reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZKI, temat na czasie, rad udziela...EKSPERT!

trych wozkow wlasnie w Berlinie jezdzi niesmowicie duzo, powiedzialabym nawet 75% wszystkich to Bugaboo........jak w chinach.
Sa drogie ( 660 euro) i moim zdaniem jakosciowo i wygodowo absolutnie nie adekwatne do ceny ale wygladaja kosmicznie to prawda ;)

reklama
_anna bo nie jest ani dla dziecka ani dla mamy ani w prowadzeniu ani we wkladaniu- ale jakos ludzie kupuja go na zaboj moze dlatego ze sklada sie super i jest lekki, a moze dlatego, ze jest szpanerski, a moze dlatego, ze jest drogi nie wiem ;)

Co do bugaboo to mylicie sie i to bardzo. Jest bardzo wygodny a do tego jest specyjalnie skonstruowany przez lekarza zeby byl wygodny i bezpieczny dla dziecko. A cena no noz wystarczy spojrzec na wozki kazdy lepszy wozek tyle kosztuje.

Orzech pisze:
ech wiem!
nie znaja Doxy i nie wiedza na co zwracac uwage przy wyborze wozka ;) :laugh:

:laugh: :laugh: :laugh:

A Ty Orzeszku zadowolona jesteś z Mutsiaka?

Anja nie przejmuj się ... one pewnie tak z zazdroości ;) :)

drzewko pisze:
Dziewczyny chyba kupię używaną spacerówkę pegperego, taką jaką ma Teddy. Teddy warto?

baaardzo warto... z reszta widzialas ja i w lesie i na prostej drodze... jedna reka sie prowadzi... :)
...no i nie slyszalam, zeby ktos narzekal.. :)

Mi się podoba ten bugaboo bo jest trochę podobny do mojego ;D podobne rozwiązanie z siedziskiem, amortyzatorami, jedne koła większe, drugie mniejsze.... :laugh: ;)

reklama
Mnie też się bugaboo podoba, na zdjęciu. Na żywo nie widziałam, więc się nie wypowiadam ;D Bo ie chcę, zeby było jak z espresso ;)

Do góry