reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki styczniowych maluchów

reklama
Ja jednak zostaje przy tym co marzylo mi sie kupic, moja mama sie tez zakochala w tym wozku, czas pokaze jaki praktyczny jest; trzeba sie przekonac na wlasnej skorze. Wiec wybor pada na Quinny Moodd;) napewno na bialej ramie

Ja jednak zostaje przy tym co marzylo mi sie kupic, moja mama sie tez zakochala w tym wozku, czas pokaze jaki praktyczny jest; trzeba sie przekonac na wlasnej skorze. Wiec wybor pada na Quinny Moodd;) napewno na bialej ramie
moi znajomi chwalili przynajmniej przez pierwsze pół roku bo tyle użytkowali jak mi polecali.dla mnie jednak za mała gondola ale jest bardzo ładny tyle że mnie cena jednak odstrasza.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

MartynaM oczywiscie ma swoje minusy...nawyjzej sprzedam...gdzies do roku poltora zamierzam uzytkowac, ale na wyjazdy kupie zgrabna spacerowke ...
No fakt cena duza... mysle jak juz o uzywanym ...
Juz zaczelam zbierac na wozek[emoji4]

Ja też myślałam o Quinny tylko zastanawiam się nad rozkładaniem się spacerówki. Nie widziałam na żywo ale mam wrażenie, że nie rozkłada się zupełnie na płasko, tylko nóżki malucha przy opuszczaniu tyłu idą w górę. Ale muszę sprawdzić na żywo, bo mogę się mylić. Poza tym te wózki zawsze mi się podobały, a ich dużą zaletą jest ich lekkość. Co przy wciąganiu wózka po schodach jest dla mnie ogromną zaletą;)

@julia0903 Spojrzałam na Quinny Moodd. Wygląda fajnie. Jedynie to zastanawiałabym się w spacerówce nad tą a'la kierownicą. W zimie tylko kombinezon wchodzi w grę i będziesz miała problem z przykrywaniem kocykiem nóżek dziecka lub używaniem śpiworka (chyba, ze jakiś oryginalny lub szyty pod ten wózek). Szkoda też, że nie ma przedłużki do budki, wydaje się dosyć płytka.
@gato to spacerówka z kubelkowym siedzeniem. W wózku po moim starszaku mam i jak dla mnie jest jak najbardziej ok. Dziecko mi równo siedzi a nie krzywi kręgosłup na lewo bądź prawo. Możesz znaleźć też mój komentarz wcześniej. Czy jest lekki to bym dyskutowała - 15 kg w wersji ze spacerówką.

I właśnie przypomniało mi się. Julia sprawdź profil kubełka na poziomie łopatek dziecka - powinno być szeroko i płasko. Tak mi powiedziała fizjoterapeutka.

Ostatnia edycja:
MiMeMi sa do tego jakies kombinezony itd...
No ma tez wady wlasnie ten T bar ta kierownica...
Pojezdze przez lato napewno pozniej zobaczymy;)
A najwyzej pozniej sprzedam... zobaczymy, wiem ma troche minusow wiec zastanawialam sie co zrobic ale stwierdzilam ze tyle czasu marzylam o nim ze sprobuje go i sama sobie opinie wystawie[emoji4]

MiMeMi
to spacerówka z kubelkowym siedzeniem. W wózku po moim starszaku mam i jak dla mnie jest jak najbardziej ok. Dziecko mi równo siedzi a nie krzywi kręgosłup na lewo bądź prawo. Możesz znaleźć też mój komentarz wcześniej. Czy jest lekki to bym dyskutowała - 15 kg w wersji ze spacerówką. .
Dzięki za info, właśnie nie wiedziałam czy taki kształt się sprawdza. Tylko ja bardziej myślałam o starszym modelu Quinny buzz. Patrzyłam na opisy i tam była podana waga 11 kg, ale pewnie jakieś przekłamanie. Na pewno wybiorę się za jakiś czas do sklepu i obejrzę na żywo.

reklama
Moja zdobycz:happy:

Pierwszy zakup dla dzidzi.Została jeszcze caaaała reszta :-p

Załączniki

• FB_IMG_1472581602188.jpg
    FB_IMG_1472581602188.jpg
    33,2 KB · Wyświetleń: 133
Do góry