reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZKI, temat na czasie, rad udziela...EKSPERT!

:laugh:...nie wiem jak Doxa ale mnie to sprawia przyjemnosc....pamietam jak strasznie chcialam wozek dla lalki,chcialam koniezcnie taki w paski z rozkami - tak to nazywalam- i dostalam w koncu po jakims dziecku bo bylam juz za duza do zabawkowych :laugh: wiec teraz tez sobie poszukam nowej zabawki ;)

a tak swoja droga to czasami sie na prawde tastanawiam, czy my te wszystkie rzeczy kupujemy bardziej dla dzieciakow czy dla nas ;) :laugh:

reklama
Teddy,
mówiłaś że cycasz, przytulasz, a potem karmisz. To najważniejsze.
No, a warunki do cycania to Ty masz grand prix

ok.gif

to ja znowu o wozkach....dla Doxy i innych ewentualnie zainteresowanych :)
bylam, widzialam....
byly 3, oprocz tego Peak
http://www.hauck-group.de/en/produkte.asp?PLID=4&LIZID=

Croco jest bardzo podobny do Platona, maja szerokie siedziska - rozniace sie tez od siebie nieznacznie. Platon jest najszerszy z nich 3.i strasznie ciezki :(
Croco ma bardzo grube siedzisko, wygodnie sie prowadzi i jest ciut lzejszy.
Pico, jak to pico, jest pico bello ;) zgrabniutki i waski - podoba mi sie, tylko siedziska nie da sie przekladac...w zadnym z nich.
Pico kosztuje 299e
Croco kosztuje 399e
Platon koszt. 499e
co Ty na to Doxa

reklama
A mi się właśnie tak wizualnie (na zdjęciu) najbardziej podoba Peak :(
A jeśli chodzi o siedzisko, to pan w sklepie przełożył je w Platonie tyłem do kierunku jazdy ... co prawda jakoś dziwnie wtedy było ono spadziste ... ale zapewniał, że siedzisko się przekłada.

Ciekawe czemu ten Platon jest taaaaki drogi? Mi tam ciężar nie straszny, aby się lekko prowadził ;)

Jedno mnie zastanawia, podnóżek, on kończy się dość wysoko i takie starsze dziecko to chyba kolankami w pałąk uderza ??
No i druga rzecz, na którą zwróciła uwagę Małgosia - serwis u nas w kraju, Ty Orzeszku masz na miejscu ...

Do góry