reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZKI, temat na czasie, rad udziela...EKSPERT!

reklama
malgo24 a ja polece Ci mutsy :)
nie wobrazam sobie, zeby siedzisko moglo byc za male, jest wezsze niz w innych wozkach ale wydaje sie byc dostatecznie szerokie.
Sklada sie super do auta. klik klak i nie ma kolek klik klak i sa wlozone :)
Siedzisko sie super wycieta, wilgotna szmatka zmoczona w wodzie i wszystko schodzi.
ja mam 3 Rider i jestem bardzo zadowolona zadziwila mnie stabilnosc, 2 kolek z przodu.
Mam tez od niedawna ( do teraz na niego czekalam czekalam :()plecaczek przyczepiany do oparcia SUPER SPRAWA.
Tylko te dostawy, jak chcesz zamawiac to wczesniej albo kup to co jest w sklepie bo terminy dostarczenia na zamowienie sa dluuugie to wg mnie jedyna wada ;)

No a jezeli chodzi o Emmaljunge to ja nia jezdzilam w zimie, kola ma mniejsze i wezsze, wiec tutaj Mutsy jest na +, lzej zaklada sie siedzisko i lepiej chodza patenty plastikowe w Mutsy.
w Emmaljundze mozna miec tylko przekladana raczke, to +, ale ja jak potrzebowalam przelozyc w szysie spaceru to przekladalam siedzisko z dzieckiem w srodku.

Kobietki
Wreszcie przekonałam małża i będziemy kupować spacerówkę po wstępnym rozeznaniu zastanawiamy się nad Baby Design Mini bo jest bardzo lekki (5,5kg) a na tym mi najbardziej zależy. Poza tym jest bardzo tani a a nie chcę wydawać dużo na wózek którym bedziemy jeździć głównie do żłobka. W pozostałych przypadkach chyba zostaniemy przy obecnym.
Chciałam się tylko dowiedzieć czy może spotkałyście się kiedyś z tymi wózkami i czy coś więcej wiecie na ich temat.
Z góry dzięki za info :)

baby design czy baby dreams? ja widziałam u nas w mieście. dla mnie minusem są te dwie rączki zamiast jednej ;) mi sie czesto zdarza prowadzić wózek jedna ręką... ja ci polecę mój :D wazy kilo wiecej a jest fajniejszy :D

Vertigo dokładnie tak jak piszesz. I zauważyłam że ten wózek w wersji Baby dreams miał dwie rączki a teraz ma jedną :)

reklama
Do góry