reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZKI, temat na czasie, rad udziela...EKSPERT!

reklama
Magdusiek, a kolor jak na zdjęciu?

Mi w każdej małej spacerówce baaaardzoooo brakuje przekładanej rączki. Szczególnie teraz zimą! Nawet zastanawiałam się czy sobie takiej nie sprezentowac, np. jakiegoś baby dreams? ale mąż popukał sie w głowę:szok:
nie rozumiem;-)

kasiek oj mi też! Jak szukałam swojej spacerówki to właśnie chciałam z przekładaną rączką, ale u nas nie uświadczysz takowych. :no:

Kasiu, tak, one sa tylko w tym kolorze, a mnie było wszytsko jedno, wolałam ciemny, bo i tak głównie będzie w samochodzie, a przy takiej pogodzie jasny byłby za chwile ciemny. No tak jak pisałam, ja ten wózek traktuję bardziej jako przewóz Natalki i siatek;-)
A męża nie rozumem, czemu się pukać, to zamiast pukac przelew trzeba zrobić :-)

Rozumiem Magdusiek. Ja swoje graco wożę w samchodzie. Znaczy mąż wozi.;-)
Mała, w czym wozisz Zuzię?

kochana też GRACO! mirrage plus! Jest super, ale nie na piasek. Mały, zwinny, pakowny, leciutki i rewelacyjnie się sprawdza do auta! :tak:

Mała to może z przekładanym pałączkim teraz kupimy?;-)znalazłam na allegro za niewielkie pieniądze:tak:

reklama
Dziewczyny tylko pamiętajcie, ze po przełożeniu rączki zmienia się środek ciężkości, najbardziej jest to wyczuwalne przy rozłożonym oparciu i wtedy gorzej się taki wózek prowadzi, trudniej go podbić aby wjechać na chodnik itp. A nasze dzieci już sporo ważą! Przy niemowalaczkach nie miało to większego znaczenia, a teraz niestety jest ciężko! ;-)

Do góry