reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZKI, temat na czasie, rad udziela...EKSPERT!

Malgos, ja to sie dopiero teraz zastanowilam, jaki Ty beznadziejny tytul dalas w temacie...
bo jak Prezes byl fasolka, to mial tylko jeden pojazd - matke... nie wiem, moze Ty Jaska inaczej wozilas... ::)

reklama
Teddy, dokładnie o tytule wątku myślałam o 16:00, ale przyszedł mój Tata, póxniej Mama i teraz siadłam do komputera :)

Dziewczyny, to Wy poszukajcie, ja sobie pojeżdże gondolą, póxniej naszą spacerówką i jak będę chciała kupić parasolkę to mi doradzicie :)

hej, hej, nie wycofujcie sie wszystkie, bo ja specjalnie pozyczalam gondole, zeby teraz poszukac sobie fajnej spacerowki i co sama mam debatowac?? ;)
A taka spacerowka, zalozmy ta pico i'coo jest duzo mniej wygodna niz dobra parasolka? czy roznica tkwi glownie w kolkach??

Orzech Ty to taka sama jak Doxa! Zaraz watek przemianuję tylko dla WAS. bo bedziecie sie z e cztery lata zastanawiać. biedne te wasze dzieci ::)

Małgoś wcale nie takie biedne te nasze dzieci, jakoś nie narzekają :laugh: :laugh: :laugh:

Orzeszku dzięki! ale nie będę Cię aż tak męczyć i ganiać po sklepach ;) a powiedz mi w jakiej cenie te wózki są w Niemczech? Bo ja Platona widziałam za 2350zł - pan zaoferował od tego 8% rabatu, znalazłam gdzieś na internecie za jakieś 1800zł .... a ciekawe ile u Was on kosztuje?

Doxa pojde tam jeszcze raz dzisiaj i sprawdze. czoraj widzialam platon4 za 439e i platon6 za 499e.to cena raczej wyzsza :(
pojde tam jeszcze raz i dokladniej zobacze, to niedaleko ode mnie a spacerowac moge i tak tylko po chodnikach bo znowu dopadalo i park nie odsniezony ;)

:) wtym roku daje chyba wszystkim popalic ;) ale chodniki i ulice sa odsniezone, daltego do sklepu mozna spokojnie spacerowac :laugh:

reklama
Do góry