala, ze nie mieli jeszcze nigdy zadnej reklamacji i nich, ale np. przy mnie przyszla do sklepu kobieta z QUini bo ucieklo powietrze z przedniego kola.

takie rzeczy to sie zalatwia w kazdym warsztacie gdzie jest wulkanizacja OD REKI... w Warszawie koszt 15-20 zl za zalatanie kola... ;)
...a powietrze moze uciekac, jesli sie wentyl przekrzywi... ;)

hi, hi, pokazywałam mężowi w necie wózki. Mutsy, Traxx i i'coo.
Zapytał czy te droższe mają podgrzewane siedziska i klimatyzację że taka cena. ;D

...na co ja że się pewnie je super prowadzi itd.

...i powiedział, że teraz to są już inne wózki niż 9 lat temu więc każdy będzie się lepiej prowadziło. No i tyle wiem.
Chłop to chłop, krótko i zwięźle.

Doxa, trza się wybrać z mężami i niech wybierają oni jacyś bardziej konkretni są.

Tylko, że faceci nie chcą oglądać. Jak szukaliśmy spacerówki to Kamil zpobaczył pierwszy wózek, który mu sie spodobał w pierwszym sklepie i później się dziwił czemu ja chcę jeździć skoro już mamy wybrany :) NIe wiem jak Mąż Doxy, ale z moim facetem wybieranie nie przechodzi..

reklama
Teddy masz racje. jest napisane, ze siedzisko przestawia sie we wszystkich tylko nie w Pico :(

Ale juz przestaje sie podniecac i podzielam w 100% zdanie Syli. Ja musze isc z Wojtkiem, bo mnie jest baaardzo trudno znalesc wady w czyms co mi sie podoba ;).

Do góry