reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WÓZKI, temat na czasie, rad udziela...EKSPERT!

reklama
o wlasnie o tym mowie, ale on i na innych aukcjach allegro i w sklepach jest pow. 300 (319, 329) - ta osoba ma za maly staz, nie bralam pod uwage bo podejrzanie tanio... ostatnio czesto sie nacinam...

jest jeszcze Traxx, boski, zielony lub pomaranczowy... ale juz za 369... prawie taki sam!!!

ja generalnie szukalam czegos ponizej 300, nawet sporo ponizej, wiec pewnie gros okazji przegapilam...

O tak Traxxy też oglądałam, ale nie chcę ani zielonego,ani pomarańczowego! I tak jak piszesz cena wyższa.
Ciekawe jak to będzie jak przyjadą wózeczki?!!!! Już nie mogę się doczekać :-)

Teddy tak jak pisałam mi ten pomarańczowy nie leży, a ten Esprit ma dużo jasnego, obawiam się że po chwili będzie czarny ;-)
Z resztą, obie już wybrałyśmy i kupiłyśmy, więc pozostaje nam tylko czekać na przesyłki :-)

ja tez sie nie moge doczekac... nawet Roadstera do garazu wywiozlam, zeby zrobic miejsce na nowy wozek... :-)

...ale ja sobie lubie wlasnie po fakcie poszukac, zawsze sie okazuje, ze bylo wiecej opcji niz mi sie wydawalo... o dziwo jakos mi nie zal... ;-)

A ja dzisiaj szybko dokonałam wyboru (ostatnio ciągle mi czasu brakuje!) i okazuje się, że o dziwo nawet obejrzałam to co trzeba tzn. wszystkie ciekawe aukcje :-)
Mam tylko nadzieję, że nie będę żałować!

ja tez sie nie moge doczekac... nawet Roadstera do garazu wywiozlam, zeby zrobic miejsce na nowy wozek... :-)

...ale ja sobie lubie wlasnie po fakcie poszukac, zawsze sie okazuje, ze bylo wiecej opcji niz mi sie wydawalo... o dziwo jakos mi nie zal... ;-)
I to najważniejsze!

Wózki fajne, wszystkie po kolei. Tylko wiecie co w nich jest beznadziejne? że się cięzko prowadzi jedną ręką. Ja mam to samo ze swoim graco i myślę, że Vertigo nia ma tego problemu z Inglasina.

wiesz, ja Atlantico pyrgam czym popadnie: noga, reka, brzuchem, puldupkiem... i jedzie gdzie ja chce... ;-)

reklama
Do góry