reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WÓZKI, temat na czasie, rad udziela...EKSPERT!

reklama
hi, hi Teddy ja też uznałam, że jednak niezbędna mi jest lekka spacerówka ;-) U nas wybór padł na Esprita.

Alu flesha czy Speed Suna???

jakby to miala byc moja jedyna spacerowka, to bym rozwazala Speed Suna lub Inglesine Trip... ale ja jednak mam to "boskie Atlantico" ;-), wiec jak spacer ma byc wozkowy, badz do sklepu to jedziemy nim...
ale potrzebuje tez cos b. lekkiego (zeby w razie co wozek na ramie - dziecie za reke)... no i taniego...
...i 6 kilo za 240 zlotych mi pasowalo... ;-)

speed sun :-) Ja na wyprawy to mam moją kolumbrynę, ale jeśli Oli mi przyśnie, tak jak ostatnio podczas zakupów, to chcę aby miał w miarę wygodnie.

speed sun jest fajny... w sumie to jest b. podobny do tego chicco - funkcyjnie, ale mysle, ze lepszy jakosciowo... niestety na Allegro tylko czerwone (ja z czewonym nie po drodze), a poza Allegro duuuzo drozszy...

...a ja juz sobie narzucilam asceze zakupowa... ;-)

edit: choc jakby mial byc jedyny, to bym kupila i drozszy...

ooo, widze ze Ty do dzisiaj kupilas... ;-)

jak rano ogladalam, to jeszcze Cie tam nie bylo, juz mialam wciskac "kup teraz", tylko ten czerwony kolor, wiec poszlam szukac dalej... ;-)

Tak Teddy-Rutkowski ;-) Dziś rano kupiłam, dlatego tak się śmiałam, że w tym samym czasie kupowałyśmy wózki ;-)
Ja w przeciwieństwie do Ciebie wyłącznie czerwone oglądałam :-) :-) :-)

nie Teddy-Rutkowski, tylko funkcja dodawania aukcji do obserwowanych... ;-)

...a wiesz, ze po poludniu ten facet wystawil czarnego Esprita, tez za 3 stowki... ale mniej fotogeniczny jest czarny... :-)
Kamil twierdzi, ze czerwony jest fajny... jak Ferrari... ;-)
...tez sobie porownanie znalazl...

ja jednak po blizszym przyjrzeniu sie stwierdzam, ze Esprit ma fajniejsze siedzisko, bo glebsze i chyba lepsze kolka, ale chicco wydaje sie lepiej wypoziomowany, taki bardziej do tylu, wiec latwiejszy do podbijania... ciekawe jak w praktyce...

Ten czarny był już rano! Wczoraj go wystawił ;-)

A porównanie Kamila bardzo mi się podoba :-) No to Oli będzie jeździł Ferrari ;-)

Teddy w CH nie trzeba podbijać ;-) Ja na spacery i tak będę zabierać Emm!

reklama
a no to przegapilam jakos ten czarny... niewazne, bo jeszcze bym sie za dlugo zastanawiala... ;-)

ale ogladalam ten sam model w wersji Hauckowej, granatowy... podobal mi sie, ale drozszy, nie wiem od czego to zalezy, przeciez teoretycznie Esprit powinien byc drozszy z uwagi na marke...

Do góry