reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZKI, temat na czasie, rad udziela...EKSPERT!

nie ma ;-) ale prosze pamietac, ze to jest nasz jedyny wozek i on musi byc i lekki, i zwrotny, i latwy w prowadzeniu, i w miare wygodny - w miare, bo Tosia nigdy nie spi na spacerach

reklama
Kasiek każde rozwiązanie ma swoje plusy i minusy, obecnie mam wózek z jedną rączką i bardzo chciałam teraz mieć z dwoma - łatwiej będzie się składał, będę mogła coś lekkiego powiesić na tych rączkach, no i jakoś tak jest że chce się to czego się nie ma ;-)

Vertigo Tola nie śpi na spacerach bo nie dopuszczasz do tego, czy ona nie umie zasnąć/nie ma czasu?

a no wlasnie... kazdemy wedlug potrzeb... ;-)

chociaz na gazecie wypowiadaja sie babeczki, ktore po 10 wozkow dla jednego dziecka przerobily... wiec nawet ja ze swoimi czterema wysiadam... ;-)

Doxa, Tola zwykle chodzi pieszo, wiec sila rzeczy nie spi ;-) poza tym ma stala pore spania, po obiedzie. na obiad zawsze wracamy do domu. mam tutaj ladna okolice: i stawy, i park, i las - wiec na ten pierwszy spacer raczej sie nie ruszamy za daleko (naprawde bardzo sporadycznie). jezeli wyjezdzamy gdzies to zawsze dopiero po Toli spaniu (chyba, ze jedziemy np. na dzialke to wtedy na caly dzien, ale to zupelnie inna sytuacja, no i spanie wtedy tez w domu, a nie 'na jezdzaco'). kiedys juz pisalam, ze moje dziecko nie wie co to centrum handlowe, bo duze zakupy robie sama w weekend, wiec dlugie jezdzenie wozkiem po sklepie tez odpada, a biezaca spozywke kupujemy pod domem.
wiesz, ja sie musialam bardzo nawalczyc, zeby ustalic stale pory spania i zeby ona nie usypiala przy piersi, czy w wozku, tylko ladnie w lozeczku. i ten rezim sie sprawdzil, ale bardzo dlugo obawialam sie, ze najmniejsze odstepstwo ja rozreguluje. no i tak juz zostalo. a ze ja jestem niezwykle uporzadkowana osoba to mi ten dryl super pasuje ;-)

jest, przyszedl.... :-)

faaajny... dziecieciu tez sie podoba... po domu da sie prowadzic jedna reka, nawet ze zbojem na pokladzie... :-)

naprawde jestem b. zadowolona, szczegolnie ze za te cene spodziewalam sie duzo gorszego wykonania... :-)

Teddy no to super! Czemu spodziewałaś się gorszego wykonania? A ile ten model kosztuje w sklepach?

no bo to generalnie taki model dla ubogich... ;-)

czesto firmy maja taki w swojej ofercie i jest on zazwyczaj jednak gorzej wykonany...

reklama
w ramach rozruchu wypowiem się jeszcze tutaj:-)
naszym wózkiem spacerówką została emmaljunga cerox. i to jest genialny wózek. wprawdzie dla tych co nie muszą go nigdzie wnosić i mają miejsce w samochodzie, ale jest boski. sprawdził się w górach, lesie, błocie, plaży. pakowny i fajny w prowadzeniu. i mimo, że uważam, że do tanich nie należy to wart jest swojej ceny.

na zakupy kupiłam parasolkę baby coś tam. no i składa mi się z dzieckiem. pożałowałam 50 zł więcej, bo było mi głupio, że wydaliśmy tyle na ten pierwszy i teraz mam za swoje.:wściekła/y:

Do góry