reklama
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Teddy, dokładnie o tytule wątku myślałam o 16:00, ale przyszedł mój Tata, póxniej Mama i teraz siadłam do komputera
Dziewczyny, to Wy poszukajcie, ja sobie pojeżdże gondolą, póxniej naszą spacerówką i jak będę chciała kupić parasolkę to mi doradzicie
Dziewczyny, to Wy poszukajcie, ja sobie pojeżdże gondolą, póxniej naszą spacerówką i jak będę chciała kupić parasolkę to mi doradzicie
Orzech
Fanka BB :)
hej, hej, nie wycofujcie sie wszystkie, bo ja specjalnie pozyczalam gondole, zeby teraz poszukac sobie fajnej spacerowki i co sama mam debatowac??
A taka spacerowka, zalozmy ta pico i'coo jest duzo mniej wygodna niz dobra parasolka? czy roznica tkwi glownie w kolkach??
A taka spacerowka, zalozmy ta pico i'coo jest duzo mniej wygodna niz dobra parasolka? czy roznica tkwi glownie w kolkach??
malgosia_76
Orzech Ty to taka sama jak Doxa! Zaraz watek przemianuję tylko dla WAS. bo bedziecie sie z e cztery lata zastanawiać. biedne te wasze dzieci :
Doxa
Małgoś wcale nie takie biedne te nasze dzieci, jakoś nie narzekają :laugh: :laugh: :laugh:
Orzeszku dzięki! ale nie będę Cię aż tak męczyć i ganiać po sklepach a powiedz mi w jakiej cenie te wózki są w Niemczech? Bo ja Platona widziałam za 2350zł - pan zaoferował od tego 8% rabatu, znalazłam gdzieś na internecie za jakieś 1800zł .... a ciekawe ile u Was on kosztuje?
Orzeszku dzięki! ale nie będę Cię aż tak męczyć i ganiać po sklepach a powiedz mi w jakiej cenie te wózki są w Niemczech? Bo ja Platona widziałam za 2350zł - pan zaoferował od tego 8% rabatu, znalazłam gdzieś na internecie za jakieś 1800zł .... a ciekawe ile u Was on kosztuje?
Orzech
Doxa pojde tam jeszcze raz dzisiaj i sprawdze. czoraj widzialam platon4 za 439e i platon6 za 499e.to cena raczej wyzsza
pojde tam jeszcze raz i dokladniej zobacze, to niedaleko ode mnie a spacerowac moge i tak tylko po chodnikach bo znowu dopadalo i park nie odsniezony
pojde tam jeszcze raz i dokladniej zobacze, to niedaleko ode mnie a spacerowac moge i tak tylko po chodnikach bo znowu dopadalo i park nie odsniezony
malgosia_76
TO W bERLINIE, DROGOWCÓW ZIMA TEŻ ZASKOCZYŁA?? ;D
reklama
Podziel się: